Word vriend van 360


abonneren

Waarom vriend worden van 360 Magazine?

U bent een groot sponsor.

Als u klant bent bij de ING sponsort u het Nederlands elftal. Hebt u een rekening bij ABN Amro, dan bent u co-financier van de prijzenpot van het ABN Amro-tennistoernooi. En zit u al jaren bij de Rabo? Dan betaalde u lange tijd mee aan de voeding van wielrenners. En hun voedingssupplementen.

Als NRC-lezer sponsort u het North Sea Jazz Festival. Als Volkskrant-lezer het International Film Festival Rotterdam. Als treinreiziger de NS Publieksprijs. En als verzekerde bij Aegon steunt u Ajax. Ja, u heeft in uw leven waarschijnlijk al een flink bedrag aan sponsoring besteed, al noemt geen museum u in haar catalogus en draagt geen sporter uw naam op zijn shirt.

360 Magazine sponsort niets en niemand, maar we willen graag een beroep doen op de sponsor in u. Inderdaad, u bent al abonnee en daarvoor kunnen we u niet genoeg bedanken. Alleen dankzij lezers als u kent Nederland een magazine met de interessantste artikelen uit buitenlandse dagbladen en tijdschriften. Een blad dat zich onttrekt aan het nationale navel- staren en dat de wijde wereld ook eens bekijkt door de ogen van Amerikanen, Aziaten of Arabieren. ‘Heel de wereld is mijn vaderland’, schreef Erasmus in 1518. Het had, zo veel eeuwen later, ons motto kunnen zijn.

Zou u behalve abonnee ook sponsor van 360 Magazine willen worden? Onze oplage groeit gestaag, een rendabele exploitatie komt in zicht, maar we zijn nog steeds een kleine, kwets- bare onderneming en kunnen niet zonder extra financiële steun. Elke donatie is meer dan welkom op rekeningnummer NL76ABNA0571303099 (ten name van 360 Magazine, onder vermelding van ‘Ik steun 360’), of direct via de site, onder ‘donatie’. We danken u bij voorbaat voor uw gift, waarmee we het voortbestaan van ons blad zekerder kunnen stellen.

Mocht u contact met ons willen hebben over een eventuele donatie, stuur dan een mail naar [email protected] Ik wil de sponsor in u er dolgraag van overtuigen dat 360 Magazine een minstens zo onmisbaar sponsordoel is als de voetballers, tennissers of wielrenners die u al zo lang en wellicht gedachteloos steunt.

Met een hartelijke groet,

Katrien Gottlieb,
Oprichter en hoofdredacteur