Adverteren

360 stelt adverteerders in staat te communiceren met de Nederlandse wereldburgers. Een kapitaalkrachtige groep van innovators en early adopters met een kosmopolitische levensstijl die vooraanstaande posities bekleden in het bedrijfsleven, wetenschap en publieke sector of behoren tot de creatieve klasse.

De lezers van 360 zijn trendsetters in hun leef- en werkomgeving. Onafhankelijke personen nieuwsgierig naar de wereld om hen heen en geïnteresseerd in informatie van onomstreden kwaliteit, originele ideeën en onconventionele meningen. Zij hebben een meer dan gemiddelde interesse in de achtergronden bij het nieuws. Met name politiek en economie. Ze zijn tussen de 25 en 55 jaar, welgesteld en (zeer) hoogopgeleid. Bijna de helft van de lezers is vrouw.

Download hieronder de brochure met tariefkaart voor de advertentiemogelijkheden in het magazine, in de app en op de website. Neem contact met ons op voor vragen en reserveren.

Download brochure

Tarieven

Advertentietarieven 360 magazine

Elk magazine telt negen advertentiepagina’s waaronder de coverposities en een openingsspread. Speciale formaten of posities zijn mogelijk op verzoek. Download de tariefkaart voor alle mogelijkheden, tarieven en specificaties.

Advertentietarieven 360 digitaal

360 website biedt verschillende advertentie-mogelijkheden van banners tot advertorials.
Online advertentie-tarieven en mogelijkheden op aanvraag. Stuur een mail naar [email protected]

Contact

Charlotte Brikkenaar van Dijk
[email protected]