Dit is Sam Knight | Podcast

360 Magazine  | 23 January 2018 - 15:3023 Jan - 15:30

In het huidige nummer van 360 Magazine staat een prachtig verhaal over de Britse sandwichindustrie, geschreven door Sam Knight. Hij was ooit stagiair bij komiek Ali G In New York. Tegenwoordig woont hij in Londen en schrijft hij longreads voor voornamelijk The Guardian en The New Yorker.

360 Magazine publiceerde al eerder een paar mooie stukken van ‘magazine writer’ Knight. Hier lees je (gratis) het artikel dat hij schreef over snooker-legende Ronnie Sullivan, wiens vader werd veroordeeld voor moord. In mei vorig jaar publiceerde 360 Magazine de fraaie longread Wat gebeurt er als de Queen sterft? hier als gratis podcast te beluisteren, voorgelezen door Jan Lenferink.

Sam Knight heeft een voorkeur voor het schrijven van ongebruikelijke verhalen. Behalve de longread over de Britse sandwich schreef hij bijvoorbeeld ook een verhaal over de psychologie van een stalker. Vorige maand interviewde Harper’s Bazaar hem over zijn entree in de journalistiek, over zijn liefde voor Amerikaanse non-fictie en over de manier waarop hij zijn verhalen samenstelt:

#19: Sam Knight, magazine writer by Always Take Notes


Plaats een reactie

360 Magazine