360 Magazine, stagiair Marketing & Communicatie

18 juni 2018 - 17:4818 jun - 17:48

360 is op zoek naar een ambitieuze Stagiair Marketing & Communicatie (m/v). 32 uur per week voor minimaal 10 weken, start in september 2018.

DE STAGE

Je draait volop mee met de uitgever en de redactie en houdt je naast de site, nieuwsbrieven en onze socialemediakanalen ook bezig met het bedenken en uitvoeren van wervingsacties voor nieuwe abonnees en communicatie richting bestaande abonnees.

Daarnaast ontferm je je over de organisatie en promotie van het nieuwe maandelijkse 360 Live Magazine, dat in samenwerking met Spui25 en Athenaeum Boekhandel vanaf september van start gaat.

We vinden het belangrijk dat jij je talenten ontdekt en verder kan ontwikkelen. In de loop van de stage krijg je daarom steeds meer verantwoordelijkheden.

JIJ
volgt minimaal een hbo-opleiding, richting communicatie (bijvoorbeeld MIC, CMD), bent bovenmatig geïnteresseerd in wat er in de wereld gebeurt en hebt een goed journalistiek gevoel. Je hebt een vlotte pen, bent ambitieus, zelfstandig, neemt je verantwoordelijkheden en bent vooral leergierig. Ervaring met SEO en/of Google Analytics is een pre.

WIJ
Wij bieden jou een informele werkplek in een klein team, gevestigd vlak bij het Leidseplein in Amsterdam, een geweldige ervaring én een maandelijkse stagevergoeding.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je cv en motivatiebrief voor 15 juli naar [email protected]

360 Magazine biedt de lezer het beste uit de internationale pers. Nieuws uit het buitenland is iets anders dan nieuws over het buitenland. Daarom selecteert, duidt en vertaalt 360 journalistieke verhalen uit de internationale gerenommeerde media voor een Nederlandstalig publiek. 360 Magazine verschijnt 24x per jaar in print en als reader en dagelijks online.

Klik hier om deze editie groter te bekijken.


Plaats een reactie