25 Jaar Friends

MyModernMet / 360  | 21 August 2019 - 20:0021 Aug - 20:00

Het is 25 jaar geleden dat Chandler, Ross, Rachel, Monica, Phoebe en Joey van de legendarische serie Friends voor het eerst bijeenkwamen in het fictieve koffiehuis Central Perk in de New Yorkse wijk Greenwich Village. Om dit jubileum te vieren, heeft LEGO een speciale set op de markt gebracht voor fans.

De LEGO-versie van het koffiehuis waar een groot deel van de serie zich afspeelt, bestaat uit 1070 onderdelen en is uitgerust met elementen die verwijzen naar memorabele afleveringen en scènes.

De bank van de vriendengroep staat vooraan in het midden. Verder is er het podium met gitaar en microfoon, waar Phoebe het gezelschap onderhield met haar klassieker ‘Smelly Cat’. Er is een keyboard voor Ross en een laptop voor Chandler; Rachel heeft een dienblad en een koffiebeker, voor Monica is er een muffin en voor Joey een pizza. Ook Gunther de barista is aanwezig, compleet met espressomachine. De Friends-set is vanaf 1 september online te koop.

(MyModernMet, New York)

» Abonneer u op onze Kort Nieuws-brief: wekelijks korte berichten uit de buitenlandse pers in uw inbox.

» Dit nieuwsbericht verscheen eerder in het Het Financieele Dagblad in de rubriek De Wereld Deze Week, samengesteld door 360. Bent u ook geïnteresseerd in internationaal nieuws voor uw site, tijdschrift, krant of organisatie? Neem dan contact op met ons Hoofd 360 Content: Maureen Meeng

Plaats een reactie