De scheidingsconciërge

Kort wereldnieuws | FastCompany  | 28 July 2020 - 09:0028 Jul - 09:00

Voor cruciale gebeurtenissen in een mensenleven bestaan professionele dienstverleners. Zo kennen we de bruiloftsplanner en de uitvaartbegeleider. Maar wat nou als je gaat scheiden?

Woonde je eerst leuk samen, moet je plots gaan verhuizen. Het is doorgaans een pijnlijke aangelegenheid, niet alleen emotioneel maar ook logistiek. Hoe ga je in vredesnaam de verhuizing van je spullen en al die andere rompslomp regelen, terwijl je ook nog moet werken en ondertussen emotioneel gezien op halve kracht functioneert?

Op Valentijnsdag, een dag waarop doorgans veel relaties sneuvelen, startte in New York het bedrijf Onward. Voor bedragen tussen 99 en 500 dollar regelt deze post-breakup concierge service alles wat nodig is, van het opzeggen van het gezamenlijke Netflix-abonnement tot het vinden van een nieuw onderkomen, en van het inpakken van de spullen en de verhuizing tot het vinden van therapeuten en een nieuwe sportschool of yoga-studio. Dit alles met de slogan ‘Een herstart van je leven’.

(FastCompany | New York)

» Geen tijd om 943 kranten wereldwijd bij te houden? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze selectie in uw inbox.

Plaats een reactie