'De scheidingen van Newt Gingrich zijn goed voor Amerika'

FoxNews  | 23 January 2012 - 07:3923 Jan - 07:39

Omdat Gingrich twee keer een vrouw de pijnlijke waarheid heeft verteld dat hij van haar wilde scheiden is hij heel geschikt om met het Congres om te gaan. Hij kan hard en eerlijk zijn.

De Republikein Newt Gingrich is drie keer getrouwd en verschillende keren vreemd gegaan. Omdat Gingrich president van de Verenigde Staten wil worden, is deze informatie openbaar en onderwerp van discussie onder kiezers en journalisten.

FoxNew biedt een interessante visie op Gingrich’s turbulente liefdesleven. Omdat hij drie keer een vrouw aan zich heeft weten te binden, weet Newt ook de Amerikaanse kiezen aan zich te binden. We hoeven ons geen zorgen te maken over de vraag of hij de VS wel trouw kan zijn, we kunnen juist uitzien naar een president waar het volk zo enthousiast zal zijn dat ze hem een derde ambtstermijn zullen gunnen. Zo luidt de redenering van dr. Keith Ablow, psychiater en lid van het redactionele team van FoxNews.

Enkele citaten uit Ablows betoog:

“Three women have met Mr. Gingrich and been so moved by his emotional energy and intellect that they decided they wanted to spend the rest of their lives with him.”

“When three women want to sign on for life with a man who is now running for president, I worry more about whether we’ll be clamoring for a third Gingrich term, not whether we’ll want to let him go after one.”

Omdat Gingrich twee keer een vrouw de pijnlijke waarheid heeft verteld dat hij van haar wilde scheiden is hij volgens Ablow ook heel geschikt om met het Congres om te gaan. Hij heeft immers bewezen dat hij hard en eerlijk kan zijn.

We hoeven dus niet bang te zijn, dat Gingrich zich laat verleiden door een jonger en aantrekkelijk land om daar president te worden, grapt Atlantic-journalist Derek Thompson op Twitter.

(Afbeelding van Todd Benson)

Plaats een reactie