De definitieve gids met roddels en geruchten over Hillary Clinton

Mother Jones  | 13 June 2014 - 09:1513 Jun - 09:15

Hillary Clinton heeft met Vanity Fair geregeld dat Monica Lewinsky’s artikel over haar affaire met Bill tweeënhalf jaar voor de komende presidentsverkiezingen is gepubliceerd, zodat de kiezers de inhoud ervan in 2016 weer zijn vergeten. Een verzameling geruchten, roddels en samenzweringstheorieën over Hillary Clinton.

Al toen Hillary Clinton nog first lady was deden er allerlei geruchten over haar de ronde. Inmiddels is ze minister van Buitenlandse Zaken geweest in de eerste regeringsperiode van president Obama en zal ze zichzelf hoogstwaarschijnlijk verkiesbaar stellen bij de volgende presidentsverkiezingen in 2016. De roddelmachines draaien weer op volle toeren.

Volgens één van de geruchten over Clinton heeft zij met Vanity Fair geregeld dat Monica Lewinsky’s artikel over haar affaire met Bill tweeënhalf jaar voor de komende presidentsverkiezingen is gepubliceerd, zodat de kiezers de inhoud ervan in 2016 weer zijn vergeten. Mother Jones heeft alle roddels en samenzweringstheorieën over de Democratische politica op een rijtje gezet en meldt ook wie de bron is.

Plaats een reactie