‘Je grip op het ongrijpbare zal nooit perfect zijn’

Free Will Astrology | Californië | 22 juli 2021

Dit voorspellen Brezny en de sterren voor de week van 22 tot 29 juli.

RAM (21 maart–19 april): Auteur Valerie Andrews herinnert ons eraan dat we als kinderen allemaal het ‘magische vermogen hadden om het land te zien als een dier; om de lucht te ervaren vanuit het perspectief van een bloem of bij; om de aarde onder ons te voelen trillen en ademen; om honderd verschillende geuren van modder te kunnen onderscheiden en onbewust te luisteren naar het geruis van de bomen’.

O, wat zou ik graag willen dat je de komende dagen ook maar een fractie van die talenten terugkrijgt. Mijn lezing van de huidige astrologische mogelijkheden vertelt me ​​dat je kansen hierop veel beter zijn dan normaal. Je vermogen om contact te maken met het eeuwige kind en het wijze dier in jou is op een hoogtepunt.


STIER (20 april–20 mei): Stier en zangeres Barbara Streisand laat een winkelcentrum bouwen onder haar riante huis. Het doel is niet om consumptiegoederen aan vreemden te verkopen, maar om haar kostbare bezittingen er uit te stallen en ermee te pronken wanneer vrienden op bezoek komen. Ze beschikt onder andere over een antiekwinkel, een poppenwinkel, een kostuumwinkel en een snoepwinkel.

De komende weken zijn voor jou een uitstekende tijd om een winkelcentrum onder je huis te bouwen, Stier

De komende weken zijn voor jou een uitstekende tijd om ook een winkelcentrum onder je huis te bouwen, Stier. Als dat te duur of te ingewikkeld is, zijn hier wat alternatieven: 1. Blaas uw waardering voor uw dierbare bezittingen nieuw leven in. 2. Verwerf een paar nieuwe waardevolle bezittingen die je inspireren om nog meer van je leven te houden. 3. Ontdek opnieuw de spirituele krachten die je dierbare bezittingen in je opwekken.


TWEELING (21 mei–20 juni): Volgens de Dalai Lama zijn er fundamentele overeenkomsten tussen wetenschap en boeddhisme. Beide blijven zoeken naar steeds completere versies van de waarheid. Beide gebruiken observatie en experimenten uit de eerste hand om deze nobele taak voor elkaar te krijgen. Als ze nieuwe informatie vinden die in tegenspraak is met eerdere versies van de waarheid, zijn beide bereid om die te verwerpen.

Nu jullie Tweelingen de fase van diepe vragen van je astrologische cyclus ingaan, zou ik graag willen dat je genereus gebruik maakt van deze boeddhistische/wetenschappelijke benadering. Completere versies van de waarheid zullen de komende weken in overvloed beschikbaar zijn – als je erop alert bent.


KREEFT (21 juni-22 juli): Kreeft en kunstenaar Artemisia Gentileschi (1593-1656) bereikte het onmogelijke: ze werd een uiterst bekwame en gerenommeerde schilder in een tijdperk waarin vrouwen vrijwel geen kansen hadden om kunstenaar te worden. Veel aspecten van haar werk onderscheidden haar van andere schilders. Ze beeldde vrouwen bijvoorbeeld af met sterke, behendige handen en armen. In de wereld van Artemisia stond de kracht van de polsen, onderarmen en vingers van vrouwen voor hun vermogen om hun stempel op de wereld te drukken, om inspannende praktische taken met gratie en flair uit te voeren.

Als ik je de komende weken zou schilderen, zou ik jou ook afbeelden met sterke, behendige handen en armen. Ik vermoed dat je bovenmatig in staat zult zijn om dingen voor elkaar te krijgen – om de materiële wereld vakkundig zo te manipuleren dat deze aansluit op je idealen.

(De gedachten over Artemisia’s handen komen van kunsthistorica Mary D. Garrard.)


LEEUW (23 juli–22 aug.): ‘Er was eens’: daarin ligt momenteel jouw kracht. Wat bedoel ik daarmee? Ik stel voor dat je je probleemoplossend vermogen versterkt door te doen alsof je het voor de lol gebruikt. Ik voorspel een boost voor je zelfvertrouwen als je grappige, magische verhalen bedenkt waarin je heroïsche tests doorstaat en epische prestaties behaalt. En ik vermoed dat je je vermogen om praktische prestaties te leveren nauwkeuriger benut als je je levendige verbeeldingskracht als cruciaal beschouwt voor je succes.


MAAGD (23 aug.–22 sept.): Maagd en singer-songwriter Fiona Apple zegt dat ze niet religieus is. Toch knielt ze regelmatig en verkondigt ze aan welke hogere macht er dan ook luistert: ‘Bedankt voor mijn problemen, ik stuur mijn liefde naar iedereen.’

Ze is oprecht. Zij beschouwt haar verdriet en haar uitdagingen als even belangrijk voor haar als geluk en succes. Deze moeilijkheden leren haar wat ze niet eens wist dat ze moest weten, en zorgen ervoor dat ze goede tijden intenser gaat waarderen.

Ik stel voor dat je deze aanpak de komende tijd kopieert.


WEEGSCHAAL (23 sept.–22 okt): Nobelprijswinnaar Albert Camus schreef: ‘Grote gevoelens brengen hun eigen universum met zich mee’ – dat volgens hem zowel vernederend als schitterend, zowel egoïstisch als genereus kon zijn.

In overeenstemming met de huidige astrologische mogelijkheden, Weegschaal, is het jouw taak om gevoelens te cultiveren die prachtig en genereus zijn

Ik vind het geweldig dat gevoelens in zijn optiek ook positief en nobel konden zijn. Te veel bekende denkers richten zich op negatieve en minder aangename gemoedstoestanden.

In overeenstemming met de huidige astrologische mogelijkheden, Weegschaal, is het jouw taak om gevoelens te cultiveren die prachtig en genereus zijn. Deze gevoelens zullen je verheffen en in staat stellen om transformerende welwillendheid te verspreiden naar degenen om je heen.


SCHORPIOEN (23 okt.–21 nov.): ‘Hoe kun je vasthouden aan iets wat niet stil kan blijven staan?’ vroeg Schorpioen en dichter Benjamin Fondane zich af. Over het algemeen hebben jullie Schorpioenen meer talent dan elk ander teken van de dierenriem om precies dat te doen: wiebelige, glibberige dingen bijeendrijven en voor je laten werken.

Ik verwacht dat deze vaardigheid de komende weken extra goed van pas zal komen. Je grip op het ongrijpbare zal nooit perfect zijn, maar wel voldoende effectief om kleine wonderen te kunnen verrichten.


BOOGSCHUTTER (22 nov.–21 dec.): Boogschutter Calvin Trillin is een geestige schrijver met een goede fantasie en een flair voor inventieve taal. Maar over school bekent hij: ‘Wiskunde was altijd mijn slechte vak. Ik kon mijn leraren er niet van overtuigen dat veel van mijn antwoorden ironisch bedoeld waren.’

Je bent gemachtigd om extra lyrisch en weelderig en rapsodisch en humoristisch en onstuitbaar te zijn

Jullie Boogschutters hebben toestemming van de kosmische machten om de komende weken de stijl en houding van Trillin te lenen. Wees dus niet gefixeerd op wiskundige precisie en veeleisende logica; je taak is niet om conceptueel onberispelijk en verstandig te zijn. Integendeel, je bent gemachtigd om extra lyrisch en weelderig en rapsodisch en humoristisch en onstuitbaar te zijn.


STEENBOK (22 dec.–19 jan.): In 2011 verkocht iemand op eBay een negentiende-eeuwse foto die volgens hem bewees dat Steenbok en acteur Nicolas Cage een tijdreizende vampier is. Hoewel het personage op de afbeelding inderdaad leek op de met een Oscar bekroonde ster, verwierp Cage de theorie en verklaarde hij nadrukkelijk dat hij niet is wat wordt beweerd.

Vertrouw uitsluitend op jezelf voor definitieve ideeën over wie je bent

Misschien klinkt dit alles absurd, maar ik kan je vertellen dat je binnenkort misschien te maken krijgt met al even onnauwkeurige en afwijkende theorieën van mensen over jou. Mijn advies: vat het niet persoonlijk op. Corrigeer eenvoudig de verkeerde indruk van anderen en vertrouw uitsluitend op jezelf voor definitieve ideeën over wie je bent.


WATERMAN (20 jan.–18 feb.): Ik heb fragmenten van liefdesgedichten verzameld ter inspiratie. Waarom? Omdat je de Intensieve Intimiteitsfase van je astrologische cyclus ingaat. Overweeg om de volgende frasen als inspiratie te gebruiken bij het contact met je dierbaren.

1. ‘Ik belijd het geloof van de liefde; dat is het enige geloof dat ik heb.’

2. ‘Als ik je hand vasthoud, hoor ik je botten in de mijne zingen en voel ik hoe de maan door je heen deint.’

3. ‘Ruw licht stroomt uit je ogen, volkomen naakt, en wekt een bedwelmende glinstering van avontuur op.’

4. ‘Ik vraag je om alsjeblieft voor altijd met me te praten.’

(De fragmenten zijn afkomstig van Ibn ’Arabi, Al-Saddiq Al-Raddi, Herman Hesse, Sara Eliza Johnson, Alejandra Pizarnik.)


VISSEN (19 feb.–20 maart): Een Australische heks genaamd Michelle Clinton prijst de geneugten van een ‘maantuin’. Deze beschikt over bloemen en planten die hun volledige schoonheid pas in het donker onthullen. Onder de bloemen die ‘s nachts bloeien zijn de sleutelbloem, engelentrompet en Hollandse pijpcactus. De bloemen waarvan de aroma het krachtigst is nadat de zon is ondergegaan zijn de nachtbloeiende jasmijn, tuinheliotroop en kamperfoelie.

Wees alert op kansen om te gloeien en te groeien in het donker

Volgens mijn lezing van de astrologische voortekenen, zul je in de nabije toekomst gelijkenissen vertonen met een maantuin, Vis. Wees alert op kansen om te gloeien en te groeien in het donker.

(Lees meer op tinyurl.com/LunarGarden)

Huiswerk van deze week:

Stuur me een orakel voor de eerste week van september. Newsletter@freewillastrology.com

veel gelezen
Geen tijd om 943 kranten wereldwijd bij te houden?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Onze nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.
inschrijven