‘Bespreek je dromen met vogels’

© DarkmoonArt / Pixabay
Free Will Astrology | Californië | 30 maart 2023

Dit voorspellen literair astroloog Rob Brezsny en de sterren voor de week van 30 maart tot en met 5 april.

RAM (21 maart-19 april): Soms geef ik je een tip die, als je er iets mee doet, je routine op zijn kop zet en je naasten in verwarring brengt. Maar nadat je die nieuwe aanpak hebt uitgeprobeerd, kun je bang worden en terugvallen in oude patronen. Begrijpelijk. Je leven veranderen is niet gemakkelijk.

Hier is nog een tip. Wat als ik je aanspoor om je afspraken af te zeggen en de wilde natuur in te trekken om je dromen met de vogels te bespreken? Wat als je tijdens je avontuur wordt overspoeld door opwindende verlangens naar vrijheid? En dat je besluit om je los te maken van die verlangens waarvan anderen willen dat je ze hebt, en in plaats daarvan je eigen verlangens nieuw leven in te blazen en te stimuleren? Ga je dan daadwerkelijk door met moedige, concrete acties die je relatie met je diepste verlangens transformeren?


STIER (20 april-20 mei): Je hebt voorlopig alles gedaan wat je kunt om muffe, rommelige karma’s op te lossen en uit te wissen. Misschien komt er in de toekomst een tijd dat je nog meer op te ruimen hebt, maar voor nu heb je het recht verdiend om helemaal vrij te zijn van je verleden en je conditionering als je nog nooit eerder geweest bent.

EEN APRIL! Grapje! In feite moet je nog een beetje meer tijd besteden aan het wegwerken van oud, rommelig karma. Maar je bent bijna klaar!


TWEELINGEN (21 mei-20 juni): Zakenman Robert Bigelow hoopt ooit luxe kamers in de ruimte te gaan verhuren. Voor 1,7 miljoen dollar per nacht kunnen reizigers genieten van een accommodatie in zijn hotel in de ruimte, driehonderdvijftig kilometer boven het aardoppervlak. Heb je interesse? Ik wed dat Tweelingen zich vaker zullen aanmelden voor deze exotische reis dan enig ander teken.

Jij bent heel goed in staat om de extreme afwisseling waarnaar je hunkert ook hier op aarde te verwezenlijken

Jullie zijn waarschijnlijk de reizigers die het meest enthousiast zijn over het vooruitzicht in een ruimteschip te zitten dat 27.000 kilometer per uur gaat en elke 24 uur 16 zonsondergangen en zonsopgangen te zien. EEN APRIL! In feite ben jij, Tweelingen, heel goed in staat om de extreme afwisseling waarnaar je hunkert ook hier op aarde te verwezenlijken. De komende weken ben je er nog vaardiger in dan gewoonlijk.


KREEFT (21 juni-22 juli): In de komende weken heb je de kans om de baas te worden van je eigen koninkrijk, of een nieuw gebied te veroveren en jezelf tot opperhoofd uit te roepen. Of je werpt de plaatselijke hiërarchie omver en installeert jezelf als de soevereine heerser over alles wat zich onder je bevindt.

EEN APRIL! Ik lokte je in de val met m’n metaforen – een klein beetje maar. Ik geloof namelijk dat dit een uitstekende fase is om je invloed te vergroten en leiderschap te tonen. Wees uiteraard zo vriendelijk mogelijk, maar laat je autoriteit en passie zien.


LEEUW (23 juli-aug. 22): In zijn gedicht ‘Het iets’ schrijft Charles Simic: ‘Hier keren mijn nachtelijke gedachten op krukken terug – zij gingen de hemelen bestormen. Waar ze aan dachten bleef altijd hetzelfde. Altijd immens en onbegrijpelijk.’ Volgens mijn analyse van de astrologische voortekenen zullen jullie, Leeuwen, de komende weken ongeveer hetzelfde meemaken. Dus het heeft geen zin om te hopen of te proberen je visie te verruimen.

‘Nachtelijke gedachten’ zijn heldere inzichten die je ontdekt in de duisternis

EEN APRIL! Gefopt! De waarheid is dat je nooit dezelfde ervaring als Simic zult hebben. Integendeel. Wanneer je nachtelijke gedachten terugkeren van het bestormen van de hemelen, zullen ze vol zijn van uitbundige, inspirerende energie. (En wat zijn ‘nachtelijke gedachten’ precies? Het zijn heldere inzichten die je ontdekt in de duisternis).


MAAGD (23 aug.-22 sep.): Als er ooit een moment komt waarop je tijdens een wandeling door de stad een goudstaaf op de grond vindt, dan is dat moment nu wel heel dichtbij. Ook als je voorbestemd bent om het winnend lot van tien miljoen euro te kopen of een diamantmijn in Botswana te erven, zal die zegen je binnenkort in de schoot vallen.

EEN APRIL! Ik heb een beetje overdreven. Volgens mij is het wel waar dat je nu extra kans maakt op nieuwe middelen en voordelen, hoewel niet in de orde van grootte van goud, loterijwinst en diamantmijnen.


WEEGSCHAAL (23 sep.-22 okt.): Heb je een muze, Weegschaal? Volgens mij hebben we allemaal minstens één muze nodig en verdienen we die ook, zelfs als we geen kunstenaars zijn. Een muze kan een geest, held of relatie zijn die ons inspireert, ongeacht wat voor werk of spel we doen. Een muze kan onze aandacht vestigen op belangrijke waarheden die we negeren of ons wijzen op opwindende toekomstige mogelijkheden.

Koester je muze. Breng jullie band naar het volgende niveau

Volgens mijn astrologische analyse ben je toe aan een muze-upgrade. Heb je er geen? Ga er dan een kopen, of twee of drie…. Als je al een relatie hebt met een muze, vraag dan dat die je meer geeft. Koester je muze. Breng jullie band naar het volgende niveau.


SCHORPIOEN (23 okt.-21 nov.): Beste gewaardeerde werknemer, uit onze gegevens blijkt dat je de afgelopen honderd jaar geen vakantie hebt opgenomen. Zoals je wellicht weet, krijgen werknemers drie weken betaald verlof per jaar of krijgen ze loon in plaats van vrije tijd. Voor elke vijf jaar dienst wordt een extra week toegekend. Dus alstublieft, neem binnenkort 9400 dagen vrij of meld het ons kantoor, en je volgende loonstrookje zal een bedrag van 8.277.432 euro bevatten, inclusief loon en rente voor de afgelopen 1200 maanden.

EEN APRIL! Ik overdreef een beetje daarnet. Maar er zit een kern van waarheid in. De komende weken staan je een paar leuke verrassingen te wachten op je werk.


BOOGSCHUTTER (22 nov.-21 dec.): Boogschutter, dichter en kunstenaar William Blake (1757-1827) was een hardwerkende visionaire profeet met een extravagante verbeelding. Zijn tijdgenoten zagen hem als een freaky excentriekeling, maar tegenwoordig beschouwen we hem als een genie. Ik nodig je uit om de komende weken te genieten van je eigen persoonlijke versie van een Blake-fase.

De tijd is perfect om je eigenzinnige neigingen en creatieve mogelijkheden dynamisch te verkennen. Wees moedig op het brutale af en vier wat jou uniek maakt. MAAR WACHT! Hoewel alles wat ik net zei waar is, moet ik een voorbehoud maken: je hoeft niet per se een freaky zonderling te zijn om je diepste, meest authentieke waarheden en verlangens te eren.


STEENBOK (22 dec.-19 jan.): Sommige van mijn vrienden keuren cosmetische chirurgie af. Dan vertel ik ze over de vele culturen doorheen de geschiedenis die aan lichaamsverandering hebben gedaan. In delen van Afrika en Borneo, bijvoorbeeld, rekken mensen hun oren op. Sommige Balinezen laten hun tanden vijlen. Vrouwen van de Kyan in Thailand verlengen hun nek met koperen ringen.

Het is mijn taak je aan te moedigen de band tussen je lichaam en geest te verfijnen en te verdiepen

Hoe dan ook, Steenbok, dit is mijn manier om je te laten weten dat de komende weken een gunstige tijd zijn om je lichaam te veranderen. EEN APRIL! Het is niet aan mij om je te adviseren of en hoe je je lichaam moet veranderen. In plaats daarvan is het mijn taak om je aan te moedigen om de band tussen je lichaam en geest te verfijnen en te verdiepen. De tijd is er nu helemaal rijp voor.


WATERMAN (20 jan.-18 feb.): Ik nodig je uit om een grote verandering door te voeren. Volgens mij is het cruciaal, nu je van plan bent jezelf maximaal af te stemmen op de huidige kosmische ritmes. Zo zie ik het voor me: begin met jezelf ‘genie’ te noemen. Je zou ‘genie’ zelfs kunnen gebruiken in plaats van de voornaam waarmee je al jaren gekend bent. Vertel iedereen dat ze je vanaf nu moeten aanspreken met ‘Genie’.

EEN APRIL! Volgens mij moet je niet werkelijk de overstap naar Genie maken. Maar ik geloof wel dat je de komende weken extra slim en ultrawijs zult zijn, dus het zou niet helemaal schandalig zijn om jezelf Genie te noemen.


VISSEN (19 feb.-20 maart): Je lichaam bestaat uit dertig miljard menselijke cellen en bijna veertig miljard microbiële cellen, inclusief de bacteriën die in je leven. En volgens mijn astrologische schatting trillen die bijna zeventig miljard levensvormen in zoete harmonie met al het geld in de wereld. Zo bijzonder!

Door deze opmerkelijke afstemming heb je nu het potentieel om sneller rijker te worden. Economisch geluk wervelt om je heen. Briljante financiële intuïtie zal waarschijnlijk in je opwellen. De god van het geld is veel ontvankelijker dan gewoonlijk voor je gebeden. EEN APRIL! Dat is lichtelijk overdreven. Toch geloof ik dat je nu extra mogelijkheden hebt om je geldstroom op gang te brengen.


Huiswerk van de week

Wat is de beste zegen die je nu aan iemand kunt geven?

veel gelezen
Geen tijd om 943 kranten wereldwijd bij te houden?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Onze nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.
inschrijven