Dit staat je in 2023 te wachten

Free Will Astrology | Californië | 22 december 2022

Dit voorspellen Brezny en de sterren voor de week van 23 december tot en met 29 december.

RAM (21 maart-19 april): Schrijver Eric G. Wilson, net als jij een Ram, heeft onlangs een boek uitgebracht. Meestal vind ik zo’n boek geschikt voor veertig procent van de Ram-familie. Maar in 2023 zal het zeker tachtig procent interesseren. De titel is ‘How to Be Weird’ en het is een eigenzinnige gids voor het leiden van een ongewoon leven.

Volgens je sterren zou het redelijk zijn als je af en toe eens stopt met redelijk te zijn. Een van je favoriete bezigheden zal zijn om vrolijk in opstand te komen tegen de status quo. Om jezelf in deze kunst te onderwijzen, stel jezelf elke dag de volgende vraag: ‘Wat zou het meest originele en inventieve zijn dat ik vandaag zou kunnen doen?’


STIER (20 april-20 mei): Je hebt geen tekort aan superkrachten die wachten om zichzelf te onthullen, Stier. Een van die latente krachten is het cultiveren van de verbinding tussen de spirituele en de materiële wereld. Als je die op de juiste manier ontwikkelt, verlicht je je dagelijkse routine met sprankeltjes van de eeuwigheid.

Weef in het web van je leven de draden van het heilige door die van het prozaïsche zodat er synergie ontstaat. Detecteer de archetypische energie en de epische dimensie van elke vraag. Deze vrolijke bezigheid zou in 2023 een groot deel van je tijd in beslag moeten nemen. Wij, de niet-Stieren die geen toegang hebben tot je mysteries, rekenen op je ijver om ons over dit mysterie te informeren.


TWEELINGEN (21 mei-20 juni): Voor 2023 zegt het orakel over jou dat je in enkele projecten het zakelijke met het plezierige kunt combineren, Tweelingen: 1 – Lanceer ongebruikelijke trends en pas op voor het volgen van banale of middelmatige ideeën. 2 – Leid met enthousiasme en uitbundigheid de groepen en verenigingen waaraan je deelneemt. 3 – Oefen ijverig de kunst van concentratie door ontspanning. 4 – Hernieuw elke zondagmiddag je gelofte om niet tegen jezelf te liegen en jezelf de komende week te behoeden voor illusies. 5 – Wees niet gewoon een goede spreker. Streef naar uitmuntendheid. 6 – Verfijn je onderscheidingsvermogen om de geheimen en voorwendselen van anderen te raden.


KREEFT (21 juni-22 juli): Het jaar 2023 nodigt je uit om je relatie met je onderbuikgevoelens, te perfectioneren en te verdiepen, Kreeft. Je moet nog steeds wat moeite doen om je heldere intuïtie beter te onderscheiden van de grillige angst waarmee de kwade demonen je kwellen.

Je interne begeleidingssysteem zal betrouwbaarder zijn dan ooit

Als je deze taak nauwgezet aanpakt, zullen de kosmische energieën aan jouw kant staan en je een serieuze helpende hand bieden. Je ritmes worden stabieler en zekerder. Je interne begeleidingssysteem zal betrouwbaarder zijn dan ooit. Onthoud echter dat het zinloos en zelfs contraproductief is om naar perfectie te streven. Doe gewoon je best.


LEEUW (23 juli-aug. 22): ‘Zoals Boeddha ons heeft geleerd, is de vraag naar de zin van het leven niet opbouwend. De mens moet zich onderdompelen in de rivier van het leven en de vraag laten meevoeren door de stroming,’ zegt de Amerikaanse psychiater en schrijver Irvin Yalom.

Een mening die de filosoof Viktor Frankl, overlevende van de Holocaust, absoluut niet deelt: voor hem is het juist essentieel om zin te vinden in het bestaan en om je eigen leven in handen te nemen. Dit is de boodschap van je sterren voor 2023, Leeuw: besteed aandacht aan de tekenen die je lotsbestemming onthullen en je vertellen wat de missie is die je in deze wereld te wachten staat.


MAAGD (23 augustus-22 september): In 1938 voltooide Ingeborg Rapoport haar studie geneeskunde aan de Universiteit van Hamburg in Duitsland. Maar vanwege haar joodse afkomst verhinderden de nazi’s haar om haar proefschrift te verdedigen en het diploma te behalen. Toch werd ze een van de grootste kinderartsen van haar tijd. Ze bleef volharden en promoveerde 77 jaar later, op 102-jarige leeftijd, aan dezelfde universiteit!

‘Ze is ronduit briljant,’ getuigde de decaan van de faculteit. ‘Haar perfecte kennis van de nieuwste medische ontdekkingen is ongelooflijk.’ Jouw jaar 2023 heeft een soortgelijke wending voor jou in petto, Maagd: een deur die tot nu toe koppig voor je gesloten bleef, gaat eindelijk open.


WEEGSCHAAL (23 september-22 oktober): Van de 2.200 auteurs die worden genoemd in de 2022-editie van Bartlett’s, de beroemde Amerikaanse verzameling citaten, zijn er 164 van vrouwen. Dat is amper zeven procent. Dit ondraaglijke onrecht wordt het centrale thema in je horoscoop voor 2023: je sterren sporen je aan om te investeren ten gunste van gendergelijkheid, Weegschaal.

Het is in je eigen belang om bij te dragen aan een toekomst waarin vrouwenhaat niet langer een plaats heeft. Als je een vrouw of een non-binair persoon bent, druk je dan brutaler en assertiever uit. Als je een man bent, hoor dan de stemmen van vrouwen en niet-binaire mensen beter, geef ze meer ruimte en verwelkom hun waarheden met vriendelijkheid.


SCHORPIOEN (23 oktober-21 november): Mediteer, terwijl het nieuwe jaar nadert, op deze parel van wijsheid van de Amerikaanse mytholoog Michael Meade, een Schorpioen. Van alle tekens van de dierenriem zal die van jou er buitengewoon ontvankelijk voor zijn en er vooral de rijkste lessen uit kunnen trekken: ‘Om een authentiek individu te worden, moet je beginnen met het herkennen van je innerlijke tegenstellingen.

Degenen die er niet in slagen of weigeren hun eigen tegenstrijdigheden onder ogen te zien, zijn gedoemd vijanden te creëren die ze tot de oorzaak van al hun kwalen maken. Maar ‘vijand’ betekent gewoon ‘niet-vriend’. Wie geen rekening houdt met zijn innerlijke ‘niet-vriend’, heeft externe vijanden nodig.’


BOOGSCHUTTER (22 november-21 december): ‘Ik zal altijd zo veeleisend zijn als nodig is om excellentie te bereiken,’ zei zangeres Maria Callas. Allen die haar gekend hebben, herkennen zowel haar talent als haar onmogelijke en grillige karakter.

Breng je succes niet in gevaar met prima donna-grillen

Het was buitengewoon moeilijk om met haar samen te werken, vertrouwde haar impresario Rudolf Bing ons toe, ‘omdat ze een formidabele intelligentie had en zich nooit liet doen. Ze wist precies wat ze wilde en waarom.’ In je race naar succes in 2023 stellen je sterren je in staat net zo veeleisend te zijn als Callas, op voorwaarde dat je precies weet wat je wilt, Boogschutter. Maar breng je succes niet in gevaar met prima donna-grillen.


STEENBOK (22 december-19 januari): Deze passage uit ‘De mooiste verhalen’ van Hermann Hesse, genaamd ‘Het pad der dromen’ zal je innerlijke zoektocht in 2023 inspireren, Steenbok. Hij zal je begeleiden bij je verkenning van de kostbare mysteries die diep in je innerlijke verborgen liggen.

In deze passage roept de Duitse auteur de ‘goede vurige duisternis, de warme wieg van de ziel en het verloren vaderland’ op, en vraagt hen zich voor hem open te stellen zodat hij ze volledig in zijn bewuste geest kan integreren. Vervolgens daagt hij zijn ziel uit in deze bewoording: ‘Zoek gewoon je weg, mijn ziel, wandel op je gemak, baan je een weg in het bad van onschuldige beloften van de schemering!’


WATERMAN (20 januari-18 februari): Dr. Michael DeBakey, een pionier op het gebied van hartchirurgie, werd 99 jaar oud. Hij was op 97-jarige leeftijd bijna dood, maar werd gered door een uitvinding die hij zelf enkele jaren eerder had ontwikkeld: polymeerhars dat in staat is om verouderde vasculaire systemen te repareren of te vervangen.

Zijn collega’s gebruikten deze technologie om hem weer tot leven te wekken. In 2023 pluk jij ook de vruchten van je acties en creaties uit het verleden, Waterman. Objecten die je hebt gemaakt, projecten die je hebt omarmd en ideeën die je hebt gekoesterd, zullen van onschatbare waarde voor je zijn bij het aangaan van de uitdagingen en vooruitzichten die de toekomst voor je in petto heeft.


VISSEN (19 februari-20 maart): Op advies van je sterren heb ik een waarzeggingsrite uitgevoerd om je financiële karma te onderzoeken, Vissen. Om dit te doen, hield ik een biljet van tien dollar boven de vlam van een groene kaars, waarna ik de patronen interpreteerde die door het vuur op het papier waren getekend.

Het orakel heeft goed nieuws en slecht nieuws: het slechte nieuws is dat je op een planeet leeft waar twintig procent van de bevolking meer dan tachtig procent van de rijkdom van de wereld bezit. Het goede nieuws is dat je in 2023 dichter bij de elite van de top twintig procent zit. Je orakel geeft ook aan dat de groei van je fortuin evenredig zal zijn aan je integriteit en vrijgevigheid.


Huiswerk:

Aan wie zou je een inventief of bijzonder origineel cadeau willen geven?

veel gelezen
Geen tijd om 943 kranten wereldwijd bij te houden?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Onze nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.
inschrijven