‘Geef mensen van wie je houdt geen vervangbare consumptiegoederen’

© Pixabay
Free Will Astrology | Californië | 15 december 2022

Dit voorspellen Brezny en de sterren voor de week van 16 december tot en met 22 december.

RAM (21 maart-19 april): Ram en schilder Vincent van Gogh stond erom bekend zijn sublieme en weerbarstige passie op doek te vertalen in kleuren en vormen. Het was een veeleisende opdracht die hij zichzelf stelde, waarbij hij voortdurend balanceerde tussen kwelling en extase. ‘Ik heb mijn hart en ziel in mijn werk gestoken,’ zei hij, ‘en het heeft me gek gemaakt.’ Heel verdrietig! Maar ik heb goed nieuws voor je, Ram. In de komende maanden heb je het potentieel om ongekende nieuwe diepten van levensvreugde te bereiken terwijl je je hart en ziel in je werk en spel legt. En halleluja, je zult je verstand niet verliezen tijdens het proces! Sterker nog, ik vermoed dat je mentaal gezonder zult worden dan je in lange tijd bent geweest.


STIER (20 april-20 mei): ‘De ziel zwijgt,’ schrijft Stier en dichter Louise Glück. ‘Als ze al spreekt, dan spreekt ze in dromen.’ Meestal ben ik het niet met haar eens, en zeker niet nu, waar het jouw leven betreft de komende weken. Ik geloof dat je ziel zal zingen, grappen maken, fluisteren in het donker en verrassende vondsten zal delen.

Je ziel zal extra levendig, alert en wakker zijn, ze zal je willen verleiden om in de supermarkt te dansen en met complimentjes te strooien en te fantaseren over een eigen podcast. Onderschat niet hoe vitaal en vrolijk je ziel kan zijn, Stier. Geef haar de toestemming om net zo amusant te zijn als ze zelf graag wil.


TWEELINGEN (21 mei-20 juni): De komende weken zijn uitermate geschikt om de aard van je stress beter te leren begrijpen. Hier zijn drie studiehulpmiddelen: 1. Een hoog stressniveau is niet gezond voor lichaam en geest, terwijl lage tot matige stress goed voor je kan zijn. 2. Lage tot matige stress is nog beter voor je als het om dilemma’s gaat die je uiteindelijk kunt oplossen. 3. Er bestaat zoiets als ‘eustress’, wat heilzame stress betekent.

Omgaan met eustress geeft je hoop en het maakt je sterk

Het komt voort uit uitdagingen die een beroep doen op je wilskracht, doorzettingsvermogen en flexibiliteit. Omgaan met eustress geeft je hoop en het maakt je sterk. Het is zinvol en interessant om dat te doen. Denk eens rustig na over dit inzicht, beste Tweelingen, want nu ben je er klaar voor om te genieten van een opwindende upgrade in je relatie met stress.


KREEFT (21 juni-22 juli): Lang voordat hij zijn illustere carrière begon, werd Buckminster Fuller, uitvinder en Kreeft, toegelaten aan de universiteit van Harvard. Studeren aan zo’n prestigieuze onderwijsinstelling was een grote eer en zou hem voorbereiden op een glansrijke toekomst. Helaas werd hij geschorst omdat hij te hard had gefeest, en hij ging aan de slag als klusjesman. Zijn fortuin smolt als sneeuw voor de zon en hij werd depressief.

Tot hij op 32-jarige leeftijd een mystieke ervaring kreeg die zijn leven veranderde. Het was alsof hij in een bol van wit licht zat die boven de grond zweefde. Een onstoffelijke stem sprak tot hem en vertelde hem dat hij ‘tot het universum behoorde’ en dat hij zijn levensdoel zou vervullen als hij zich toelegde op het dienen van ‘het hoogste voordeel voor anderen’. Wat dacht je van een interventie in Buckminster Fuller-stijl, Kreeft? Als je het wilt en je vraagt erom, dan is die ook voor jou beschikbaar.


LEEUW (23 juli-22 aug): De in Leeuw geboren Judith Love Cohen was een elektrotechnisch ingenieur die werkte aan het Apollo Space Program van NASA. Ze was ook de moeder van de beroemde acteur Jack Black. Toen ze negen maanden zwanger was van Jack, op de dag dat ze ging bevallen, verrichtte ze een heldhaftige dienst. Op weg naar de maan hadden de drie astronauten aan boord van het Apollo 13-ruimtevaartuig te maken met een grote systeemstoring.

Terwijl ze midden in het bevallingsproces zat, voerde Judith Love Cohen een geavanceerde probleemoplossing uit die de levens van de atronauten redde en hun transportmiddel veilig terug naar de aarde bracht. Ik vermoed niet dat je de komende dagen zo’n monumentale prestatie zult leveren, Leeuw. Maar ik geloof wel dat je extra onverschrokken en zelfs grootse inspanningen zult leveren. Je vermogen om op magische wijze te multitasken bereikt duizelingwekkende hoogten.


MAAGD (23 augustus-22 september): Als je op het toppunt van je kunnen bent, bied je de mensen in je leven hoogwaardige hulp en ondersteuning. En ik geloof dat je deze rol in 2023 nog sterker kunt vervullen. Hier zijn enkele van de beste voordelen die je te bieden hebt: 1. Help je familie en vrienden om heldere ideeën te puren uit een warrige mengelmoes. 2. Help ze om vruchtbare zaden uit rottend afval te halen. 3. Als ze door een ordeloze afgrond dwalen, dan help jij ze met het vinden van de verlossing. 4. Moedig hun successen aan met charme humor.


WEEGSCHAAL (23 september-22 oktober): De blogger Daydreamydyke helpt je de kunst verstaan van het geven van bezielde geschenken. Geef mensen van wie je houdt geen vervangbare consumptiegoederen, vertelt ze ons. Zeg in plaats daarvan tegen hen: ‘Ik heb deze coole steen opgeraapt die ik op de grond vond en die me aan jou deed denken.’ Of: ‘Ik heb deze ketting voor je gekocht voor 50 cent op een rommelmarkt omdat ik dacht dat je hem leuk zou vinden.’

Geef mensen van wie je houdt geen vervangbare consumptiegoederen

Of: ‘Ik heb deze bijzondere kleine schat al sinds ik een kind was, maar ik heb het gevoel dat die jou kan helpen of troosten, dus ik wil dat je hem krijgt.’ Dat is de geest waarin ik hoop dat je tijdens de feestdagen zult leven, Weegschaal, en ook in heel 2023, het jaar waarin je een virtuoze geschenkengever kunt worden.


SCHORPIOEN (23 oktober-21 november): In 1957 vonden de ingenieurs Alfred Fielding en Marc Chavannes het driedimensionale plastic behang uit. Maar niemand kocht het spul. Een paar jaar later veranderden ze het in Bubble Wrap en brachten het op de markt als materiaal om pakketten tijdens verzending te beschermen. Succes verzekerd!

Sindsdien is het enorm populair geworden. Ik vermoed dat je in een fase zit die vergelijkbaar is met de tijd tussen het moment waarop hun plastic behang flopte en de Bubble Wrap werd bedacht. Heb vertrouwen in de mogelijkheid dat er een tweede bedrijf aankomt, Schorpioen. Wees alert op nieuwe toepassingen van mogelijkheden die de eerste keer niet echt indruk maakten.


BOOGSCHUTTER (22 november-21 december): Ik juich je ongebreidelde nieuwsgierigheid toe. Ik bewonder je verlangen om steeds meer te leren over onze mysterieuze wereld en om steeds beter te willen begrijpen hoe het spel van het leven werkt. Je honger naar interessante ervaringen is positieve hebzucht! Het is een van je mooiste eigenschappen. Maar af en toe komen er momenten waarop je je zoektocht naar nieuwe en onbewerkte waarheden moet afbouwen en je je bezig moet houden met de integratie van wat je al hebt opgenomen. De komende weken zullen daar zeer geschikt voor zijn.


STEENBOK (22 december-19 januari): Meer dan anderen heb jij een rijk potentieel om jezelf af te stemmen op cyclische levenspatronen. Het is je geboorterecht om bedreven te worden in het onderscheiden van natuurlijke ritmes die aan het werk zijn in de menselijke komedie. Wat nog mooier is, Steenbok, is dat dit vermogen jou ten diepste kan troosten. Helpen. Opvoeden. Motiveren. Ik hoop dat je in 2023 dit vermogen naar een hoger niveau zult tillen. De kosmische rivier, die je zo graag wilt voelen, zal steeds dichterbij komen – totdat je helemaal één geworden bent met het kosmische stromen.


WATERMAN (20 januari-18 februari): Anne, een personage uit een boek van L.M. Montgomery, zegt dat ze de voorkeur geeft aan het woord ‘schemering’ boven ‘halfduister’ omdat het zo ‘fluweelachtig en schimmig’ klinkt. Ze vervolgt: ‘Bij daglicht behoor ik de wereld toe en in de nacht de slaap en de eeuwigheid… Maar in de schemering ben ik vrij van beide en behoor ik alleen mezelf toe.’

Volgens mijn astrologische inschatting zullen jullie, Watermannen, de komende weken door een schemerachtige fase gaan: een tijd waarin je alleen jezelf zult toebehoren en elk ander wezen dat je kiest om je te vergezellen in je fluweelzachte, schimmige emancipatie.


VISSEN (19 februari-20 maart): Mijn Vissen-vriend Venus vertelde me: ‘Wij, Vissen, voelen alles heel intens, maar helaas hebben we niet de overlevingsvaardigheden van de Schorpioen of het genoeg-is-genoeg, zelfbeschermende mechanisme van de Kreeft. Wij zijn het waterteken dat het meest vatbaar is om overspoeld, overstroomd en overweldigd te worden.’

Ik denk dat Venus enigszins gelijk heeft. Maar ik geloof ook dat jij, Vissen, een krachtige troef in handen hebt die je misschien niet ten volle waardeert of niet vaak genoeg hanteert. Je vermogen om af te stemmen op de allerdiepste niveaus van emotie kan jou toegang geven tot een goddelijke krachtbron buiten je eigen persoonlijkheid. Als je die bron toestaat om je al zijn goede gaven te geven, dan zal die je beschermen en ondersteunen.


Huiswerk:

Doe een voorspelling over het beste wat er in 2023 in je leven gaat gebeuren.

veel gelezen
Geen tijd om 943 kranten wereldwijd bij te houden?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Onze nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.
inschrijven