‘Het is tijd om wilder te leven’

© Pinterest
Free Will Astrology | Californië | 22 april 2021

Dit voorspellen Brezny en de sterren voor de week van 22 tot 29 april.

RAM (21 maart–19 april): Blogger Emma Elsworthy stlelde een Self-Care List samen. Ik zal je een paar van haar 57 actiepunten verklappen, in de hoop je te inspireren je eigen lijst te maken. De komende weken zullen een perfecte periode zijn om je focus te vergroten op datgene wat je een gezond en zaligmakend gevoel geeft.

Dit zijn Elsworthy’s ideeën: maak er een gewoonte van om voor jezelf een heerlijk ontbijt te koken. Ruim je kamer op. Maak je spiegel en laptop schoon. Ga in de zon liggen. Word de persoon op wie je idealiter verliefd zou worden. Loop rechtop. Strek je lichaam. Daag jezelf uit om een ​​hele dag niemand te veroordelen of belachelijk te maken. Geniet van een douche terwijl je naar je favoriete muziek luistert. Onthoud je dromen. Fantaseer over het leven dat je zou leiden als er geen mislukkingen zouden bestaan.


STIER (20 april–20 mei): Sommige traditionele boeddhistische monniken zitten in de straten van de Aziatische steden met een ‘bedelkom’ voor zich. Het is een bak van klei of ijzer die ze gebruiken om geld en voedsel te vragen aan voorbijgangers die hen willen ondersteunen.

De hedendaagse Amerikaanse dichteres Mariannne Boruch beschouwt de bedelkom als een metafoor die haar helpt nieuwe gedichten te bedenken. Ze neemt de houding aan van het lege vat, wachtend op de instructies en inspiratie van het leven om haar creatieve proces te sturen. Dit stelt haar in staat ‘te veel zelfobsessie en navelstaren te vermijden’ en ontvankelijk te zijn – ‘zonder ook maar iets anders dan de gebruikelijke verwondering en verwarring’ voorhanden.

Ik raad je de bedelkombenadering aan terwijl je aan de volgende fase van je reis begint, Stier.


TWEELING (21 mei–20 juni): De in Tweelingen geboren Paul Gauguin (1848–1903) wordt tegenwoordig beschouwd als een innovatieve en invloedrijke schilder. Maar zijn vroege jaren gaven weinig aanwijzingen dat hij uiteindelijk bekend zou worden. Als tiener ging hij naar een school die hem moest klaarstomen voor de marine en later trad hij in dienst bij de Franse marine. Op 23-jarige leeftijd werd hij effectenmakelaar. Hoewel hij in die tijd ook begon te werken als schilder, nam hij pas elf jaar later de beslissing om fulltime schilder te worden.

Is er een Gauguin-achtig keerpunt aanwezig in je toekomst, Tweeling? Zo ja, dan kunnen de eerste tekenen zich binnenkort manifesteren. Het zal niet zo dramatisch of stressvol zijn als dat van Gauguin, maar ik vermoed dat het behoorlijk gauginistisch zal zijn.


KREEFT (21 juni–22 juli): Een onderzoeksteam ontdekte dat sommige mensen bidden om dingen waarvan ze redelijk zeker weten dat God ze niet zou goedkeuren. In zekere zin proberen ze de Schepper te misleiden om hen goodies te geven die ze eigenlijk niet zouden moeten krijgen.

Ik garandeer niet dat je zult slagen, maar de kans is veel groter dan normaal

Doe jij dat wel eens? Probeer je het leven wel eens voor de gek te houden door om zegeningen te vragen waarvan je niet zeker weet of je ze wel verdient? De komende weken zullen een gunstige tijd zijn om dergelijke trucs uit te proberen. Ik garandeer niet dat je zult slagen, maar de kans is veel groter dan normaal. Het universum is op dit moment behoorlijk ontspannen en genereus.


LEEUW (23 juli –22 aug.): In 2013 besloot de Nieuw-Zeelandse regering het feit recht te zetten dat de twee hoofdeilanden nooit een formele naam hadden gekregen. Ze kregen elk zowel een Engelse als een Maori naam: North Island, of Te Ika-a-Māui, en South Island, of Te Waipounamu.

Is er, in de geest van het herstel van vergissingen en verwaarlozing, en in overeenstemming met de huidige astrologische voortekenen, iets wat je zou willen ondernemen om jezelf officiëler, professioneler of gevestigder te maken? De komende weken zijn daarvoor een gunstige tijd.


MAAGD (23 aug.–22 sept.): Auteur Grant Morrison merkt op dat onze hoofden ‘groot genoeg zijn om elke god en duivel die er ooit was te bevatten. Groot genoeg om het gewicht van de oceanen en de draaiende sterren te dragen. Er passen hele universums in!’

Daarom is het zo jammer, zegt hij, als we onze ‘magische kast’ vullen met ‘kleine kapotte dingen, trieste snuisterijen waar we keer op keer naar grijpen’.

In overeenstemming met de astrologische mogelijkheden, Maagd, spoor ik je aan om zo veel mogelijk van die trieste snuisterijen en kleine kapotte dingen weg te doen. Maak ruimte voor uitgestrekte visioenen en geweldige dromen en wonderbaarlijke mogelijkheden. Het is tijd om groter te denken en wilder te leven.


WEEGSCHAAL (23 sept.–22 okt.): Bell hooks, auteur en Weegschaal (die haar naam niet met hoofdletters schrijft), heeft een genuanceerde kijk op de aard van onze pijn. Ze schrijft: ‘In tegenstelling tot wat ons misschien is geleerd, verwondt onnodig en ongekozen lijden ons weliswaar, maar het hoeft ons geen levenslange littekens te geven.’ Ze erkent dat onnodig en ongekozen lijden ‘ons kenmerkt’. Maar we zijn bij machte te veranderen hoe de pijn ons vormt.

Ik denk dat haar wijsheid je de komende weken tot nut kan zijn. Je hebt nu extra kracht om de sporen van je oude pijn opnieuw vorm te geven en te transformeren. Je zult de pijn waarschijnlijk niet helemaal kunnen laten verdwijnen, maar je kunt nieuwe manieren vinden waarop deze je kan dienen, onderwijzen en verheffen.


SCHORPIOEN (23 okt.–21 nov.): Ik hou van mensen die me inspireren om mezelf te verrassen. Ik waardeer het als een bondgenoot me een vriendelijke schok toedient die me ertoe aanzet mijn gebruikelijke manier van denken of doen in twijfel te trekken. Ik voel me gelukkig als iemand die ik leuk vind medelevende kritiek geeft die me uit een sleur helpt waarin ik me bevond.

De komende weken, Schorpioen, nodig ik je uit om zoals ik te zijn

Een geheimpje: ik wacht niet altijd passief af tot zoiets zal gebeuren. Af en toe zoek ik zulke stimulansen actief op. Ik moedig ze aan. Ik vraag ernaar.

De komende weken, Schorpioen, nodig ik je uit om in dit opzicht zoals ik te zijn.


BOOGSCHUTTER (22 nov.–21 dec.): ‘Waar zijn de lessen van vorig jaar gebleven?’ vraagt ​​Gillian Welch in haar nummer I Dream a Highway. Nu stel ik u dezelfde vraag – net op tijd voor de Onthoud de lessen van vorig jaar-fase van je cyclus. Naar mijn astrologische mening is het voor jou van cruciaal belang om de storingen en doorbraken die je in 2020 hebt meegemaakt, goed te onthouden en om erover na te denken. Elke spirituele noodsituatie en spirituele opkomst die je hebt doorstaan; alle angstige beproevingen en alle heilige paden die je hebt bewandeld.


STEENBOK (22 dec.–19 jan.): Steenbok en schilder Henri Matisse had een revolutionaire invloed op de twintigste-eeuwse schilderkunst, deels vanwege zijn rauwe kleurgebruik. Vroeg in zijn carrière behoorde hij tot de beweging die bekend staat als het fauvisme, afgeleid van de Franse term voor ‘wilde beesten’. Tijdens zijn laatste jaren vond hij een nieuw genre uit, dat heel anders was dan zijn vorige werk: grote collages van felgekleurd uitgesneden papier.

Het onderwerp, volgens criticus Jed Perl, omvatte ‘oerwouden, godinnen, oceanen en de hemel’ en ‘verrukkelijke tekens en symbolen’, gewonnen uit de diepten van ‘Matisses helderheid’.

Ik beveel hem aan als rolmodel voor jou, Steenbok, omdat ik denk dat het een perfecte tijd is om, zoals Perl Matisse beschrijft, zowel ‘een keiharde probleemoplosser en een koortsige dromer’ te zijn.


WATERMAN (20 jan.–20 feb.): Het leidende motto in het leven van elke natuurfilosoof zou moeten zijn: ‘Zoek eenvoud, maar wantrouw het.’ Waterman en filosoof Alfred North Whitehead schreef dit, en ik stel voor dat je het de komende weken als motto gebruikt, ook als u van nature geen filosoof bent.

Waarom? Omdat ik vermoed dat je er profijt van zult hebben als je je leven ongecompliceerd maakt. Je verbetert je welzijn als je meer vertrouwen stelt in je instinctieve aard en niet verdwaalt in ingewikkelde gedachten. Aan de andere kant is het belangrijk om ook weer niet zo diep in het minimalisme te duiken dat je oppervlakkig, onzorgvuldig of fantasieloos wordt.


VISSEN (19 feb.-20 maart): In het oude Griekse komische theater was er een standaardpersonage dat bekend staat als de eiron. Hij was een sluwe underdog die opschepperige egoïsten te slim af was en overwon door te doen alsof hij naïef was.

Zou ik je kunnen interesseren om die techniek de komende weken te gebruiken? Ik denk dat je de meeste kans hebt om succesvol te zijn als je de overwinning indirect of zijdelings nadert – en niet verzandt in pogingen om sceptici en tegenstanders over te halen. Wees terughoudend, ingetogen en strategisch, Vissen. Laat iedereen denken dat ze slim en sterk zijn als dat helpt om ervoor te zorgen dat jouw visie op hoe de dingen zouden moeten zijn, uiteindelijk overwint.


Het huiswerk van deze week:

Ik ben in de stemming om voorspellingen en lezingen uit vorige levens te ontvangen. Stuur me je paranormale inzichten over mijn lot. Truthrooster@gmail.com

veel gelezen
Geen tijd om 943 kranten wereldwijd bij te houden?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Onze nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.
inschrijven