Identificeer uw equivalent van kipuka

Free Will Astrology | Californië | 18 maart 2021

Uw voorspellingen van 18 tot 25 maart. Uw huiswerk van de week vindt u onderaan dit bericht.

RAM (21 maart – 19 april): Dichter Ocean Vuong brengt het Hawaiiaanse begrip kipuka ter sprake. Het verwijst naar een stuk aarde dat niet bedekt wordt met lava wanneer een actieve vulkaan zijn gesmolten gesteente uitspuwt. ‘Voordat de lava neerdaalde’, schrijft Vuong, ‘is het onbeduidend, zomaar een lap in een eindeloze groene massa.’ Maar door het voortbestaan wordt de grond bijzonder.

Ik moedig u aan om uw metaforische equivalent van kipuka te identificeren, Ram. Het is een uitstekende tijd om de kracht, het geluk en de veerkracht te vieren die u in staat hebben gesteld vol te houden.


STIER (20 april – 20 mei): ‘Buitengewone dingen verbergen zich altijd op plaatsen waar mensen vergeten te kijken’, schrijft Stier en auteur Jodi Picoult. Gelukkig voor u, Stier, zult u in de nabije toekomst geneigd zijn om op precies die plaatsen te kijken – waar niemand anders aan heeft gedacht. 

Bij voorbaat gefeliciteerd met het opwekken van zo’n dappere nieuwsgierigheid

Dat betekent dat u extra waarschijnlijk nuttige, interessante en zelfs buitengewone dingen zult vinden die grotendeels verborgen en onaangeraakt zijn. Misschien ontdekt u ook saaie en waardeloze dingen, maar de afweging is de moeite waard. 

Bij voorbaat gefeliciteerd met het opwekken van zo’n dappere nieuwsgierigheid.


TWEELING (21 mei – 20 juni): ‘Als we om advies vragen, zijn we meestal op zoek naar een medeplichtige’, zei Tweeling en auteur Saul Bellow. Dus als u hier vandaag bent gekomen om mijn horoscoop te lezen, is het mogelijk dat u een medeplichtige zoekt voor de goedkeuring van een beslissing waartoe u al hebt besloten. 

Oké, ik zal uw medeplichtige zijn. Maar als uw medeplichtige is het eerste wat ik probeer u te beïnvloeden om uw aanstaande acties niet alleen uw eigen egoïstische belangen te laten dienen (hoewel daar niets mis mee is), maar ook die van degenen om wie u geeft. De komende weken zullen een gunstige tijd zijn om eigenbelang en nobel idealisme te combineren.


KREEFT (21 juni – 22 juli): Een personage in de roman The Lacuna van Barbara Kingsolver krijgt te horen dat hij ‘zijn ziel tegen het leven moet wrijven’. Nu raad ik u aan om hetzelfde te doen. Waarom? Hoewel het waar is dat u een mooie ziel hebt, maakt u er soms een gewoonte van om deze weg te stoppen of geheim te houden. U voedt uw ziel een schat aan dromen en emoties en verlangens, maar doet misschien te weinig uw best haar te voorzien van rauwe ervaringen in de rommelige, chaotische wereld. 

Naar mijn mening is dit een van die momenten waarop u er baat bij zou hebben als u uw ziel tegen het leven wrijft. Let op: ik bedoel NIET dat u op zoek moet gaan naar moeilijkheden en zwaarte. Zeker niet. Er zijn tal van plezierige, veilige, leerzame manieren om u ziel tegen het leven te wrijven.


LEEUW (23 juli – 22 aug.): Als u van het werk van zelfhulpauteur Paulo Coelho houdt, bent u misschien geneigd om zijn motto als de uwe over te nemen: ‘Kwetsbaar zijn is de beste manier om mijn hart echt plezier te laten voelen.’ 

Maar misschien wilt u zijn motto niet overnemen. Wat hij suggereert, vereist immers veel moed en durf. Wie van ons vindt het gemakkelijk en natuurlijk om zacht, ontvankelijk en uitnodigend te zijn? 

En toch, volgens mijn analyse van de astrologische voortekenen, is dit precies wat u opdracht de komende twee weken moet zijn. Om uzelf te helpen motiveren, moet u zich de beloning herinneren die Coelho heeft beschreven: de mogelijkheid dat uw hart echt plezier zal voelen.


MAAGD (23 aug. – 22 sept.): Maagd en auteur Michael Ondaatje viert ‘de verborgen aanwezigheid van anderen in ons – zelfs degenen die we kort hebben gekend. We houden ze de rest van ons leven vast, bij elke grens die we passeren.’

Als u uw eigen aanstaande grensovergang nadert, beste Maagd, moedig ik u aan om u te concentreren op herinneringen aan zeven specifieke mensen die u in de loop van uw leven de meeste vreugde en de interessantste lessen hebben bezorgd. 

Sluit u ogen twintig minuten en stel u voor dat ze allemaal samen met u bijeen zijn gekomen in uw favoriete heiligdom. Onthoud in detail de zegeningen die ze u hebben geschonken. Dank ze voor hun invloeden, voor de geschenken die ze hebben gegeven waardoor u uw mooie zelf bent geworden.


WEEGSCHAAL (23 sept. – 22 okt.): ‘Een weegschaal die niet trilt, kan niet wegen. Een persoon die niet slingert, kan niet leven.’ Dat schreef biochemicus Erwin Chargaff, die cruciaal onderzoek deed dat leidde tot de ontdekking van de dubbele helixstructuur van DNA. 

Omdat u de expert van de dierenriem bent op het gebied van balans en oscillatie, en omdat deze thema’s de komende dagen in het bijzonder betekenis voor u zullen hebben, wil ik u vragen hier met extra aandacht over te bezinnen.

Dit is mijn advies: om gezond en veerkrachtig te zijn, moet u u bewust zijn van andere mogelijkheden dan de voor de hand liggende en eenvoudige en op het oog kloppende. U moet de waarschijnlijkheid in overweging nemen dat de meest correcte antwoorden die antwoorden zijn die paradoxaal en gecompliceerd en vol nuances zijn.


SCHORPIOEN (23 okt. – 21 nov.): In haar gedicht ‘Sandra’ getuigt Schorpioen en dichter Ariana Reines dat ze te veel gevoelens heeft – en dat is geen probleem. Integendeel. Ze zijn haar rijkdom, zegt ze, haar ‘onzichtbare pracht’. 

Ik nodig u uit om uw eigen teveel aan gevoelens op dezelfde manier te bezien, vooral de komende weken. U krijgt de kans om uw stroom van gevoelens te gebruiken ten behoeve van transformatieve inzichten en holistische besluitvorming. Uw motto: Gevoelens zijn helend.


BOOGSCHUTTER (22 nov. – 21 dec.): Historicus en auteur Thomas Berry beschreef ‘wildheid’ als de bron van onze ‘authentieke spontaniteiten’. Hij zei dat het ‘de bron van creativiteit’ is die aan de basis ligt van onze levenslust. 

Dat wijkt af van het idee dat wildheid zou overeenkomen met onhandelbaar, ruw en primitief. En Berry’s definitie is de definitie die de komende weken centraal zou moeten staan ​​in uw werk en spel. Uw opdracht is om wild te zijn: dat wil zeggen, om u authentieke spontaniteiten te cultiveren; om u thuis te voelen en de creatieve bron van uw levenslust te voeden.


STEENBOK (22 dec. – 19 jan.): Enkele van de grote ontdekkingen in de geschiedenis van de natuurkunde zijn gedaan terwijl de baanbrekende denkers in bed of in de badkuip lagen te luieren. Ze hadden het onderzoek gedaan en het rigoureuze denkwerk verricht en uitgevoerd, en werden met doorbraken beloond op het moment dat ze ontspannen. 

Ik denk dat dat de komende weken ook u succesformule zal zijn. Er doemen belangrijke ontdekkingen op. Interessante innovaties staan ​​op het punt om door te breken. U zult ze waarschijnlijk binnenhalen als u intensief werkt aan het voorbereiden van het pad erheen, en dan iets leuks en ontspannends gaat doen.


WATERMAN (20 jan. – 18 feb.): Mijn horoscoop is gemiddeld 108 woorden lang. In die beperkte ruimte kan ik u onmogelijk alle thema’s en bijzonderheden vertellen die voor u actief zullen zijn tijdens de komende fase van uw cyclus. Ik moet keuzes maken over wat ik wel en niet wil opnemen. 

Deze keer zal ik me concentreren op het feit dat u nu de kans hebt om uw relatie met u reukvermogen te verdiepen – en om dit vermogen doelbewust te voeden. Uw huiswerk: Bepaal ten minste vijf geuren waarmee u de komende dagen een intieme, speelse, heerlijke verbinding zult cultiveren. 

(PS: U zult er misschien versteld van staan ​​hoezeer deze oefening u emotionele band met de wereld zal verdiepen.)


VISSEN (19 feb. – 20 maart): Niemand had ooit bewezen dat er zoiets bestond als elektromagnetische golven, tot Vissen en fysicus Heinrich Hertz (1857-1894) dat in 1886 deed. Hij was degene die voor het eerst gecontroleerde radiogolven uitzond en ontving. Helaas dacht hij niet dat zijn doorbraak nuttig was. In 1890 bekende hij: ‘Ik denk niet dat de draadloze golven die ik heb ontdekt, enige praktische toepassing zullen hebben.’ 

Maar andere wetenschappers profiteerden al snel van de mogelijkheid om over lange afstanden te communiceren. Het was de geboorte van de radio. 

Ik moedig u aan om de komende maanden geen fouten van het type-Hertz te maken. Ga altijd door met u eerste inspanningen. Heb er vertrouwen in dat de nieuwigheden die u bedenkt uiteindelijk praktische waarde hebben.


Uw huiswerk van deze week:

Als u alles zou geloven wat u in het ‘nieuws’ ziet, zou u zo wanhopig zijn dat u u niet kon bewegen. Beschrijf hoe u uzelf beschermt. Truthrooster@gmail.com

veel gelezen
Geen tijd om 943 kranten wereldwijd bij te houden?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Onze nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.
inschrijven