‘Kanaliseer het vuur uit de hemel’

Free Will Astrology | Californië | 11 maart 2021

Uw voorspellingen van 11 tot 18 maart. Uw huiswerk van de week vindt u onderaan dit bericht.

RAM (21 maart – 19 april): Kunstenaar Richard Kehl vertelt dit traditionele Joodse verhaal: ‘God zei tegen Abraham: “Zonder mij zou je hier niet zijn.” Abraham antwoordde: “Dat weet ik, Heer, maar als ik er niet was, zou er niemand zijn om aan u te denken.”’ 

Ik breng dit verhaal onder uw aandacht, beste Ram, omdat ik denk dat de komende weken een gunstige tijd zullen zijn om een ​​vergelijkbare brutaliteit voor de dag te leggen tegenover de autoriteiten, inclusief de Goddelijke Wow Zelf. Ik nodig u dus uit om de mogelijkheid te overwegen ondeugend, onbesuisd en brutaal te zijn. Om het risico te lopen een welbespraakt buitenbeentje te zijn, met een standpunt dat hoge pieten en experts zou moeten vermaken.


STIER (20 april – 20 mei): Spiritueel auteur Ernest Holmes schreef: ‘Ware verbeelding is geen fantasievol dagdromen. Het is vuur uit de hemel.’ 

Helaas beschouwen veel mensen verbeelding als fantasievol dagdromen. En wanneer onze verbeeldingskracht lui en onbeheerst is, wanneer deze waanvoorstellingen en zorgen oproept, kan deze ook nogal slopend zijn. 

Ik breng dit onder uw aandacht, Stier, omdat ik geloof dat de komende weken een gunstige tijd zullen zijn om uw verbeelding op volle kracht te gebruiken – om het vuur uit de hemel te kanaliseren – terwijl u alle prachtige en interessante dingen visualiseert die u de komende negen maanden met uw leven wilt doen.


TWEELING (21 mei – 20 juni): ‘Ik wacht altijd op een deur die opengaat in een muur zonder deuren’, schreef Tweeling en auteur Fernando Pessoa. Huh? Pessoa was consequent excentriek in zijn vele geschriften, en mij verbaast deze uitspraak daarom. Ik ga hem veranderen zodat hij logischer is en beter aansluit bij uw huidige behoeften. 

Dit is uw motto voor de komende weken: ‘Ik ben altijd bereid om uit te zoeken hoe ik een nieuwe deur kan maken in een muur zonder deuren, en doe een beroep op alle nodige hulp om die te maken.’


KREEFT (21 juni – 22 juli): Je kunt niet naar het schiereiland Kamtsjatka rijden. Het is een gebied van 270.000 vierkante kilometer met een subarctisch klimaat in het verre oosten van Rusland. Er zijn geen wegen die het verbinden met de rest van de wereld. De belangrijkste stad, Petropavlovsk-Kamchatsky, is omgeven door vulkanen. Wie daar naartoe wilt reizen, moet dat per vliegtuig of schip doen. 

En toch heeft Petropavlovsk-Kamchatsky lange tijd een bloeiende toeristenindustrie gekend. Vóór de pandemie nog meer, maar zelfs nu komen er bezoekers om te paragliden, op berenjacht te gaan en zich te verwonderen over het landschap. 

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Kamchatka_Petropavlovsk-Kamchatsky_and_its_Volcanoes_25022593335-1-1-1024x576.jpg
Petropavlovsk-Kamchatsky. – © Wikimedia Commons / kuhnmi

In deze horoscoop maak ik een bizarre metaforische vergelijking tussen u en het schiereiland Kamtsjatka. Net als dat gebied vinden mensen het soms een uitdaging om u te bereiken. En toch, als het ze lukt, kunt u heel gastvrij zijn. 

Is dit een probleem? Misschien misschien niet. Wat denkt u? Dit is een goed moment om te evalueren.


LEEUW (23 juli – 22 aug.): Knutten, ook wel bekend als knaasjes, knijten, knozels, mietsen, mampieren, meurzen of zandvliegen, zijn bloedzuigende vliegen die verschillende ziekten verspreiden. Jakkes, toch? Zou de wereld niet een betere plek zijn als we de wetenschap zouden aanwenden om deze knutten overal te doden? 

Welnu, er is een goede reden om dit niet te doen. De enge beestjes zijn de belangrijkste bestuivers voor verschillende gewassen die in de tropen worden geteeld, waaronder cacao. Dus als we de mampieren zouden wegdoen, zou er waarschijnlijk geen chocolade meer zijn. 

De vraag is: kunt u zonder datgene alles zijn wat u wilt zijn in uw leven?

Ik vermoed dat u misschien met een vergelijkbaar dilemma te maken hebt, Leeuw: een invloed die zowel een voordeel als een keerzijde heeft. De vraag is: kunt u zonder datgene alles zijn wat u wilt zijn in uw leven? Of niet? 

Dit is een goed moment om na te denken over de beste manier om uw toekomstige relatie vorm te geven.


MAAGD (23 aug. – 22 sept.): Volgens mijn analyse van uw op handen zijnde astrologische potentieel, bent u al of zult u binnenkort drijven en wervelen en woelen op een oceaan van emotie. Met andere woorden, u zult meer en sterkere gevoelens ervaren dan u geruime tijd hebt gehad. 

Dit hoeft geen probleem te zijn zolang u het volgende doet: 1. Wees trots en dankbaar dat u zoveel kunt voelen. 2. Aangezien slechts een klein percentage van uw gevoelens hoeft te worden omgezet in praktische daden, moet u ze niet al te serieus nemen. 3. Geniet van de rit!


WEEGSCHAAL (23 sept. – 22 okt.): Dichter Wendell Berry zegt dat het ‘de onheuglijke gevoelens’ zijn die hij het leukst vindt: ‘honger en dorst en hun voldoening; werkmoeheid en verdiende rust; het opnieuw vervallen van eenzaamheid in liefde’. 

Merk op dat hij niet alleen houdt van de bevrediging die voortkomt uit het stillen van zijn honger en lessen van de dorst. De honger en dorst zijn zelf essentiële componenten van zijn vreugde. Werkmoeheid en eenzaamheid zijn niet alleen ongemakken waar hij liever zonder zou leven. Hij viert ze ook. 

Ik vermoed dat zijn manier van denken de komende drie weken in het bijzonder uw navolging verdient.


SCHORPIOEN (23 okt. – 21 nov.): De beroemde en invloedrijke sciencefictionromanschrijver Philip K. Dick vertrouwde op amfetamine om zijn eerste 43 romans van brandstof te voorzien. Pas vanaf A Scanner Darkly, zijn 44e, deed hij het zonder zijn favoriete medicijn. Het was niet zijn beste boek, maar het was verre van zijn slechtste. Het verkocht goed en er werd een film van gemaakt met Keanu Reeves, Robert Downey Jr. en twee andere beroemde acteurs. 

Geïnspireerd door het succes van Dick zonder te vertrouwen op zijn afhankelijkheid – en in overeenstemming met de huidige astrologische voortekenen – nodig ik u uit om aan uw liefdesleven te werken zonder terug te vallen op een van uw verslavingen, dwangmatigheden of obsessies.


BOOGSCHUTTER (22 nov. – 21 dec.): Negentig procent van alle appels ter wereld stamt af van een bos met appelbomen in het zuidoosten van Kazachstan. De meesten van ons hebben maar een paar soorten appels geproefd, maar in dat natuurlijke wonderland bevindt zich een veel breder assortiment aan smaken. 

De appelsmaak van de vruchten uit Kazachstan kan getint zijn met hints van rozen, aardbeien, anijs, ananas, kokosnoten, citroenschillen, peren, aardappelen of popcorn

U weet toch hoe wijn wordt omschreven in smaaktonen en aroma’s? De appelsmaak van de vruchten uit Kazachstan kan getint zijn met hints van rozen, aardbeien, anijs, ananas, kokosnoten, citroenschillen, peren, aardappelen of popcorn. Kunt u u voorstellen dat u wanneer u naar dat bos reist een veel complexere en genuanceerdere relatie met alledaags voedsel ontwikkelt? 

Ik nodig u uit om de komende weken te experimenteren met het opwekken van metaforisch vergelijkbare ervaringen. In welke oude bekende personen, plaatsen of dingen kunt u een verrassende rijkdom aan voorheen onontgonnen diepte en variatie vinden?


STEENBOK (22 dec. – 19 jan.): Auteur Andrew Tilin verklaarde dat hij soms het gevoel had dat zijn leven in stukken lag – maar zich dan realiseerde dat de meeste stukken goed en interessant waren. Zijn gevoel een puinhoop te zijn van niet-geassembleerde puzzelstukjes maakte plaats voor een diepere tevredenheid – het besef dat de warboel prima was zoals het was. 

Ik raad u aan om in de komende weken zo’n ervaring te cultiveren en te ondergaan, Steenbok.


WATERMAN (20 jan. – 18 feb.): De Indiase dichteres Meena Alexander (1951–2018) werd geboren onder het teken Waterman. Ze werd beroemd nadat ze op 29-jarige leeftijd naar de VS verhuisde, maar groeide op in India en Soedan. In haar gedicht ‘Waar kom je vandaan?’ schreef ze: ‘Mama sloeg me toen ik een kind was omdat ze honing uit een honingpot had gestolen.’ 

Het spijt me te horen dat ze zo slecht werd behandeld alleen omdat ze zich tegoed deed. Ze pleegde geen misdaad! De honing was van haar familie en haar familie had geld genoeg om meer honing te kopen. 

Dit vignet is mijn manier om u te adviseren, in overeenstemming met astrologische voortekenen, om u persoonlijke versie uit te voeren van ‘het stelen van de honing uit de honingpot’, beste Waterman. Neem wat rechtmatig van u is.


VISSEN (19 feb. – 20 maart): Het slechte nieuws is dat de smalle bufferzone tussen Noord-Korea en Zuid-Korea doorspekt is met landmijnen. Iedereen die daar loopt, loopt het risico opgeblazen te worden. Het goede nieuws is dat omdat mensen de plaats vermijden, het een ongekend natuurreservaat is geworden – een toevluchtsoord voor dieren in het wild waar bedreigde diersoorten zoals de kroonkraanvogel en de Koreaanse vos kunnen gedijen. 

In de komende weken en maanden zou ik u graag zien deelnemen aan een vergelijkbaar project, Vissen: een nieuw doel vinden voor een taboe of verspild aspect van uw leven.


Uw huiswerk van deze week:

Als je een vraag hebt waarop het antwoord wellicht van belang is voor andere lezers, stuur die mij dan op. Misschien zal ik deze in de volgende versie gebruiken. Truthrooster@gmail.com

veel gelezen
Geen tijd om 943 kranten wereldwijd bij te houden?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Onze nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.
inschrijven