‘Welk dier is de beste representatie van je ziel?’

© Pixabay
Free Will Astrology | Californië | 27 oktober 2022

Dit voorspellen Brezny en de sterren voor de week van 27 tot en met 3 november.

RAM (21 maart-19 april): Van alle rijke filantropen ter wereld is Ram en auteur MacKenzie Scott de meest vrijgevige. Het laatste jaar gaf ze 8,5 miljard dollar weg. Daarbij richt ze zich op belangrijke kwesties: rassengelijkheid, Lhtbtq+-rechten, hulp bij pandemieën, het in stand houden en bevorderen van de democratie en de klimaatcrisis. Ze betaalt haar donaties snel en vrijblijvend uit en wil het liefst alle heisa en egoverheerlijking uit de weg gaan.

Maak haar de komende weken tot je inspiratiebron en rolmodel. Ik hoop dat ze je motiveert om met een vrolijk hart je unieke gaven en zegeningen met anderen te delen. Ik denk dat het je ook voordeeltjes oplevert als je de grenzen van je vrijgevigheid verkent. Suggestie voor een Halloweenkostuum: filantroop, kerstman, genadegoeroe.


STIER (20 april-20 mei): Welk dier is de beste representatie van je ziel? Van welke diersoort hou je het meest? Nu is de geknipte tijd voor een creatieve denkoefening als deze. Probeer dat innerlijke, wilde ding te voeden, juist nu.

Het is een zegen als je het intelligente schepsel in je binnenste aanvuurt. We zijn allemaal half-dier, en deze tijd is bijzonder rijp om de schoonheid van het beest dat in je zit te koesteren. Suggestie voor een Halloweenkostuum: je favoriete dier of het dier dat je ziel symboliseert.


TWEELINGEN (21 mei-20 juni): Tijdens het tirannieke bewind van de Spaanse fascistische regering in de jaren dertig verzette de Tweelingen en dichter Federico García Lorca zich op een creatieve en bijzonder moedige manier. Een criticus zei dat Lorca ‘een wild, vrij en desolaat innerlijk temperament bezat. Een tulp die groeide aan de voet van een betonnen bolwerk’.

Het is een gunstige tijd om uitbundig in opstand te komen tegen datgene wat je het meest dwarszit

Ik nodig je uit om je de komende weken te laten inspireren door Lorca’s ongetemde, oprechte schoonheid, Tweelingen. Het is een gunstige tijd om uitbundig in opstand te komen tegen datgene wat je het meest dwarszit, of dat nu onverdraagzaamheid, onrecht, vrouwenhaat, sluipend autoritarisme of iets anders is. Suggestie voor een Halloweenkostuum: opgewekte demonstrant.


KREEFT (21 juni-22 juli): Als de bedrieglijke god Mercurius je toestemming zou geven om vandaag één ondeugend ding te doen en morgen iets stouts en over twee dagen iets gemeens, wat zou je dan kiezen? Dit is het perfecte moment, beste Kreeft, om je bezig te houden met guitige, speelse schelmenstreken.

Hoogstwaarschijnlijk kom je ermee weg, zonder een schrammetje op je karma, en het levert je nog profijt op ook, vooral als liefde de drijfveer is van je kattenkwaad. Ben je geïnteresseerd om te profiteren van deze rare Mercuriusperiode? Suggestie voor een Halloweenkostuum: grappenmaker, joker, fee, elf.


LEEUW (23 juli-aug. 22): De menselijke geest is voortdurend hartstochtelijk in ons aan het babbelen. Ik noem het de sterke, stuwende stroom. We kunnen het net zo goed accepteren als een fundamenteel element van het mens-zijn. Het is een hoofdkenmerk, geen bug. Toch zijn er manieren om de innerlijke commotie af te zwakken. Meditatie kan helpen. Communiceren met de natuur werkt ook vaak. Huishoudelijk werk dempt soms het aanhoudend innerlijke getwitter.

Goed nieuws voor jou, Leeuw! Want je zit nu in een wat rustiger vaarwater, dus het moet makkelijker zijn dan normaal om mentale rust te cultiveren. Suggestie voor een Halloweenkostuum: meditatiekampioen, superster van de rust, goudenmedaillewinnaar in het ontspanningstoernooi.


MAAGD (23 aug.-22 sept.): ‘Onderwijs is een bewonderenswaardige zaak,’ zei auteur Oscar Wilde, ‘maar onthoud wel dat wat echt de moeite van het weten waard is, niet kan worden onderwezen.’ Wat een irritante theorie! Helemaal niet leuk. Ik ben het er absoluut niet mee eens en ik ga er echt niet in mee. Vooral nu, terwijl ik aan het nadenken ben over je toegenomen vermogen om verbazingwekkende lessen en nuttige kennis over het leven te leren… Ik noem het wijsheid die fluctueert.

Ga erop uit en zuig alle mogelijke inspirerende levenslessen op

Dus hier is mijn boodschap voor jou, Maagd: Wat Oscar Wilde zei, is nu NIET van toepassing op jou. Ga erop uit en zuig alle mogelijke inspirerende levenslessen op. Suggestie voor een Halloweenkostuum: topstudent.


WEEGSCHAAL (23 sep.-22 okt.): Om Halloween te vieren, raad ik je aan jezelf te verkleden als een personage dat je in een vorig leven was. Een juwelier in het Rome van de eerste eeuw? Een vroedvrouw in het elfde-eeuwse China? Een zouthandelaar in het veertiende-eeuwse Timboektoe? Als je geen idee hebt over je vorige levens, wees dan speels en verzin een personage. Wie weet? Het zou wel eens redelijk goed kunnen kloppen.

Waarom nodig ik je uit om deze leuke oefening te proberen? Omdat het nu een uitstekende tijd is om opnieuw toegang te krijgen tot de krachtbronnen en mogelijkheden die je lang geleden al bezat, zelfs tot ver in al je vorige incarnaties.


SCHORPIOEN (23 okt.-21 nov.): Volgens mij is het niet eenvoudig om een slangenkostuum voor Halloween te maken dat praktisch is. Hoe moet je je verplaatsen? Je zou overal over de grond of de vloer moeten glijden. Dus misschien kun je in plaats daarvan een slangenpriester of slangenpriesteres zijn, een magische goochelaar die sieraden, kleding en een kroon met het slangenthema draagt. Je kunt een esculaap als toverstaf gebruiken.

De slang een perfect symbool voor wedergeboorte, vruchtbaarheid, transformatie en genezing

Denk er eens over na: je zult er baat bij hebben als je de mythische eigenschappen van een slang in je kostuum uitbeeldt. Zoals je weet, werpt de slang zijn oude huid af om een nieuwe huid te laten ontstaan. Dat is een perfect symbool voor wedergeboorte, vruchtbaarheid, transformatie en genezing. Ik zou graag zien dat die eigenschappen de komende weken je specialiteit worden.


BOOGSCHUTTER (22 nov.-21 dec.): ‘Ik heb mijn slaap echt nodig,’ zei Boogschutter en komiek Bill Hicks. ‘Overdag heb ik ongeveer acht uur nodig en ’s nachts tien uur.’ Ik denk niet dat je de komende nachten zoveel slaap nodig hebt als Hicks, Boogschutter. Aan de andere kant hoop ik dat je niet bezuinigt op je reizen door dromenland.

Je beslissingen in de wakende wereld zullen verbeteren als je jezelf maximale rust gunt. De leringen die je tijdens het dromen krijgt, zullen je extra slim maken en een reactie zijn op de transformaties die zich in je wakkere leven ontvouwen. Suggestie voor een Halloweenkostuum: dansende slaapwandelaar, ster in het snoozen, engel die een nachtmerrie verdrijft, fantastisch droomwezen.


STEENBOK (22 dec.-19 jan.): Onlangs vertelde mijn moeder me dat mijn vader alleen maar Slowaaks sprak, nooit Engels, totdat hij naar school ging in de buurt van Detroit, Michigan. Zijn beide ouders waren opgegroeid in het Oostenrijks-Hongaarse rijk maar emigreerden in hun jeugd naar de Verenigde Staten. Toen ik dit verhaal vertelde aan mijn Slowaakse neef Robert Brežny, verzekerde hij me dat het niet waar was. Hij heeft de moeder van mijn vader verschillende keren ontmoet en hij zegt dat ze geen Slowaaks sprak. Hij denkt zelfs dat ze Hongaars was. Het is dus onwaarschijnlijk dat mijn vader als kind Slowaaks sprak.

Suggestie voor een Halloweenkostuum: je meest fascinerende voorouder

Ik denk dat alle families vreemde geheimen, mysteries en illusies met zich meedragen, en dit is er een van mij. En jij, Steenbok? Ik ben blij te kunnen zeggen dat de komende maanden gunstig zijn om de geheime en mysterieuze wortels van je familie op te graven. Begin maar meteen! Suggestie voor een Halloweenkostuum: je meest fascinerende voorouder.


WATERMAN (20 jan.-18 feb.): Waterman en goede vriend Allie vertelde me: ‘Als een demon me in een monster veranderde dat mensen moest verslinden om aan mijn noodzakelijke eiwitten te komen, zou ik alleen slechte miljardairs zoals Jeff Bezos en Mark Zuckerberg eten.’ En jij, Waterman? Als je op een ochtend wakker werd en ontdekte dat je was veranderd in een gigantische wolfsdraak die mensen opat, wie zou je dan op je menu zetten?

Ik denk dat het een goed moment is om over deze hypothetische vraag te mediteren en je bloeddorstige kant te activeren. Je bent er klaar voor om te bedenken hoe je het kwaad van de wereld in de komende maanden en jaren wilt bestrijden. Suggestie voor een Halloweenkostuum: een gigantische wolfsdraak die slechte mensen opeet.


VISSEN (19 feb.-20 maart): Vind je het fijn als je je wild voelt? Is dat een ervaring die je zoekt en cultiveert? Zo ja, welke omstandigheden wekken wildheid bij je op? Hoe voelt het? Heeft het een gezonde impact als het je overkomt? Heb je zin om de niet-wilde en slome delen van je bestaan met woeste halen uit te borstelen?

Dit zijn vragen waarvan ik hoop dat je er de komende weken over zult nadenken. De astrologische voortekenen suggereren dat je meer kracht hebt dan normaal om wild te zijn. Suggestie voor een Halloweenkostuum: waar je je ook maar wild in voelt.

Huiswerk van deze week

Hier is nog een idee voor een Halloweenkostuum: wees het tegenovergestelde van jezelf.

veel gelezen
Geen tijd om 943 kranten wereldwijd bij te houden?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Onze nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.
inschrijven