Avolatte

360 Magazine

| Amsterdam | 23 augustus 2017

Ook zo lekker gegeten deze zomer? Het weer staat onoverwinnelijk op de eerste plaats als de vakantie moet worden beoordeeld, op de voet gevolgd door de kwaliteit van de plaatselijke cuisine. Zijn we doorgeslagen in de adoratie voor voedsel – brandstof die in de eerste plaats bedoeld is om in leven te blijven? Het is een ongemakkelijke vraag tussen de berichtgeving over spanningen tussen wereldmachten en aanslagen in naam van het kalifaat. En al is het zo, wat dan nog?

Interessanter is hoe trends en hypes razendsnel de wereld rondgaan. Werd tot voor kort nog overal tarwe gegeten, nu zijn we door een toename aan zelfgediagnosticeerde glutenintolerantie collectief aan de quinoa, bulgur, amarant of gerst.

Verder lezen?
Kwaliteitsjournalistiek kost geld. Maar je wilt 360 misschien liever eerst proberen. Daarom kun je gastlid worden. Je krijgt dan direct 3 artikelen, onze gratis nieuwsbrief en maandelijks een artikel naar keuze.
Ja, ik word gastlid