Goddelijke hoeveelheid ruimte aan Britse kust

The Daily Telegraph

| 10 juni 2020

De Britse reisjournalist Anthony Peregrine heeft de ideale bestemming voor een ‘staycation’ gevonden: de Engelse badplaats Morecambe, het tegenovergestelde van luxe.

Minister van Volksgezondheid Matt Hancock heeft gezegd dat ‘grote, luxe, internationale vakanties’ er dit jaar niet in zitten. Oké. Laat me u dan in dat verband attent maken op het badplaatsje Morecambe. Weinig plekken zijn minder luxe of internationaal. Het stadje is dus geschapen voor 2020. Als ik in Groot-Brittannië woonde, wat niet het geval is, zou ik daar zeker mijn ‘staycation’ houden – en niet alleen omdat er wat mensen wonen die ik erg graag mag.

Verder lezen?
Kwaliteitsjournalistiek kost geld. Maar je wilt 360 misschien liever eerst proberen. Daarom kun je gastlid worden. Je krijgt dan direct 3 artikelen, onze gratis nieuwsbrief en maandelijks een artikel naar keuze.
Ja, ik word gastlid