‘Ik nodig je uit om je boosheid te eren en te vieren’

© DarkmoonArt / Pixabay

Free Will Astrology

| Californië | 01 december 2022

Dit voorspellen Brezny en de sterren voor de week van 2 december tot en met 8 december.

RAM (21 maart-19 april): Journalist Hadley Freeman interviewde Ram-acteur William Shatner toen hij 90 was. Ze was verrast toen ze ontdekte dat de man die Star Treks Captain Kirk speelde er 30 jaar jonger uitzag dan hij in werkelijkheid was. ‘Hoe verklaart u uw robuustheid?’ vroeg ze hem. “Ik rijd veel paard en ik verkneukel me vaak in de verbijstering die je overal ter wereld ziet,’ zei Shatner. ‘Ik stel mijn hart en hoofd open en ben nieuwsgierig naar hoe de dingen werken.’

Verder lezen?
Kwaliteitsjournalistiek kost geld. Maar je wilt 360 misschien liever eerst proberen. Daarom kun je gastlid worden. Je krijgt dan direct 3 artikelen, onze gratis nieuwsbrief en maandelijks een artikel naar keuze.
Ja, ik word gastlid