Meervoudig miljonair wordt bankovervaller

The Daily Beast

| New York | Natalie O'Neill | 18 oktober 2018

Hij won 19 miljoen dollar in de loterij, verbraste alles en moest toen wel uit stelen gaan om zijn heroïneverslaving te kunnen betalen. De voormalige beveiliger leed aan de zogenaamde loterijvloek.

De voormalige beveiliger – een verzorgde, wat gezette man met zilvergrijs haar – blijft als verlamd stilstaan bij de ingang van het filiaal van Montecito Bank & Trust in een winkelcentrum langs de weg in Carpinteria, een rustig badplaatsje zo’n 18 kilometer ten zuidoosten van Santa Barbara. Hayes heeft een kussen onder zijn overhemd gestopt en een Zoo York-honkbalpet diep over zijn gezicht getrokken. Het is 27 april 2017, kwart over vijf in de middag en hij heeft zich wekenlang verdiept in de beste manieren om zijn overval te laten slagen. Nu, zegt Hayes tegen zichzelf ‘moet je gewoon laten zien dat je ballen hebt’.

Verder lezen?
Kwaliteitsjournalistiek kost geld. Maar je wilt 360 misschien liever eerst proberen. Daarom kun je gastlid worden. Je krijgt dan direct 3 artikelen, onze gratis nieuwsbrief en maandelijks een artikel naar keuze.
Ja, ik word gastlid