Warren Beatty, Madonna en ik

El Diario

| Madrid | 29 april 2020

Dit lijkt allemaal niet belangrijk en dat is het ook niet, dit verwacht je eerder in een kroniek van Patty Diphusa dan in een kroniek van de lockdown waarin we nu leven. Maar zo absurd is het geheugen wanneer het herinneringen selecteert.

Antonio Banderas in Dolor y gloria (2019). In 1990 is Almodóvar er getuige van hoe Banderas wordt verleid door Madonna.
Antonio Banderas in Dolor y gloria (2019). In 1990 is Almodóvar er getuige van hoe Banderas wordt verleid door Madonna.

Toen maandagavond [30 maart] de nieuwe, strengere quarantainemaatregelen bekend werden gemaakt begon ik last te krijgen van de eerste symptomen van claustrofobie. Dat was laat, want ik heb al behoorlijk lang claustrofobie en pleinvrees, ik weet wel dat dit twee tegengestelde aandoeningen zijn, maar mijn lichaam is paradoxaal, dat is een van zijn kenmerken, dat is altijd al zo geweest.

Verder lezen?
Kwaliteitsjournalistiek kost geld. Maar je wilt 360 misschien liever eerst proberen. Daarom kun je gastlid worden. Je krijgt dan direct 3 artikelen, onze gratis nieuwsbrief en maandelijks een artikel naar keuze.
Ja, ik word gastlid