Weg hemelse klanken

Financial Times

| Londen | Josh Spero | 25 juni 2020

De English National Opera, een van de grootste Britse operagezelschappen, geeft drive-inoptredens. De Financial Times is niet erg enthousiast over het concept.

Ik heb als millennial de gouden tijd van de drive-inbioscoop niet meegemaakt. Toch lijkt de English National Opera (ENO) te denken dat het een levensvatbaar concept is. Wanneer in september de eerste drive-inoperavoorstellingen in Londen in première gaan, zal ik eindelijk kunnen opdraven in mijn elektrische auto, mijn arm zedig om de schouders van mijn verloofde slaan en genieten terwijl de Koningin van de Nacht figuurlijk het dak van de tent zingt.

Verder lezen?
Kwaliteitsjournalistiek kost geld. Maar je wilt 360 misschien liever eerst proberen. Daarom kun je gastlid worden. Je krijgt dan direct 3 artikelen, onze gratis nieuwsbrief en maandelijks een artikel naar keuze.
Ja, ik word gastlid