‘Duik zonder volledig plan de toekomst in’

Free Will Astrology | Californië | 19 augustus 2021

Dit zijn de voorspellingen van Brezny en de sterren voor de week van 19 tot 26 augustus.

RAM (21 maart-19 april): Een blogger die zichzelf TheSaddestChorusGirlInTheWorld noemt, schrijft: ‘Seks met iemand hebben is niet niks en brengt een hoop kwetsbaarheid met zich mee. En ik vind het verontrustend en grof en ongezond en zelfs gevaarlijk dat we het tegendeel beweren en mensen aanmoedigen om “volwassen” te zijn door hun diepere emoties los te koppelen van hun seksualiteit of volledig te elimineren. Erger nog, elke andere opvatting wordt afgedaan als preuts en ongeldig en onverlicht en beperkend.’ 

Misschien ben je het hier volledig mee eens. Maar als je nog niet tot dezelfde conclusies bent gekomen, is het nu een goed moment om hierover te delibereren. Waarom? Omdat jouw taak de komende weken is om je relatie met je seksualiteit te verdiepen en te verfijnen. Wees extra eerbiedig ten opzichte van je sensuele verlangens. Zorg ervoor dat je erotische activiteiten je hoogste idealen en edelste doelen dienen.


STIER (20 april-20 mei): De populaire Amerikaanse tv-sitcom 30 Rock produceerde 138 afleveringen in zeven seizoenen. Op het hoogtepunt van zijn succes propte het gemiddeld 9,57 grappen in elke minuut. De komische rijkdom kwam grotendeels van de multigetalenteerde Stier Tina Fey, die de show creëerde en een van de hoofdpersonen speelde. Ze was ook schrijver en uitvoerend producent. 

Ik stel voor dat we haar de komende weken tot jouw rolmodel maken. Volgens mijn prognoses betreed je een charismatische, uitbundige en creatieve fase van je astrologische cyclus. Het is tijd om genereus te zijn voor de onderdelen van je leven die een grote dosis bevrijding en verlossing behoeven.


TWEELING (21 mei-20 juni): Ik kreeg een e-mail van een Tweeling en lezer genaamd Jaylah. Ze schreef: ‘Hallo, ik weet niet zeker of je je me nog herinnert, maar 4910 jaar geleden schreven jij en ik in onze vorige levens heilige spijkerschriftteksten op kleitabletten, terwijl we tegenover elkaar in een grot in Mesopotamië zaten. Je naam was Nabu. De mijne was Tashmetu. Ik was altijd een beetje jaloers omdat je meer geld verdiende dan ik, maar het stond onze vriendschap niet in de weg. Hoe dan ook, als je ooit over vroeger wilt praten, geef me dan een gil.’

Ik vond het heerlijk om dit verzoek te ontvangen van een ziel die ik misschien in een eerdere incarnatie heb gekend

Ik vond het heerlijk om dit verzoek te ontvangen van een ziel die ik misschien in een eerdere incarnatie heb gekend. En haar initiatief om contact op te nemen is precies het soort activiteit dat jij nu ook moet ondernemen, Tweeling. De geheimen uit je verleden zijn mogelijk toegankelijker dan normaal. Het verleden heeft mogelijk nieuwe verhalen voor je in petto. Een bron van weleer zou in de toekomst wel eens van waarde kunnen zijn.


KREEFT (21 juni-22 juli): De in Kreeft geboren Franz Kafka was een interessante schrijver en een taalvirtuous. Maar zelfs voor hem kon het een uitdaging zijn om over te brengen wat hij werkelijk bedoelde. Hij zei: ‘Ik probeer constant iets onverklaarbaars over te brengen, iets onverklaarbaars uit te leggen, te vertellen over iets dat ik alleen in mijn botten voel en dat alleen in die botten kan worden ervaren.’ 

Dat is voor jou goed nieuws, Kreeft: ik vermoed dat je de komende weken beter dan anders in staat zult zijn om precies te doen wat Kafka probeerde. Je zult je waarheden gemakkelijker en mooier kunnen uiten. Ik moedig je aan om je op te werpen als expert in diepgaande conversaties.


LEEUW (23 juli-22 aug.): ‘Als we wachten tot we er klaar voor zijn, wachten we de rest van ons leven’, verklaarde romanschrijver Lemony Snicket. Dit is een goed advies om ter harte te nemen. Ik hoop echt dat je de verleiding weerstaat om te wachten op het perfecte moment voordat je begint. In mijn visie van de beste aanpak, duik je de toekomst in zonder volledig plan en alle vereiste vaardigheden. Ik verwacht dat je de rest zult verwerven zodra het proces aan de gang is.


MAAGD (23 aug.-22 sept.): Auteur Katherine Mansfield zei ooit tegen haar vriendin Virginia Woolf: ‘Je hebt me in contact gebracht met mijn eigen ziel.’ Het spijt me om te horen dat Mansfield die kostbare connectie niet eerder had, maar ik ben blij dat Woolf haar heeft geholpen die te maken. 

Ik verwacht dat je de komende weken een overvloed aan invloeden als Woolf zult tegenkomen: mensen en dieren en plekken en ervaringen die je in intiemer contact met je ziel kunnen brengen. Ik hoop dat je er ten volle van profiteert.


WEEGSCHAAL (23 sept.-22 okt.): Op zeventigjarige leeftijd mijmerde Weegschaal en schrijfster Magda Szabó: ‘Wat ik nu weet en toen niet wist, is dat genegenheid niet altijd op een rustige, ordelijke, gearticuleerde manier kan worden uitgedrukt en dat men de vorm die een ander eraan geeft niet kan voorschrijven.’ 

In die geest, Weegschaal, en in overeenstemming met astrologische voortekenen, machtig ik je om genegenheid te uiten op levendige, onhandelbare en demonstratieve manieren. Sta jezelf toe om de aard van je gevoelens speels, fantasierijk, uitbundig en levendig over te brengen aan de mensen en dieren voor wie je ze koestert.


SCHORPIOEN (23 okt.-21 nov): Liegen jullie Schorpioenen meer tegen jezelf dan de andere sterrenbeelden? Zijn jullie in het bijzonder geneigd tot zelfondermijning door zelfbedrog? Ik denk het niet. Wel is het mogelijk dat jullie sterrenbeeld het snelst geneigd is anderen te misleiden of bedriegen. (Maar let op: in sommige gevallen dient je bedrog een goed doel, omdat het de behoeften van velen dient, niet alleen die van jezelf.)

Hoe dan ook, beste Schorpioen, wil ik je vragen dergelijk gedrag de komende vijf weken te minimaliseren. Ik denk dat je succes afhangt van je uitzonderlijke eerlijkheid en oprechtheid, zowel naar jezelf als naar anderen toe.


BOOGSCHUTTER (22 nov.-21 dec.): ‘Ik hou ervan me gebroken te voelen’, zegt Boogschutter en acteur Jamie Campbell Bower. ‘Dan mag ik chocola als ontbijt.’ Ik vermoed dat hij zichzelf als hij down is extra traktaties en privileges toestaat. 

Volgens mijn inschatting van de astrologische voortekenen, heb je nu ook het recht om jezelf dit toe te staan – ook al verwacht ik niet dat je gebroken of neerslachtig zult zijn. Zie het als een beloning voor het moedige werk dat je de laatste tijd hebt gedaan. Geniet van deze chocoladegenadeperiode!


STEENBOK (22 dec.-19 jan.): Abraham Joshua Heschel (1907-1972) was een joodse theoloog, die werd geboren onder het sterrenbeeld Steenbok. Hij schreef: ‘Onverschilligheid voor het sublieme wonder van het leven is de wortel van de zonde.’ Dat is een andere definitie van zonde dan we gewend zijn! Om een ​​moreel persoon te zijn, meende Heschel, moet je in ‘radicale verbazing’ verkeren over de pracht en praal van de schepping.

Het zou een vergissing zijn om de dingen maar een beetje als vanzelfsprekend te beschouwen

Ik hoop dat je de komende weken zo’n houding zult aannemen, Steenbok. Het zou een vergissing zijn om de dingen maar een beetje als vanzelfsprekend te beschouwen. Ik daag je uit tot zo veel ontzag, eerbied en aanbidding als je maar op kunt brengen.


WATERMAN (20 jan.-18 feb.): Een blogger die zichzelf Hopeful Melancholy noemt, schreef een bericht aan haar geliefde. Ze zei: ‘Mijn favoriete standje is wanneer jij aan je schilderijen werkt en ik aan mijn boek, maar we in dezelfde kamer zijn en af ​​en toe naar elkaar glimlachen.’

Je zou kunnen overwegen om de komende weken vergelijkbare experimenten uit te proberen, Waterman. De tijd is vruchtbaar voor jou en je dierbare bondgenoten om zij aan zij te werken; om elkaar aan te moedigen en te verheffen; om nieuwe manieren te ontdekken om samen te zijn en voor elkaar te zorgen.


VISSEN (19 feb.-20 maart): Dick Dudley was een zeventiende-eeuwse oplichter. Een van zijn vele slachtoffers was de paus. Dudley bood een voorwerp te koop aan waarvan hij beweerde dat het een goddelijk relikwie was: een stuk baard van Petrus, stichter van de Rooms-Katholieke Kerk. De paus betaalde Dudley een klein fortuin voor de schat en kuste het overvloedig. 

Pas later kwam het volledige verhaal naar buiten: de zogenaamde baard was in feite de schaamhaarpruik van een sekswerker. 

Ik hoop dat je niet betrokken zult raken bij zwendelarij, Vissen. Zorg ervoor dat de goederen of diensten die je ontvangt en aanbiedt, precies zijn wat ze zouden moeten zijn.


Huiswerk van deze week:

Beschrijf waar je dankbaar voor bent. Newsletter@FreeWillAstrology.com

veel gelezen
Geen tijd om 943 kranten wereldwijd bij te houden?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Onze nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.
inschrijven