Frozen ontdooit in theatervoorstelling

© Johan Persson / Disney
Frozen ontdooit in theatervoorstelling | | 2 oktober 2021

De succesvolle Disney-film Frozen is nu ook te zien in het theater als musical. Naast bekende songs als ‘Let it go’ bevat deze productie ook nieuwe muziek.

‘One Hot Hit,’ schreef The Daily Mail. Niets dan overweldigende recensies voor Frozen, de op de geliefde animatiefilm gebaseerde theaterproductie die nu te zien is in het Londense theater Drury Lane, gevestigd in een monumentaal pand in Covent Garden. Naast visuele hoogtepunten en hartverwarmende ballads geeft deze bewerking een verdieping aan de relatie tussen de zussen Elsa en Anna, die hun beide ouders hebben verloren en
met elkaar het leven moeten ‘uitvinden’.

Met speciale effecten en een bijzondere scenografie is de musical een onvergetelijke ervaring van begin tot eind. Naast bekende songs bevat deze productie nieuwe muziek van Kristen Anderson-Lopez en Robert Lopez, schrijvers van de onvergetelijke – en Oscar winnende – song ‘Let It Go’. Gebaseerd op Hans Christian Andersens sprookje ‘De sneeuwkoningin’, toont Frozen wat zelfacceptatie, empowerment en het verschil tussen goed en kwaad betekenen in een situatie als die van de getormenteerde zussen Anna en Elsa.

Frozen is nu te zien in Drury Lane Theatre in Londen

Door Manuela Klerkx

veel gelezen
Geen tijd om 943 kranten wereldwijd bij te houden?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Onze nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.
inschrijven