‘Maak je geen zorgen over ontrouw aan je pijn’

© Pixabay
| | 3 juni 2021

Dit voorspellen Brenzy en de sterren van 3 tot 10 juni.

RAM (21 maart–19 april): ‘Aandacht veroorzaakt extase’, schrijft Ram en auteur Anne Lamott. Dat geldt altijd en voor iedereen, maar voor jullie Rammen in het bijzonder. Het zal de komende twintig dagen nog eens ultra extra het geval zijn, vooral voor jou. 

Ik hoop dat je zult toeleggen op het benutten en verbeteren van je waarnemingsvermogen. Ik hoop dat je besluit om alles te zien en te registreren zoals het zich in het huidige moment voordoet, fris en onbeschreven, niet zoals het in het verleden was of in de toekomst zal zijn. Voor de beste resultaten moet je alle vooroordelen uitbannen die je belemmeren om op te merken wat puur en echt is. Als je deze hoge kunst met uitzinnige ijver beoefent, word je beloond met een overvloed aan extase.


STIER (20 april–20 mei): Jouw wijze raad komt van Stier en auteur Annie Dillard. Ze schrijft: ‘Ik denk dat het goed, gepast, gehoorzaam en puur is om je enige noodzaak te vatten en niet meer los te laten, je gewillig te laten meeslepen waar deze je ook brengt.‘ 

Ik vermoed dat de aanpak van Dillard je in staat zal stellen om de komende weken een goed ritme aan te houden en de juiste bewegingen te maken. De eerste cruciale stap is dat je de aard van je ‘ene noodzaak‘ identificeert. Geen twee noodzaken. Alleen de allerbelangrijkste.


TWEELING (21 mei–20 juni): ‘Ik wil gewoon op een normale manier krankzinnig zijn’, zei acteur Marlon Brando. Jakkes! Ik kijk daar anders tegenaan. Ik zou nooit op een normale manier krankzinnig willen zijn, omdat die toestand vaak neigt naar nors, wanhopig en ellendig gedrag. Liever ben ik abnormaal krankzinnig: uitbundig, krachtig, creatief en vrij van giftig aanpast gedrag dat de samenleving ons wil aanleren. 

Ik wil vrolijk krankzinnig zijn zodat ik niet wordt getiranniseerd door conformistisch denken

Ik wil vrolijk krankzinnig zijn zodat ik niet wordt getiranniseerd door conformistisch denken. Ik wil proactief krankzinnig zijn zodat ik gehoorzaam aan de impulsen van mijn ziel in plaats van te voldoen aan de verwachtingen van anderen. 

Ik breng dit onder je aandacht, Tweeling, omdat ik geloof dat de komende weken een goede tijd voor je zullen zijn om op mijn manier krankzinnig te zijn.


KREEFT (21 juni–22 juli): ‘Het is één ding om een ​​fout te maken, het is iets anders om je ermee te vereenzelvigen’, adviseerde auteur Irena Karafilly. Laten we dat de komende weken tot een van je belangrijkste lijfspreuken maken. Dit is een goed moment om jezelf vergiffenis te schenken en de verkeerde afslagen die je hebt gemaakt achter je te laten. 

Hier volgt een tweede belangrijke waarheid, met dank aan componist Igor Stravinsky: ‘Ik heb mijn hele leven als componist voornamelijk geleerd van mijn fouten en het najagen van onjuiste aannamen, niet doordat ik in aanraking kwam met bronnen van wijsheid en kennis.’ De derde kernwaarheid is van soefi-leraar Pir Vilayat Inayat Khan: ‘Maak je geen zorgen over ontrouw aan je pijn door vreugdevol te zijn.’


LEEUW (23 juli–22 aug.): Volgens mijn analyse van de astrologische voortekenen zou het aantal perfecte momenten dat je de komende twee weken beleeft al je eerdere records kunnen breken. Maar wat bedoel ik met ‘perfecte momenten’? 

1. Tijden waarop het leven je interessante gebeurtenissen of gevoelens of gedachten brengt die nieuw en uniek zijn. 

2. Scharniermomenten waarop je een fundamentele verandering in houding of een nieuwe manier van kijken naar de wereld ervaart. 

3. Vanuit je eigen geest overspringen in de geest van een dier of een andere persoon om een ​​zuivere visie te krijgen op hun beleving. 

4. Een absolute waardering voor jezelf zoals je nu bent.


MAAGD (23 aug.–22 sept): ‘Waar veel licht is, valt ook diepe schaduw‘, schreef Maagd en auteur Johann Wolfgang von Goethe (1749-1832). Dat is dezer dagen een goede metafoor voor jou. Aangezien ik vermoed dat je momenteel op je helderst schijnt, verzoek ik je dringend om je bewust te worden van de schaduwen die je werpt. 

Met andere woorden: probeer een glimp op te vangen van de onrijpe en ongevormde onderdelen van je karakter, die nu misschien gemakkelijker te zien zijn dan normaal. Onderzoek nu, terwijl je je relatief sterk en levendig voelt, welke aspecten van je innerlijke wereld verbetering, zorg en genezing behoeven.


WEEGSCHAAL (23 sept.–22 okt): Volgens natuurkundigen is het voor een mens onmogelijk om water op te zuigen door een rietje van meer dan 34 voet [10,3 meter] lang. Dus probeer het alsjeblieft niet eens, nu niet en nooit niet. Als je echter een goede reden hebt om te proberen water op te zuigen door een rietje van 33 voet [10 meter], zou dit een uitstekend moment zijn om dat te doen. 

Je fysieke kracht zou momenteel op een hoogtepunt moeten zijn, net als je vermogen om te slagen in ongelofelijke en herculische taken. Op welke andere manieren kun je je grootse vaardigheden inzetten? Welke andere ambitieuze prestaties kun je leveren?


SCHORPIOEN (23 okt.–21 nov.): Schorpioen en dichter Ezra Pound had karakterfouten die me dwarszitten. Maar hij bezat ook een eigenschap die ik bewonder: hij was altijd bereid om zijn vrienden en collega’s te helpen. Onder de schrijvers wiens werk hij met verve verdedigde en promootte, waren de twintigste-eeuwse literair iconen James Joyce, T.S. Eliot, Marianne Moore, Hilda Doolittle, William Butler Yeats, Ernest Hemingway, William Carlos Williams en Robert Frost. 

Doe extra moeite om je bondgenoten te ondersteunen en te stimuleren

Pound redigeerde hun werk, zorgde ervoor dat ze gepubliceerd werden in tijdschriften en bloemlezingen, bracht ze in contact met mecenassen en redacteuren, en gaf ze zelfs geld en kleding. 

In overeenstemming met de astrologische voortekenen, moedig ik je aan om de komende weken als Ezra Pound te zijn. Doe extra moeite om je bondgenoten te ondersteunen en te stimuleren. Help ze om te doen waar ze goed in zijn. Dit is in je eigen belang!


BOOGSCHUTTER (22 nov.–21 dec.): Dichter Tess Gallagher prijst de tijden ‘waarin ons lichaam wordt versterkt door verlangen’. Ik wil dat je de komende weken volop van die momenten hebt. En ik verwacht dat het cultiveren ervan een uitstekende genezingsstrategie zal zijn. 

Dus dit is mijn advies: doe wat nodig is om de verlangens die je lichaam versterken op te roepen en te koesteren. Overdrijf ze, benut ze, eerbiedig ze en bevredig ze met speelse passie.


STEENBOK (22 dec.–19 jan): ‘Het leven is zo verrassend dat er weinig tijd overblijft voor iets anders’, merkte dichter Emil Dickinson op. Zo is het! Gezien het veeleisende karakter van constante aanpassingen en non-stop uitdagingen, afleidingen en kansen van het dagelijkse leven, verbaast het me dat ieder van ons überhaupt enig werk gedaan krijgt. 

Volgens mijn astrologische analyse ervaren jullie Steenbokken momenteel een grote uitbraak van dit fenomeen. Het is waarschijnlijk nog moeilijker dan normaal om je werk gedaan te krijgen, simpelweg omdat het leven je steeds weer interessante verrassingen brengt die je inventiviteit en vindingrijkheid opeisen. Het goede nieuws is dat deze golf van inventiviteit en vindingrijkheid je heel goed van pas zal komen als deze woelige fase weer wat meer tot rust komt en je weer meer aan werk toekomt.


WATERMAN (20 jan.–18 feb.): August Strindberg (1849-1912), geboren in Waterman, was een meesterlijke en invloedrijke toneelschrijver. Hij hield ook van schilderen en fotografie. Die laatste twee disciplines benaderde hij echter niet met de verfijning die hij in zijn schrijven cultiveerde. ‘Ik ben een amateur en dat wil ik ook blijven’, getuigde hij over zijn houding ten opzichte van de beeldende kunst. ‘Ik verwerp alle vormen van professionele bekwaamheid of virtuositeit.’ 

Voor nu, Waterman, raad ik je aan om binnen je eigen vakgebied met die laatste houding te experimenteren. Je vaardigheid en professionaliteit zullen profiteren van een dosis speelse onschuld, of zelfs berekende naïviteit.


VISSEN (19 feb.–20 maart): Welke van de sterrenbeelden heeft de diepste gevoelens? Ik zeg dat jij het bent, Vis. Jullie zijn kenners van diepe gevoelens, maar ook specialisten in mysterieuze, veelkleurige, spirituele gevoelens. En op dit moment zit je in de Diepste Gevoelens-fase van je persoonlijke cyclus. Het zal me niet verbazen als je je een beetje overweldigd voelt door de rijkdom van dit alles. 

Maar zie dit vooral als een goede zaak waar je dankbaar voor moet zijn – een voorrecht en een superkracht! Hier is het advies van de diepvoelende auteur Pearl Buck: ‘Je kunt jezelf niet iets laten voelen wat je niet voelt, maar je kunt ervoor zorgen dat je het goed doet ondanks je gevoelens.’


Huiswerk van deze week:

Hoe heb jij je van je donkere kant verlost? Laat het weten. newsletter@freewillastrology.com

veel gelezen
Geen tijd om 943 kranten wereldwijd bij te houden?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Onze nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.
inschrijven