‘Mag ik je aanraden een evenement te organiseren?’

Free Will Astrology | Californië | 29 juli 2021

Dit voorspellen Brezny en de sterren voor de week van 29 juli tot 5 augustus.

RAM (21 maart–19 april): Wat betekent het om te voelen dat je echt bestaat? Sommige mensen hebben er moeite mee. Ze hebben zulke verkeerde ideeën over wie ze zijn dat ze zelden voelen dat ze echt bestaan. Anderen worden zo afgeleid door triviale verlangens dat ze nooit de luxe hebben om die voortreffelijke sensatie te ondergaan.

Voor degenen die het geluk hebben deze zeldzame zegening regelmatig te ervaren, is te voelen dat je echt bestaat geen vaag begrip. Het is de levendige sensatie van je bewust voelen in je eigen lichaam. Als we voelen dat we echt bestaan, reageren we spontaan, zijn we speels en vieren we het voorrecht te leven.

Na je astrologische potentieel te hebben bestudeerd, Ram, vermoed ik dat je momenteel beter dan anders in staat bent te voelen dat je echt bestaat.


STIER (20 april–20 mei): Toen ze kind was, bezocht schrijver Valerie Andrews zeven jaar lang elke dag bij zonsondergang haar geheime heiligdom. Ze lag op de grond tussen berkenbomen en aromatische ligusterplanten en voelde ‘de gestage ritmische hartslag van de aarde’ terwijl ze zich laafde in het steeds zwakkere licht.

Ken je zo’n plek? Zo niet, dan raad ik je aan er een te zoeken of te maken

Ik zou graag willen dat je geniet van de revitaliserende kracht van een dergelijk heiligdom. De beslissingen die je moet maken worden makkelijker wanneer je communiceert met wat Andrews ’een wortelachtige navelstreng naar de duistere kern van de aarde‘ noemt.

Ken je zo’n plek? Zo niet, dan raad ik je aan er een te zoeken of te maken.


TWEELING (21 mei–20 juni): Ik vermoed dat je nabije toekomst een lappendeken van suggestieve fragmenten zal zijn. Je kunt zowel geïrriteerd als vermaakt raken door een reeks flitsende gebeurtenissen of mooie versiersels, of door een hoeveelheid bezigheden die allemaal op zijn minst de moeite waard lijken. De kans is groot dat ze uiteindelijk samenvloeien tot één waanzinnige quilt; ze zullen verweven tot een patroon dat onverwacht logisch is.

In de geest van deze pittige variëteit, geef ik je drie citaten die je op dit moment misschien nog niet van pas komen, maar binnenkort wel.

1. ‘Is het niet mogelijk dat iets verlangen, er echt innig naar verlangen, een vorm van hebben is?’ — Galway Kinnell

2. ‘Weten is niet half zo belangrijk als voelen.’ — Rachel Carson

3. ‘Zoals alle ontdekkingsreizigers worden we in de verleiding gebracht te ontdekken wat zich in de wijde wereld bevindt zonder te weten of we de moed hebben het onder ogen te zien.’ — Pema Chödrön


KREEFT (21 juni–22 juli): Een Tumblr-blogger genaamd Cece schrijft: ‘Het feit dat je brood kunt weken in suiker, eieren, kaneel en vanille, en vervolgens een pan met boter kunt verwarmen om dat brood in te bakken om een ​​maaltijd te bereiden, is echt bevrijdend.’

Maximaal genieten van kleine dingen is een uitstekende strategie voor succes

Ik ben het hiermee eens. En ik deel dit met je om je aan te moedigen je over te geven aan dergelijke alledaagse handelingen die je geest verruimen en ongeremd doen voelen. Je bevindt je in een fase van je astrologische cyclus waarin je zult gedijen bij dagelijkse details die je levenslust opwekken. Maximaal genieten van kleine dingen is een uitstekende strategie voor succes.


LEEUW (23 juli–22 aug.): Leeuw en dichter Renée Ashley verwoordt een perspectief dat ik je aanraad. Ze schrijft: ‘Ik word aangetrokken door wat vaag fladdert aan de randen, in mijn ooghoeken – net buiten mijn zicht. Ik wil deel uitmaken van wat me routinematig wordt ontzegd, of waarvan ik vermoed dat het bestaat. Ik verlang naar een glimp van wat er staat te gebeuren.’

Met haar gedachten als inspiratie raad ik je aan om hongerig te zijn naar wat je niet weet of hebt waargenomen. Breid je nieuwsgierigheid uit totdat je onverzadigbaar bent in je zoektocht naar opkomende vragen en rauwe waarheden aan de periferie van je bewustzijn.


MAAGD (23 aug.–22 sept.): ‘Veel wat recht uit je hart komt kun je nooit aan een ander vertellen’, verklaarde Maagd en acteur Greta Garbo (1905-1990). ‘Het is niet goed om die dingen te vertellen’, vervolgde ze, ‘omdat je jezelf, je eigen innerste, er kleiner mee maakt.’

Persoonlijk meen ik dat Greta hier wat melodramatisch was. Mijn eigen houding is tegenovergesteld aan die van haar. Als je bondgenoten vindt die goed naar je luisteren en die je kwetsbaarheid respecteren, zou je ze met plezier alle geheimen van je hart moeten kunnen vertellen. Je zou jezelf daar zelfs mee verrijken en verdiepen en nieuwe betekenissen toevoegen aan mysteries uit het verleden.

De komende weken zijn een gunstige tijd om dit wijze genoegen in overvloed op te zoeken.


WEEGSCHAAL (23 sept.–22 okt): Dit is een fantastische tijd om bruisende gezelligheid en geanimeerde bijeenkomsten en feestelijke gelegenheden op te zoeken. Als je je omringt met levendige mensen, absorbeer je precies de invloeden die je nodig hebt.

Indien mogelijk parkeer je je angsten en zorgen voor aankomst op een willekeurige plek

Mag ik je aanraden zelf een evenement te organiseren? Schrijf op je uitnodigingen zinnen als: ‘Tijdens mijn bijeenkomst is de overheersende smaak overheerlijke aardbei-chocolade. Er zullen magische vibraties plaatsvinden en mysterieuze stemmingsverbeteraars aanwezig zijn. Bevrijdende gesprekken worden met overgave aangemoedigd. Onvoorspelbare onthullingen worden gewaardeerd. Indien mogelijk parkeer je je angsten en zorgen voor aankomst op een willekeurige plek.’


SCHORPIOEN (23 okt.–21 nov.): Schorpioen en auteur Andrew Sean Greer schrijft: ‘Zoals de Japanners je zullen vertellen, kun je een roos trainen om overal doorheen te groeien, zelfs door een nautilus, zolang het maar met tederheid gebeurt.’

Ik denk dat dat een levendige metafoor is voor een van je belangrijkste taken de komende weken, Schorpioen: delicate, mooie dingen zorgvuldig koesteren terwijl je ze ertoe aanzet te rijpen op een manier die hun stabiliteit en veerkracht zal brengen. Ik geloof dat je nu een extra vermogen hebt om een liefde te koesteren waarmee je dingen tot bloei kan laten komen.


BOOGSCHUTTER (22 nov.–21 dec): Suggesties voor experimenten voor de komende tijd: 1. Herinner je een moment uit het verleden waarop je werd geraakt door het plotselinge besef dat jij en een persoon die je onlangs had ontmoet voorbestemd waren om verliefd te worden; 2. Herinner je een moment waarop je iemand voor de eerste keer kuste; 3. Herinner je een moment waarop iemand je voor het eerst vertelde dat hij of zijn van je hield of wanneer je iemand voor het eerst vertelde dat je van hem of haar hield; 4. Laat de gevoelens van de eerste drie experimenten vijf dagen lang tot je leven doordringen. Kijk door de ogen van de persoon die je was tijdens die doorbraken. Behandel de wereld net zo ruimhartig en verwachtingsvol als in die tijd.


STEENBOK (dec. 22–jan. 19): Steenbok en dichter Kenneth Rexroth slenterde in blote bast over een landweg. Tot zijn zeer aangename verbazing landde een parelmoervlinder op zijn schouder, fladderde weg, landde weer, fladderde weg; hij voerde deze dans talloze keren uit. Zoiets was hem nog nooit overkomen. Later schreef hij: ‘Ik voel hoe mijn vlees / Plotseling zoet is geworden / Door een metamorfose /  Die zelfs voor mezelf verborgen bleef.’

De komende dagen verwacht ik minstens één vergelijkbare ervaring voor jou. Hier is je huiswerk: welke zoete metamorfosen vinden misschien wel plaats in jou, maar hebben je bewustzijn nog niet bereikt?


WATERMAN (20 jan.–18 feb.): ‘Elke keer dat we niet zeggen wat we willen zeggen, sterven we.’ Dat zei Waterman, kunstenaar en zanger Yoko Ono. Ik wil hier een nuance aan toevoegen: elke keer dat we ons niet bewust zijn van de gevoelens, de ervaring of de situatie die we verlangen, sterven we.

Het meest helende en enerverende dat je de komende zes weken kunt doen, is precies weten wat je verlangens zijn

Dat is het belangrijkste thema nu je de ‘IK WEET WAT IK WIL EN HOE IK EROM MOET VRAGEN’-fase van je cyclus betreedt. Het meest helende en enerverende dat je de komende zes weken kunt doen, is precies weten wat deze verlangens zijn.


VISSEN (19 feb.–20 maart): In 1829 begon Vissen en schrijver Victor Hugo aan zijn roman De klokkenluider van de Notre Dame. Hij had ook enkele andere projecten lopen en in september 1830 had hij nog weinig vooruitgang geboekt. Zijn uitgever werd ongeduldig en eiste dat hij het manuscript voor februari 1831 af zou hebben. Als reactie daarop sloot Hugo zich praktisch op in zijn kamer om de deadline te halen. Hij barricadeerde zelfs zijn kledingkast om te voorkomen dat hij naar buiten zou gaan. Vijf maanden lang droeg hij niets dan een grijze sjaal terwijl hij non-stop zwoegde. Met resultaat!

Ik raad je aan om de komende weken een wat minder rigoureuze truc toe te passen om zelfdiscipline af te dwingen. Je hoeft je niet op te sluiten in een of ander fort. Maar ik wens je veel plezier bij het nemen van zo streng mogelijke maatregelen.

Huiswerk van deze week:

Stuur beschrijvingen van veelbelovende dromen over de toekomst. Newsletter@freewillastrology.com

veel gelezen
Geen tijd om 943 kranten wereldwijd bij te houden?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Onze nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.
inschrijven