Gezamenlijke toekomst

360 Magazine

| Amsterdam | 17 maart 2020

Zoals waarschijnlijk alle boodschappers van het nieuws en de achtergrond daarvan, hebben wij deze editie van 360 geproduceerd in nogal bijzondere omstandigheden. Iedereen doet wat er gedaan moet worden om de vermaledijde curve van het om zich heen graaiende coronavirus af te zwakken. Dat dit onze vijand zou worden, had niemand kunnen voorspellen. Behalve scenarioschrijvers misschien dan, maar dat hielden we veiligheidshalve voor honderd procent fictie.

Gelukkig kent onze redactie toch al geen grenzen en zullen onze lezers niet merken vanaf welke zolderkamertjes de puntjes op de i werden gezet. Op de i van helaas weinig opbeurende publicaties. Al is de wereld nu gegijzeld door een pandemie, dat betekent natuurlijk niet dat de andere crises en onderwerpen geen aandacht meer behoeven, of niet net zo ernstig zijn. Daarom een dossier over het gefaalde migratiebeleid van de Europese Unie.

Verder lezen?
Kwaliteitsjournalistiek kost geld. Maar je wilt 360 misschien liever eerst proberen. Daarom kun je gastlid worden. Je krijgt dan direct 3 artikelen, onze gratis nieuwsbrief en maandelijks een artikel naar keuze.
Ja, ik word gastlid