Redactioneel

In deze _360_ staat geen nepnieuws, we durven zelfs met de hand op de vlag van de journalistiek te beweren dat alternatieve feiten niet voorkomen in de selectie die wij u elke twee weken voorleggen. Waarom we daar zo zeker van zijn? Omdat we weten, of beter gezegd, pretenderen te weten waar Abraham de mosterd haalt.

Redactioneel

| Katrien Gottlieb | 07 februari 2017

In deze 360 staat geen nepnieuws, we durven zelfs met de hand op de vlag van de journalistiek te beweren dat alternatieve feiten niet voorkomen in de selectie die wij u elke twee weken voorleggen. Waarom we daar zo zeker van zijn? Omdat we weten, of beter gezegd, pretenderen te weten waar Abraham de mosterd haalt.


Die hooghartigheid, vaak eigen aan vertegenwoordigers van traditionele instituties, slaat in het huidige sociale temperament dood als bier in een vet glas. Want voor wie de nuance niet interesseert, zijn vraagtekens die door de mainstream media worden gezet in het maatschappelijke debat onderdeel van het Grote Complot tegen de burger. Zij en wij … angstvallig op zoek naar ons.

Verder lezen?
Kwaliteitsjournalistiek kost geld. Maar je wilt 360 misschien liever eerst proberen. Daarom kun je gastlid worden. Je krijgt dan direct 3 artikelen, onze gratis nieuwsbrief en maandelijks een artikel naar keuze.
Ja, ik word gastlid