Seksles moet ook gaan over LGBQT

| 19 maart 2019

In Engeland is een nieuw schoolcurriculum ingevoerd dat leraren verplicht het tijdens seksuele voorlichting ook te hebben over homoseksualiteit en transgenderrelaties. Is dat een goed idee?

JA

Toen ik achttien was kwam een van mijn beste vrienden uit de kast. We maakten deel uit van een grote vriendengroep en niemand had het flauwste idee dat hij homo was. Vorige week las ik in de krant dat kinderen op school les zullen gaan krijgen over relaties tussen mensen van hetzelfde geslacht en daardoor moest ik aan hem denken.

Verder lezen?
Kwaliteitsjournalistiek kost geld. Maar je wilt 360 misschien liever eerst proberen. Daarom kun je gastlid worden. Je krijgt dan direct 3 artikelen, onze gratis nieuwsbrief en maandelijks een artikel naar keuze.
Ja, ik word gastlid