‘Ga op jacht naar verborgen schatten’

© Pixabay
Free Will Astrology | Californië | 3 februari 2022

Dit voorspellen Brezny en de sterren voor de week van 3 tot 10 februari.

RAM (21 maart-19 april): Ram en actrice Bette Davis zei dat als je je werk wilt verbeteren, je ‘het onmogelijke moet nastreven’. Dat is een perfect advies voor jou op dit moment. Ik verwacht dat je jezelf tijdens deze missie zult verbeteren.

Ik moedig uitstapjes naar onontgonnen gebieden aan, omdat je daardoor nog slimmer wordt dan je al bent. Ik moedig je aan om je verwachtingen te overstijgen en je grenzen te overschrijden, waardoor je talent voor zelfliefde toeneemt. Dit wordt je mantra: ‘Ik heb nu de kracht om het onmogelijke in het mogelijke te veranderen en gaandeweg mijn gezondheid en geluk een impuls te geven.’


STIER (20 april-20 mei): De Chinese filosoof Sun Tzu schreef: ‘Kansen vermenigvuldigen zich naarmate ze worden aangegrepen.’ Je doet er verstandig aan dat de komende vijf maanden tot jouw motto te maken, Stier.

Als je ten volle gebruikmaak van de voordelen en kansen die het leven je biedt, zal je daar steeds meer van krijgen. De overvloed eraan kan zelfs belachelijk extravagant overkomen. Jaloerse mensen zouden je van hebzucht kunnen beschuldigen, terwijl je in feite gewoon een cruciale regel in het levensspel toepast. Wees om de afgunst te minimaliseren en nog meer voordelen en kansen te genereren vooral gul in het delen van de overvloed.


TWEELINGEN (21 mei-20 juni): ‘“Omdat er niemand was die me tegenhield”, dat is een van de principes van mijn leven geweest‘, schreef Tweelingen en auteur Joyce Carol Oates. ‘Als ik me aan alle regels had gehouden, was ik nooit ergens gekomen,’ zei Tweeling Marilyn Monroe. ‘Speel het spel. Maar laat het spel nooit jou bespelen’, adviseerde Tweeling, rapper en acteur Tupac Shakur. ‘Wie ik echt ben, blijft me verbazen,’ verklaarde Tweeling en auteur Nikki Giovanni.

Ik stel voor dat je deze vier citaten de komende vier weken tot jouw wijze lessen maakt.


KREEFT (21 juni-22 juli): Jouw dierensymbool is gewoonlijk de krab. Maar ik stel voor dat we het tijdelijk veranderen in het beerdiertje. Dat is een klein, achtpotig schepsel en een van de meest onverwoestbare dieren op onze planeet. Het kan overal overleven, van bergtoppen tot tropische regenwouden tot de diepste diepten van de zee. Bij extreme temperaturen gedijt het goed, evenals onder extreme druk. Sinds het een half miljard jaar geleden als soort ontstond, heeft het alle vijf massa-extincties overleefd.

Je zult de komende maanden net zo gehard, weerbaar en vastberaden zijn als het beerdiertje

Ik geloof dat je de komende maanden net zo gehard, weerbaar en vastberaden zult zijn als het beerdiertje, Kreeft. Je zult je specialiseren in doorzettingsvermogen, veerkracht en vastberadenheid.

PS: Beerdiertjes worden beschouwd als een ‘pioniersoort’ omdat ze zich vestigen in nieuwe en veranderde omgevingen, en zo de weg vrijmaken voor de komst van andere soorten. Ze helpen nieuwe ecosystemen te creëren. Metaforisch gesproken gaat dat voor jou ook op.


LEEUW (23 juli-aug. 22): Ik vraag mezelf regelmatig af hoe ik meer open-minded kan worden. Ben ik op de een of andere manier gestopt ontvankelijk te zijn? Van welke nieuwe ontwikkelingen en frisse ideeën ben ik niet op de hoogte? Hebben mijn sterke meningen mij verblind voor mogelijkheden die niet bij mijn opvattingen passen?

In overeenstemming met de astrologische voortekenen, Leeuw, moedig ik je aan mijn houding de komende weken over te nemen. Lees ter inspiratie deze gedachten van filosoof Marc-Alain Ouaknin: ‘Als de dingen tot ons spreken, is dat omdat we ons ervoor openstellen, we ze waarnemen, ernaar luisteren en er betekenis aan geven. Als de dingen zwijgen, als ze niet meer tot ons spreken, is dat omdat we onszelf ervoor afsluiten.’


MAAGD (23 aug.-22 sept.): Net als de rest van ons, Maagd, heb je beperkingen. En het is belangrijk voor je om ze te identificeren en er rekening mee te houden. Maar ik wil er zeker van zijn dat je je realiseert dat je ook nepbeperkingen hebt; je gelooft ten onrechte in de waarheid van sommige vermeende beperkingen die in feite illusoir of denkbeeldig zijn.

Jouw taak op dit moment is om die te ontmantelen en te laten verdwijnen. Ter inspiratie een advies van schrijver Mignon McLaughlin: ‘Als we ons te snel bewust zijn van onze beperkingen, leren we nooit onze krachten kennen.’


WEEGSCHAAL (23 sept.-22 okt.): ‘Ontwikkel genoeg moed om voor jezelf op te komen, en kom dan op voor iemand anders’, adviseerde dichter en activist Maya Angelou. Schrijver Toni Morrison zei: ‘De functie van vrijheid is om iemand anders te bevrijden.’ Schrijver en activist Nikki Giovanni schreef: ‘Iedereen die van vrijheid houdt, houdt van Harriet Tubman, omdat ze niet alleen vastbesloten was om vrij te zijn, maar ook om zoveel mogelijk mensen vrij te krijgen als ze maar kon.’

Ik hoop dat je je de komende weken laat leiden door de wijsheid van deze vrouwen. Als je eigen kracht en vrijheid groeien, kun je ze gebruiken om anderen te helpen.


SCHORPIOEN (23 okt.-21 nov.): ‘Man, soms duurt het echt lang voordat je klinkt als jezelf’, erkende Miles Davis, een van de meest unieke en getalenteerde jazztrompettisten en componisten die ooit heeft geleefd. De populaire en succesvolle schrijver Anne Lamott verwoordde een soortgelijk sentiment: ‘Ik ben er om mezelf te worden en dat duurt veel langer dan ik had gehoopt.‘

Ik geloof dat 2022 een zeer gunstige tijd is om je te richten op je diepste, ware zelf

Als deze twee genieën het al een uitdaging vonden om hun speciale mogelijkheden volledig te ontwikkelen, welke kans heeft de rest van ons dan? Wat dat betreft heb ik goed nieuws, Schorpioen. Ik geloof dat 2022 een zeer gunstige tijd is om je te richten op je diepste, ware zelf, om meer van de code van je ziel te achterhalen en uit te drukken. Je gaat een fase in waarin je instinct daartoe op een hoogtepunt zal zijn.


BOOGSCHUTTER (22 nov.-21 dec.): In de loop van de geschiedenis van de mensheid zijn drie miljoen schepen naar de bodem van de wereldzeeën gezonken. De ene kant van het spectrum bevat enorme schepen, zoals de Titanic en marineschepen; aan de andere kant liggen kleine vissersbootjes. Veel van deze schepen vervoerden geld, edelstenen, juwelen, goud en andere kostbaarheden. Sommige mensen hebben er hun beroep van gemaakt om naar die schatten te zoeken.

Ik geloof dat er de komende weken een metaforische gelijkenis kan en moet zijn tussen jou en hen, Boogschutter. Nu is een gunstige tijd voor jou om op jacht te gaan naar waardevolle bronnen, ideeën, herinneringen, en ja, zelfs schatten die verborgen kunnen zijn in de diepte, op verborgen locaties en op donkere plekken.


STEENBOK (22 dec.-19 jan.): ‘Het is verbazingwekkend wat een kracht, zuiverheid en wijsheid nodig zijn voor een mens om verre van onwaarheden te blijven’, schreef auteur Margaret Fuller. Dat is het slechte nieuws. Het goede nieuws is dat je vermogen om onwaarheden te ontmaskeren en te weerstaan nu op een hoogtepunt is. Bovendien beschik je over een krachtig vermogen om waanideeën, voorwendselen, onzin, onechtheid en dwaasheid af te weren.

Wees niet beschroomd om je superkrachten te gebruiken

Wees niet beschroomd om je superkrachten te gebruiken, Steenbok. Iedereen die je kent zal ervan profiteren als je je concentreert op wat waar en echt is. En jij nog het meest.


WATERMAN (20 jan.-18 feb.): ‘Alle dingen zijn uitvindingen van heiligheid’, schreef de dichter Mary Oliver. ‘Sommige ondeugender dan andere.’ Daar ben ik het mee eens. En ik voeg eraan toe dat die heiligheid zich de komende weken vooral in jouw omgeving waarschijnlijk bijzonder ondeugend zal manifesteren.

Dit zijn mijn interpretaties van het woord ‘ondeugend’: weerbarstig, experimenteel, speels, vermakelijk, onvoorspelbaar, levendig, grillig, en caleidoscopisch. Maar om welke betekenis het ook gaat, deze ondeugd zal zich laten leiden door heiligheid. Ik vermoed dat je zelden eerder zulke vermakelijke en onderhoudende uitbarstingen van goddelijke interventie zult hebben meegemaakt.


VISSEN (19 feb.-20 maart): Het jaar 1905 wordt het annus mirabilis of wonderjaar van Albert Einstein genoemd. De Vissen en fysicus, die toen zesentwintig jaar oud was, produceerde drie wetenschappelijke papers die de aard van de fysica en de manier waarop we het universum begrijpen transformeerden. Tot zijn revolutionaire ideeën behoorden de speciale relativiteitstheorie, het concept dat licht uit deeltjes bestaat, en de iconische vergelijking E = mc².

Op basis van deze informatie zal ik een gewaagde voorspelling doen: jij zult in 2022 je persoonlijke versie van een wonderjaar meemaken. Het proces is al begonnen. Dit is het moment om het te versnellen.


Het huiswerk van deze week

Wat is de wijste dwaasheid die je op dit moment zou kunnen verwezenlijken?

freewillastrology@freewillastrology.com

veel gelezen
Geen tijd om 943 kranten wereldwijd bij te houden?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Onze nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.
inschrijven