‘Geef het wachten niet op’

Free Will Astrology | Californië | 13 oktober 2022

Dit voorspellen Brezny en de sterren voor de week van 13 tot en met 20 oktober.

RAM (21 maart-19 april): Het Twitteraccount ‘Magic Realism Bot’ genereert ideeën voor nieuwe sprookjes. Het zal je goed doen om je de komende weken in te beelden dat je leven een sprookje is. Hier zijn wat mogelijkheden:

1. Je trouwt met een regenboog. Jullie hebben twee kinderen: een dochter die kan zingen als een rivier en een zoon die zo vrolijk is als de wind.

2. Je sluit vriendschap met een raaf die je slim financieel advies geeft.

3. Je bedenkt een nieuw soort dansen: huilen en lachen terwijl je in gebaren een heilig gebed overbrengt naar je favoriete ster.

4. Een engel en een zeemonster bundelen hun krachten om je te helpen leuke nieuwe avonturen te bedenken.

5. Je ontdekt een veld vol betoverde paardenbloemen. Ze hebben de macht om algoritmen te genereren die jou verklappen waar je wonderen vindt.


STIER (20 april-20 mei): Op 1 februari 1976 was zanger Elvis Presley met vrienden aan het feesten in zijn huis in Memphis, Tennessee. Op het toppunt van de feestvreugde kreeg Elvis een onbedwingbaar verlangen naar een stokbroodje belegd met pindakaas, bosbessengelei en plakken spek, zo’n 8.000 calorieën. Omdat je die delicatesse alleen kon krijgen in een bepaald restaurant in Denver, Colorado, pakten Elvis en zijn entourage de privéjet en vlogen 1400 kilometer om het broodje te halen.

Je hebt meer dan normaal behoefte aan noodzakelijke luxe die heelt en inspireert

In overeenstemming met de astrologische voortekenen, Stier, moedig ik je aan om met dezelfde focus en vastberadenheid te zoeken naar aangename schatten. Hopelijk zijn ze wel belangrijker dan een broodje. Je hebt meer dan normaal behoefte aan noodzakelijke luxe die heelt en inspireert.


TWEELINGEN (21 mei-20 juni): Tweelingen en schrijver Nikki Giovanni herinnert ons eraan ‘dat het nooit verkeerd is om ergens om te geven. Je doet er niet verkeerd aan om je best doen. Het is niet fout om lief te hebben.’ De sterren zeggen me dat het goed voor je is om Giovanni’s levenshouding over te nemen.

Schud al die piekergedachten van je af die je laten geloven dat het nergens toe leidt om lief te hebben, zorgzaam te zijn en je best te doen. Koester het, wees er trots op en beloof jezelf dat je zult blijven liefhebben, zorgen en je best doen. De komende weken zijn uitstekend geschikt om je toe te wijden aan je hoogste vorm van goedheid.


KREEFT (21 juni-22 juli): Ik ben geboren in de buurt van Amarillo, Texas, waar het Amerikaanse energiedepartement meer dan 20.000 plutoniumkernen van oude kernkoppen opslaat. Misschien verklaart dat een deel van de gemuteerde eigenschappen van mijn hersenen. Ik ben niet normaal. Ik ben vreemd en iconoclastisch. Aan de andere kant denk ik niet dat mijn eigenaardigheid me beter maakt dan wie dan ook. Het is gewoon wie ik ben. Ik hou van oneindig veel mensen die niet zo eigenzinnig zijn als ik, en ik geniet er net zoveel van om te communiceren met gewone mensen als met gekken.

Alles wat ik zojuist heb gezegd, is een inleiding voor mijn belangrijkste boodschap, Kreeft: de komende weken zullen voor jou de beste tijd zijn om extra eer en waardering te geven aan je eigen excentriciteiten, zelfs als ze maar een klein deel van je persoonlijkheid uitmaken.


LEEUW (23 juli-aug. 22): Auteur Jennifer Huang getuigt: ‘Poëzie helpt mij eraan te herinneren dat ik zelfs in mijn gebrokenheid heel ben.’ En jij, Leeuw? Wat herinnert je eraan, dat je heel bent ondanks de barsten?

Ontdek die mensen, dieren en invloeden die je helpen een gevoel van eenheid en volledigheid te beleven

Dit is een uitstekend moment om die mensen, dieren en invloeden te ontdekken die je helpen een gevoel van eenheid en volledigheid te beleven. Als je dat hebt uitgezocht, besteed dan quality time aan het koesteren van je genezers. Misschien kun je ze zelfs helpen om meer samenhang en harmonie in zichzelf te voelen.


MAAGD (23 aug.-22 sep.): Maagd en journalist Sydney J. Harris beschreef ‘de drie moeilijkste opdrachten ter wereld’. Volgens hem zijn het geen ‘fysieke of intellectuele prestaties maar morele daden’. Hier zijn ze:

1. Haat beantwoorden met liefde;

2. Mensen erbij betrekken die buitengesloten zijn;

3. Kunnen zeggen: ‘Ik had het mis.’

Ik geloof dat je de komende weken een speciaal talent zult hebben voor deze drie moedige daden, Maagd. Het hoeft je verder niet te verbazen dat je ook aan de ontvangende kant van die dappere acties zult staan. Bij voorbaat gefeliciteerd!


WEEGSCHAAL (23 sep.-22 okt.): Toen hij jong was, had Weegschaal en dichter W.S. Merwin een leraar die hem het volgende advies gaf: ‘Verlies je arrogantie nog niet. Dat kan nog altijd als je ouder bent. Ben je die te snel kwijt, dan komt er ijdelheid voor in de plaats.’ Ik raad je aan over zijn advies na te denken.

Dit is hoe ik het interpreteer: respecteer en eer je fijne vaardigheden. Groet en koester je rijpe talenten. Praat realistisch tegen jezelf over het succes dat je hebt bereikt. Ga je natuurlijke mooie kanten steeds meer waarderen, zo kom je niet in de verleiding om je toevlucht te nemen tot valse trots of egocentrisme.


SCHORPIOEN (23 okt.-21 nov.): In zijn absurdistische toneelstuk Wachten op Godot stelt Samuel Beckett ons twee personages voor: Vladimir en Estragon. Met eindeloos geduld wachten ze op een man met een witte baard die Godot heet. Ze zijn ervan overtuigd dat hij hen echt kan helpen, misschien zelfs redding bieden. Helaas komt Godot niet opdagen, hoe lang ze ook wachten. Tegen het einde van het stuk, wanneer ze de hoop hebben opgegeven, zegt Vladimir tegen Estragon: ‘We zijn geen heiligen maar we hebben ons aan onze afspraak gehouden.’

Ik geloof dat je persoonlijke equivalent van Godot uiteindelijk zal verschijnen

Ik heb het gevoel dat jullie, Schorpioenen, net als Vladimir en Estragon, op het punt staan het wachten op te geven. Doe het alsjeblieft niet! Ik geloof dat je persoonlijke equivalent van Godot uiteindelijk zal verschijnen. Bewaar je geduld.


BOOGSCHUTTER (22 nov.-21 dec.): ‘Ik bewonder en ben onder de indruk van een groot aantal schrijvers,’ zei dichter Charles Wright, ‘maar Emily Dickinson is de enige schrijver die ik ooit heb gelezen die mijn naam kent en wiens werk me in het diepst van mijn hart heeft beïnvloed. Haar muziek klinkt door in liedjes waar ik naar luisterde en waarvan de herinnering in mijn lijf gegrift staat.’

Volgens mijn astrologische berekening is het nu een uitstekende tijd voor jullie, Boogschutters, om kunstenaars en scheppers te vinden die jullie een soortgelijke verrukking bieden. En als er geen Emily Dickinson-achtige invloeden in je leven zijn, zoek er dan minstens één! Je hebt sublieme inspiratie nodig om geraakt en getransformeerd te worden.


STEENBOK (22 dec.-19 jan.): Jarenlang heb ik poëzie gelezen en bestudeerd maar pas heel recent ontdekte ik Steenbok endichter Lizette Woodworth Reese (1856-1935). Hoe is het mogelijk dat ik haar over het hoofd zag? Haar tijdgenoot, journaliste H.L. Mencken, beschreef haar werk als ‘een van de onvergankelijke hoogtepunten van de Amerikaanse literatuur.’ Tijdens haar leven ontving Reese diverse onderscheidingen. Maar tegenwoordig is ze vrijwel onbekend en haar boeken zijn bijna nergens meer te koop.

Denkend aan haar, voorspel ik je dit: alles in je leven dat lijkt op de reputatie van Reese, zal in de komende twaalf maanden veranderen. Als je tot nu toe niet de erkenning of dankbaarheid hebt gekregen die je verdient, dan zal je die tenminste ten dele ontvangen.


WATERMAN (20 jan.-18 feb.): Auteur Sophia Dembling definieert een vriend als een persoon die je troost als je je wanhopig voelt en bij wie je je niet alleen voelt. Een vriend is iemand wiens leven interessant voor je is en die geïnteresseerd is in jouw leven. Misschien wel het allerbelangrijkste: een vriend mag niet saai zijn. Wat is jouw definitie, Waterman?

Dit is een gunstige fase om nieuwe, vitale vriendschappen te zoeken

Dit is een uitstekende tijd om de kwaliteiten te benoemen die je zoekt in een echte vriend. Het is ook een gunstige fase om nieuwe, vitale vriendschappen te zoeken en minder te streven naar middelmatige of veeleisende allianties.


VISSEN (19 feb.-20 maart): Wil je wel of niet profiteren van een nieuwe boost in je leven? Ben je wel of niet van plan om het uitdagende geschenk te aanvaarden dat je leven weliswaar gecompliceerder maakt maar je ook sneller doet groeien? Vooruit, Vissen, kom in actie! Doe je dat niet, dan verdwijnt de boost.

Dit is een uitstekende kans om te laten zien dat je niet bang bent voor meer succes en macht. Ik hoop dat je de extra moed zult verzamelen die nodig is om te zegevieren over verlegenheid en timiditeit. Claim je rechtmatige upgrade!


Huiswerk van deze week

Wat is je favoriete fout van de afgelopen tien maanden?

veel gelezen
Geen tijd om 943 kranten wereldwijd bij te houden?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Onze nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.
inschrijven