Heb je ooit een monster gekust in je nachtelijke dromen?

Free Will Astrology | Californië | 14 mei 2021

Dit voorspellen Brezny en de sterren voor de week van 13 tot 19 mei.

RAM (21 maart–19 april): In een van haar gedichten vertelt Emily Dickinson ons: ‘De stamboom van honing / Heeft geen invloed op de bij; / Een klaver, steeds weer, is voor hem / aristocratie.’ 

Ik stel voor dat je de komende weken als de bij van Dickinson bent, mijn beste Ram. Geniet van plezier en kracht waar het tegenkomt. Sta open voor zowat elke bron die aan je rauwe behoefte voldoet. Overweeg de mogelijkheid dat vervangers en stand-ins net zo goed zijn als het veronderstelde origineel. Oké? Wees niet te kieskeurig over hoe puur of prestigieus iets is.


STIER (20 april–20 mei): Een fan vroeg componist Johann Sebastian Bach ooit naar zijn creatieve proces. Hij was zo productief! Hoe heeft hij zo’n constante stroom nieuwe muziek kunnen bedenken? Bach vertelde zijn bewonderaar dat de deuntjes zich aan hem aandienden. Elke ochtend als hij wakker werd, waren ze er. 

Volgens mijn analyse van de astrologische voortekenen, Stier, kan jou de komende weken heel goed een vergelijkbaar fenomeen overkomen – niet in de vorm van muziek, maar als inzichten in je leven en je toekomst. Je belangrijkste taak is om ervoor open te staan ​​en ervoor te zorgen dat je ze onthoudt.


TWEELING (21 mei–20 juni): ‘Ik hou van onopgemaakte bedden’, schrijft Tweeling en dichter Shane Koyczan. ‘Ik hou ervan als mensen dronken zijn en huilen en ik kan alleen maar eerlijk zijn. Ik hou van de blik in de ogen van mensen als ze beseffen dat ze verliefd zijn. Ik hou van de manier waarop mensen kijken als ze voor het eerst wakker worden en hun omgeving vergeten zijn. Ik hou ervan als mensen hun ogen sluiten en naar ergens in de wolken afdrijven.’ 

‘Ik hou ervan als mensen dronken zijn en huilen en ik kan alleen maar eerlijk zijn’

Tweeling, ik moedig je aan om je de komende dagen te specialiseren in momenten als deze, waarop jij en de mensen waarin je geïnteresseerd bent openhartig zijn, ontwapend, puur, kwetsbaar en bereid de diepte in te gaan. Naar mijn mening heeft je ziel de verrassende genezing nodig die uit deze ervaringen zal voortkomen.


KREEFT (21 juni–22 juli): Baanbrekende psycholoog Carl Gustav Jung zei dat zijn eenzaamheid niet te maken had met een gebrek aan mensen om hem heen. Die werd eerder veroorzaakt doordat hij dingen wist die de meeste mensen niet wisten en niet wilden weten. Hij had dus weinig mogelijkheid om de interessante waarheden die voor hem belangrijk waren te delen! 

Ik vermoed dat dat de komende maanden voor jou niet zo’n groot probleem zal zijn. Volgens mijn astrologische analyse is de kans groter dat er goed naar je wordt geluisterd en dat je wordt begrepen. Voor het beste resultaat vraag je of mensen naar je luisteren en je willen begrijpen. En bedenk hoe je je zou kunnen uitdrukken op manieren die interessant en nuttig zijn voor anderen.


LEEUW (23 juli–22 aug.): De Franse regering reikt regelmatig de onderscheiding Légion d’honneur uit aan mensen die geacht worden de wereld uitzonderlijke diensten te hebben verleend. De meeste ontvangers verdienen het, maar voor enkelen geldt dat beslist niet. In die laatste categorie bevinden zich de Panamese dictator Manuel Noriega en de Syrische dictator Bashar al-Assad, evenals de leugenachtige atleet Lance Armstrong, seksueel roofdier Harvey Weinstein en nazi-collaborateur maarschalk Pétain. 

Ik breng dit onder je aandacht, Leeuw, omdat de komende weken een gunstige tijd zullen zijn om mensen te belonen die je hebben geholpen en gesteund. Maar ik stel ook voor dat je nadrukkelijk diegenen uitsluit die hun positieve punten met te veel negatieve hebben vermengd.


MAAGD (23 aug.–22 sept.): In 2010 ging een Amerikaanse ingenieur genaamd Edward Pimentel naar Moskou om deel te nemen aan het Wereldkampioenschap karaoke. Hij won door Ushers ‘DJ Got Us Falling in Love’ te zingen. Zijn prijsw: een miljoen dumplings, waarmee hij 27 jaar vooruit kon. 

Ik heb zo het gevoel dat jij binnenkort ook wel eens een nieuwe prijs of een voordeel of privilege zult ontvangen. Ik hoop alleen dat die gezonder is dan dumplings. Voor de beste resultaten moet je nu even de tijd nemen om de prijs, het voordeel of het privilege dat je zou willen, duidelijk te omschrijven – dat zal echt helpen.


WEEGSCHAAL (23 sept.–22 okt.): Ik zal het geweldig vinden als je binnenkort een gelegenheid vindt of creëert om iets te zeggen in de trant van wat romanschrijver D.H. Lawrence ooit aan een geliefde schreef: ‘Je lijkt alles voor me aan elkaar te hebben gebreid. Dingen zijn niet langer gescheiden; ze vormen één grote symfonie.’

Met andere woorden, Weegschaal, ik zal extatisch zijn als je ervaart dat je zo’n synergetische verbond vormt met een empathische bondgenoot dat jullie twee een visie op het leven spinnen die groter en rijker is dan een van jullie alleen zou kunnen oproepen. De astrologische voortekenen suggereren dat deze mogelijkheid nu waarschijnlijker is dan normaal.


SCHORPIOEN (23 okt.– 21 nov.): Soms zijn mensen niet blij met de provocerende berichten die ik op Facebook publiceer. Ze laten reacties achter als: ‘Jij stomme idioot!’ of ‘Ik hoop dat je zelfmoord pleegt!’ en veel erger. Als ik hun berichten verwijder, worden ze nog woedender en beschuldigen ze mij van censuur. ‘Dus je gelooft niet in vrijheid van meningsuiting, klootzak?’ klagen ze. 

Als je mijn huis binnenkwam en me een idioot noemde, zou het dan ‘censuur’ zijn als ik je zou vertellen om te vertrekken?

Ik ga niet met ze in gesprek. Ze verdienen mijn tijd of energie niet. Maar als ik met hen zou communiceren, zou ik kunnen zeggen: ‘Mijn Facebook-pagina is mijn toevluchtsoord, waar ik een hartelijk gesprek verwelkom. Als je mijn huis binnenkwam en me een idioot noemde, zou het dan “censuur” zijn als ik je zou vertellen om te vertrekken?’ 

Ik hoop dat deze gedachten je inspireren om je eigen persoonlijke grenzen te verduidelijken en te verfijnen, Schorpioen. Het is een goed moment om duidelijk te krijgen wat acceptabel en onacceptabel is van de mensen met wie je omgaat.


BOOGSCHUTTER (22 nov.–21 dec.): Heb je ooit een monster gekust in je nachtelijke dromen? Heb je een schaakpartij gewonnen van een demon of een gunstig contract getekend met een geest of een goede zegen ontvangen van een plaag? 

Ik raad dergelijke activiteiten de komende weken ten zeerste aan – zowel in slapende als in wakende toestand. Dit is een goed moment om op zijn minst vrede te sluiten met uitdagende invloeden, en op zijn best een nieuwe relatie daarmee aan te gaan die jou beter van dienst is. Ik daag je uit om een ​​geschenk te vragen van een schijnbare tegenstander.


STEENBOK (22 dec.–19 jan.): Wat betekent het om ‘het pad met je hart te volgen’? Ik nodig je uit om over die vraag na te denken. Hier zijn mijn ideeën. Het pad met je hart volgen, betekent een bestemming kiezen die een beroep doet op zowel je gevoel als je ambities en ideeën en gewoonten. Een pad met je hart volgen, betekent een leven leiden dat je vermogen om liefde te geven en te ontvangen bevordert. 

Het pad met je hart volgen betekent dat je je diepste intuïties respecteert

Het pad met je hart volgen betekent dat je je diepste intuïties respecteert in plaats van de verwachtingen die andere mensen van je hebben. Het pad met je hart volgen betekent dat je nooit je vooruitgang vergelijkt met die van iemand anders, maar je focust op de tekenen van je ziel en daar trouw aan bent.


WATERMAN (20 jan.–18 feb.): ‘Het is een goede zaak als mensen verschillen van jouw beeld van hen’, schreef Waterman en auteur Boris Pasternak. ‘Het laat zien dat ze niet slechts één type zijn. Als je ze niet in een categorie kunt plaatsen, betekent dit dat in ieder geval een deel van hen is wat een mens zou moeten zijn. Ze zijn boven zichzelf uitgestegen, ze hebben een korrel onsterfelijkheid.’

Ik hou van dat perspectief! Ik vertel het je omdat het nu een gunstige tijd is om te laten zien dat je inderdaad anders bent dan het beeld dat mensen van je hebben; dat je alle stereotypen overstijgt; dat je niet te categoriseren bent.


VISSEN (19 feb.–20 maart): Je hebt de meest monumentale schepping van het universum in je persoonlijke bezit: bewustzijn. Deze flitsende, wervelachtige aanwezigheid is buitengewoon spectaculair. Je kunt op elk moment je gedachten denken – zwevende, lichtgevende, flamboyante gedachten of verschrompelde, roestige, holle gedachten; gedachten die kunnen creëren of vernietigen, bederven of verlossen, zegenen of vervloeken. 

Er is meer. Je kunt genieten van en je wentelen in grote oceanen van emoties. Of ze nu aangrijpend of bedwelmend zijn of ergens daartussenin, je geniet van het feit dat je zoveel intensiteit kunt herbergen. Je koestert het voorrecht om zo’n extravagante levenskracht te aan te spreken. 

Ik breng deze gedachten onder je aandacht omdat de tijd rijp is voor een feestdag die ik Celebrate Your Greatest Gifts noem – Vier Je Grootste Talenten.


Huiswerk voor deze week:

Stuur een getuigenis of bewijs dat je de controle over je eigen leven hebt gegrepen. Truthrooster@gmail.com

veel gelezen
Geen tijd om 943 kranten wereldwijd bij te houden?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Onze nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.
inschrijven