‘Nu is het moment om de wereld te laten zien wie je bent’

© Pixabay
Free Will Astrology | Californië | 4 november 2021

Dit voorspellen Brezny en de sterren voor de week van 4 tot 11 november.

Rectificatie

Beste lezer, excuus, we waren vorige week te voorbarig met onze horoscoop; de voorspelling was voor deze week. Wil je de juiste voorspelling voor de afgelopen week nog doorlezen, dan kan dat hier.

RAM (21 maart-19 april): Hoop je nog steeds te genezen van psychologische wonden waar je zelden over hebt? Ik stel voor dat je overweegt er de komende weken over te praten. Natuurlijk niet met alles en iedereen, maar wel met bondgenoten die je misschien kunnen helpen om op zijn minst gedeeltelijke genezing te vinden. Het moment is er rijp voor, wat mij betreft. Dit is een gunstige tijd om actief betrokken te raken bij het zoeken naar genezing, oplossingen en troost. Meer dan gewoonlijk staat het leven open voor zulke inspanningen.


STIER (20 april-20 mei): ‘De vreugden van zelfontdekking zijn altijd beschikbaar’, schrijft auteur Gail Sheehy. Ik voeg eraan toe dat die vreugden de komende weken extra toegankelijk zullen zijn voor jou. Volgens mij zit jij in een superfase van zelfontdekking.

Je zult hulp en steun aantrekken als je met overgave de mysteries en raadsels onderzoekt die je begrip te boven gaan. Veel plezier met het jezelf verrassen en entertainen, Stier. Maak het je doel om elke dag een nieuwe glimp op te vangen van je verborgen diepten.


TWEELINGEN (21 mei-20 juni): Tweeling, romanschrijver en filosoof Muriel Barbery zegt: ‘Wat ik een fascinerend fenomeen vind is dat we het vermogen hebben om onszelf zo te manipuleren dat het fundament van onze overtuigingen nooit aan het wankelen wordt gebracht.’ Ik hoop dat je de komende weken iedere neiging zult overwinnen om jezelf op zo’n manier te manipuleren.

Het is van cruciaal belang dat je jouw geloofssysteem op in twijfel trekt

Volgens mij is het voor je mentale en spirituele gezondheid van cruciaal belang dat je jouw geloofssysteem op zijn minst in twijfel trekt en daarmee misschien zelfs het risico loopt het fundament te doen wankelen. Maak je geen zorgen: zelfs als dit een periode van onzekerheid inluidt, zal je er op de lange termijn veel sterker voor staan. Er zullen meer robuuste en complete overtuigingen beschikbaar komen die je kunt omarmen.


KREEFT (21 juni-22 juli): In haar boek Mathilda laat romanschrijfster Mary Shelley (1797-1851) de hoofdpersoon vragen: ‘Waar moest ik van houden?’ Het antwoord? ‘O, veel dingen: de maneschijn en de heldere sterren; de briesjes en de verfrissende regens; de hele aarde en de lucht die het bedekt.’ Ik breng dit onder je aandacht in de hoop je te inspireren om een overzicht te maken van alle wonderen waar je van houdt.

Ik vertrouw erop dat die inventaris minstens tien keer zo lang zal zijn als die van Mathilda. Dit is een gunstige tijd om alle genezing te verzamelen die voortkomt uit het voelen van dankbaarheid, zelfs aanbidding, voor de mensen, dieren, ervaringen, situaties en plaatsen waar je interesse, genegenheid en toewijding voor hebt.


LEEUW (23 juli-22 aug.): Onze herinneringen veranderen altijd. Telkens wanneer we een specifieke herinnering oproepen, is die anders dan de keer ervoor‚ want gekleurd door alle nieuwe herinneringen die we in de tussentijd hebben verzameld. In de loop der tijd is een gebeurtenis die we ons herinneren van toen we negen jaar oud waren, in ons geheugen zo sterk van vorm veranderd dat die nog weinig lijkt op de eerste keer dat we het ons herinnerden. Is dit iets om te betreuren of te vieren? Misschien beide.

Je hebt nu extra kracht om je onafhankelijk te verklaren van alle herinneringen die je slecht doen voelen

Maar nu is het tijd om te vieren. Want je hebt nu extra kracht om je onafhankelijk te verklaren van alle herinneringen die je slecht doen voelen. Waarom zou je ze vasthouden als je er niet eens zeker van bent dat ze correct zijn?


MAAGD (23 aug.-22 sept.): In 1962 werd astronaut John Glenn de eerste Amerikaan die in een ruimtevaartuig om de aarde cirkelde. Die vlucht was het de eerste keer ooit dat ruimtevaartagentschap NASA elektronische computers gebruikte. Glenn, die ook ingenieur was, wilde de allerbeste persoon om alle berekeningen te verifiëren, en dat was de Maagd en wiskundige Katherine Johnson. Glenn zei zelfs dat hij niet zou vliegen zonder haar betrokkenheid.

Ik breng dit onder jouw aandacht, Maagd, omdat ik geloof dat de komende maanden een gunstige tijd voor je zijn om het soort respect en erkenning te vergaren dat Katherine Johnson van John Glenn kreeg. Zorg ervoor dat iedereen die het moet weten inderdaad op de hoogte raakt van jouw aanleg en vaardigheden.


WEEGSCHAAL (23 sept.-22 okt): Een gezegde van de Apaches luidt: ‘Het is beter om minder donder in de mond en meer bliksem in de hand te hebben’. Als je de komende weken naar die raad handelt, zult je slagen in wat gedaan moet worden. Er is naar mijn mening maar één mogelijke valkuil waar je vatbaar voor zou kunnen zijn, en dat is te veel praten en nadenken over wat je wilt bereiken voordat je daadwerkelijk actie onderneemt om het te bereiken. De kracht die je daarvoor nodig hebt, zal opdoemen als je de bliksem in je handen vastberaden hanteert.


SCHORPIOEN (23 okt.-21 nov.): Om jongeren aan te moedigen naar voorstellingen te komen, biedt de Britse National Opera veel goedkope tickets aan. En nog een stimulans: de acteurs zingen in het Engels, niet in het Italiaans of Frans of Duits. Maar wellicht het meest aanlokkelijke is dat het publiek wordt aangemoedigd om de schurken uit te schelden. Het is de bedoeling dat de aanwezigen zich ontspannen voelen en zich vrij kunnen uiten.

Schorpioen, ik geef je met liefde toestemming om de slechteriken in je leven de komende weken uit te schelden

Schorpioen, ik geef je met liefde toestemming om de slechteriken in je leven de komende weken uit te schelden. Sterker nog, ik vind het geweldig als je extra welbespraakt en energiek bent in het verwoorden van je ware gevoelens. Volgens mij is het nu het juiste moment om de wereld te laten zien wie je bent.


BOOGSCHUTTER (22 nov.-21 dec.): ‘Als we niet oppassen, dreigen we ultieme waarde toe te kennen aan iets dat we zojuist hebben verzonnen’, zei zenpriester Kosho Uchiyama. Naar mijn mening is dat een probleem waar we allemaal altijd alert op moeten zijn. Terwijl ik mijn eigen verleden overzie, schaam ik me en amuseer ik me als ik me de ontelbare keren herinner dat ik deze faux pas heb begaan. Zo wijdde ik me gedurende een periode van acht maanden op onverklaarbare wijze aan het hof maken van een vrouw die geen enkele interesse had in een romantische relatie met mij.

Ik breng dit onder je aandacht, Boogschutter, omdat ik me zorgen maak dat je op dit moment vatbaarder bent dan gewoonlijk om deze fout te maken. Maar nu ik je heb gewaarschuwd, maak je misschien niet dezelfde fout. Ik hoop het!


STEENBOK (22 dec.-19 jan.): Steenbok en auteur Asha Sanaker schreef: ‘Een grap die over ons Steenbokken wordt gemaakt is dat we achterwaarts verouderen. We zouden zijn geboren als zwaarmoedige, chagrijnige bejaarden en we worden lichter en vreugdevoller naarmate we ouder worden, omdat we zo geoefend zijn in het dragen van verantwoordelijkheid. Op deze manier leren we gaandeweg wat de juiste lasten zijn om te dragen en welke niet. We ontwikkelen duidelijke grenzen over hoe we onze verplichtingen gracieus kunnen nakomen.’

De gedachten van Sanaker kunnen de komende weken als een uitstekende meditatie voor jou dienen. Je bevindt je in een fase waarin je enorme vooruitgang kunt boeken door de vaardigheden die zij beschrijft te belichamen.


WATERMAN (20 jan.-18 feb.): Zoals auteur Denise Linn ons duidelijk maakt: ‘De manier waarop je jezelf behandelt, is een duidelijke boodschap aan anderen over hoe ze jou moeten behandelen.’

Ik hoop dat je een permanente verbetering van de liefde voor jezelf zult bereiken

Met dat advies als inspiratiebron vraag ik je om de komende weken je toewijding aan zorg voor jezelf te verdiepen. Ik moedig je aan om jezelf te overladen met meer tederheid en generositeit dan je ooit in je leven hebt gedaan. Ik dring er ook bij je op aan ervoor te zorgen dat deze inspanningen voor iedereen duidelijk zijn. Ik hoop dat je een permanente verbetering van de liefde voor jezelf zult bereiken, en dat zou moeten leiden tot een gelijke verbetering van de vriendelijkheid die je van anderen ontvangt.


VISSEN (19 feb.-20 maart): Je hebt een wonderbaarlijk krachtig creatief hulpmiddel tot je beschikking: je verbeeldingskracht. Het eerste wat je moet doen als je een specifieke ervaring of object in jouw wereld wilt hebben, is het visualiseren. De praktische handelingen die je onderneemt om het leven te leiden dat je wilt leiden, refereren altijd aan de scènes die zich voor jouw geestesoog hebben afgespeeld. En dus begint elk doel dat je nastreeft, elke zoektocht die je onderneemt en elke bevrijding die je bereikt, als een innerlijk visioen.

Je verbeelding is de motor van je lot. Het is de katalysator waarmee je je toekomst vormgeeft. Ik breng deze ideeën onder je aandacht, Vissen, want november is Vier-je-verbeelding-maand.

Huiswerk van deze week:

Beschrijf welke acties je de komende zes maanden zult ondernemen om van jouw wereld een leukere, heiligere plek te maken. freewillastrology@freewillastrology.com

veel gelezen
Geen tijd om 943 kranten wereldwijd bij te houden?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Onze nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.
inschrijven