‘Leef gevaarlijk in je dagdromen’

© Pixabay
Free Will Astrology | Californië | 7 juli 2022

Dit voorspellen Brezny en de sterren voor de week van 7 juli tot en met 14 juli.

RAM (21 maart-19 april): Mijn lezers en ik hebben samengewerkt om inzicht en inspiratie te verwerven over het onderwerp ‘Hoe een Ram te zijn’. Hier lees je enkele gedachten die daaruit zijn ontstaan. Levenswijsheden voor jou om de komende dagen naar te leven: 

1. Wat te gemakkelijk is, wordt saai. —Beth Prouty.

2. Word je te weinig uitgedaagd? Ga dan iets anders doen! —Jennifer Blackmon Guevara.

3. Vertrouw erop dat je genoeg energie bezit om niet alleen jezelf, maar ook anderen, los te wrikken, aan te sporen en wakker te schudden.

4. Je bent een geweldige initiator van ideeën en je bent ook bereid om ze in hun pure en perfecte vorm los te laten om ze te helpen realiseren.

5. Als mensen iets niet snel genoeg voor je gedaan krijgen, wees dan paraat en bereid om het ZELF te doen.


STIER (20 april-20 mei): Ik ken drie mensen die me ooit hebben gezegd dat ze het niet fijn vinden om anderen nodig te hebben. Ze zien zichzelf als stoere individualisten die perfect in staat zijn om voor zichzelf te zorgen. Ze denken dat ze het zonder de hulp of steun van anderen kunnen rooien. Ik ga daar met hen niet over in discussie: onmogelijk om iemand om te praten met zo’n grootheidswaanzin.

Wees ontzettend dankbaar voor alles wat je nodig hebt

Het feit is dat we allemaal behoeftige wezens zijn die afhankelijk zijn van een groot aantal weldoeners. Wie bouwt onze huizen, verbouwt ons voedsel, naait onze kleding, legt wegen aan en maakt kunst en entertainment waar we zo van houden? Ik heb het er hier en nu over, Stier, omdat het perfecte moment aangebroken is om je eigen behoeftigheid te vieren. Wees ontzettend dankbaar voor alles wat je nodig hebt en voor alle mensen die ervoor zorgen. Beschouw die sterke onderlinge afhankelijkheid eerder als kracht dan als zwakte.


TWEELINGEN (21 mei-20 juni): Ga huppelen in plaats van lopen. Ga op elf verschillende manieren lachen. Zorg ervoor dat je onmogelijk vast te pinnen of uit te vogelen bent. Geniet van je rusteloosheid die mogelijkheden creëert. Blijf veranderen zoals je steeds verandert. Laat je inpalmen en palm anderen in. Laat de woorden die uit je mond stromen jou onthullen wat je denkt. Leef gevaarlijk in je dagdromen maar niet in het echte leven. Wees niet ieders boodschapper, maar alleen als je het zelf leuk vindt. Als je het soort Tweelingen bent gebleken dat zowel heilig als satanisch is, onthoud dan dat God je zo heeft gemaakt – het is dus aan God om zich daar zorgen over te maken.


KREEFT (21 juni-22 juli): Auteur en Kreeft June Jordan zegt over zichzelf als kind: ‘Ik was altijd aan het lachen. Ik lachte veel en luid, of dat nu in de kerk was, op school, aan de keukentafel of in de metro! Ik moest zo vaak en onbedaarlijk lachen dat ik een loopneus kreeg en mijn ogen gingen tranen.’ Ik nodig je uit om de komende dagen naar dit ideaal te streven.

Vrij en gemakkelijk lachen is de meest helende actie die je nu kunt ondernemen

Waarschijnlijk kun je de overdaad van Jordan niet evenaren, maar doe je best. Waarom? Daar zijn volgens de astrologische voortekenen drie goede redenen voor:

1. De wereld zal grappiger overkomen dan ze in lange tijd geweest is.

2. Vrij en gemakkelijk lachen is de meest helende actie die je nu kunt ondernemen.

3. Het is in ieders belang dat jij routines doorbreekt met amusement, plezier en hilariteit.


LEEUW (23 juli-22 aug.): Volgens de astrologische voortekenen is dit jouw opdracht voor de komende drie weken: Houd elke dag een beetje meer van jezelf. Laat je fantasie de vrije loop en bedenk steeds nieuwe manieren om je unieke genie te aanbidden en te vereren, en geniet ervan!

Lach erom dat het zo gemakkelijk en zo moeilijk is om van jezelf te houden. Maak er een spel van waar je ontzettend veel plezier aan beleeft. PS: Ja, jij bent zonder twijfel een genie. Daarmee bedoel ik dat je een intrigerende mix van talenten en bijzonderheden bezit die zijn weerga niet kent in de geschiedenis van de mensheid.


MAAGD (23 aug.-22 sep.): Romancier Lydia Peelle schrijft: ‘Het probleem was dat ik precies wist wat ik niet was, ik wist alleen niet wie ik was.’ We gaan allemaal wel eens door fasen waarin we ons erg bewust zijn van wat we niet willen, niet leuk vinden en niet willen worden. Noem het negatieve periodes van genade, die ons waardevolle kennis verschaffen. Maar het is ook cruciaal om te genieten van periodes van intensieve zelfonthulling over wat we wél willen, wél leuk vinden en wél willen worden.

Volgens mijn astrologische inschatting ben je klaar met te weten komen wie je niet bent, Maagd, althans voorlopig. Je staat aan het begin van een periode waarin je onnoemelijk meer zult ontdekken over wie je wél bent.


WEEGSCHAAL (23 sep.-22 okt.): De komende vijftien dagen heb je minstens een keer in de twee dagen de volgende ervaringen nodig: een zachte uitbarsting van je sterke wilskracht; een ontmoeting met inspiratie die je ertoe aanzet om praktische verbeteringen in je leven door te voeren; een moedige aanpassing in je begrip van hoe de wereld werkt; iets wat oké is, opofferen zodat je meer tijd en energie krijgt om iets te ontwikkelen wat werkelijk goed is.


SCHORPIOEN (23 okt.-21 nov.): Dit klinkt misschien als een ongebruikelijke opdracht, maar ik zweer je dat die gebaseerd is op twee onbetwistbare bronnen: wetenschappelijk onderzoek en mijn jarenlange analyse van astrologische gegevens. Dit is mijn aanbeveling, Schorpioen: besteed de komende weken extra tijd aan het kijken en luisteren naar vogels in het wild.

Gebruik je fantasie om beelden op te roepen waarin je naast vogels zweeft

Ga ergens staan of zitten waar veel vogels wegvliegen en neerstrijken. Lees verhalen over vogels en praat over vogels. Gebruik je fantasie om beelden op te roepen waarin je naast vogels zweeft. Lees ook dit verhaal over hoe vogels gekoppeld zijn aan verschillende niveaus van geluk: tinyurl.com/BirdBliss.


BOOGSCHUTTER (22 nov.-21 dec.): Gebaseerd op actuele astrologische voortekenen heb ik voor jou vier adviezen:

1. Begin drie nieuwe projecten waarvoor je op dit moment schijnbaar te weinig intelligentie, vaardigheid en ervaring hebt, en maak ze dan in de komende maanden sowieso af.

2. Kijk ongebreideld optimistisch naar de schoonheid en de tactische voordelen die deze projecten jou te bieden hebben.

3. Onthoud vooral dat je een leraar bent die graag lesgeeft en een student die graag leert.

4. Wees verbazingwekkend wijs, verrassend dapper en buitengewoon visionair – en vergeef het jezelf altijd als je niet meer weet waar je je huissleutels hebt gelaten.


STEENBOK (22 dec.-19 jan.): Als je altijd al Urdu hebt willen spreken om je plannen voor liefde en romantiek een boost te geven, dan is hier een lijst met vormen van genegenheid die jou op weg helpen:

1. jaan-e-man (hartsgeliefde);

2. humraaz (intimus/intima; vertrouwelinge);

3. pritam (geliefde);

4. sona (gouden);

5. bulbul (nachtegaal);

6. yaar (vriend/minnaar);

7. natkhat (ondeugende).

Zelfs als je niet geneigd bent om te experimenteren met begrippen uit het Urdu, raad ik je aan om de taal te vernieuwen die je gebruikt in je omgang met je geliefde relaties. Nu is de tijd rijp om fantasierijker te zijn in de manier waarop je uiting geeft aan je genegenheid.

WATERMAN (20 jan.-18 feb.): Auteur John Berger beschreef berken als ‘buigzaam’ en ‘slank’. Hij zei dat ‘de duurzaamheid die ze beloven, niets te maken heeft met stevigheid of lange levensduur, zoals bij de eik of de linde, maar alleen met het feit dat ze snel kunnen uitzaaien en zich verspreiden. Ze zijn vluchtig en cyclisch, zoals een gesprek tussen aarde en lucht.’

Wanneer je in lijn bent met het kosmische ritme van de berk, leef je in zijn geest

Ik stel voor dat we de berk de komende maanden beschouwen als jouw persoonlijke krachtsymbool. Wanneer je in lijn bent met het kosmische ritme van de berk, leef je in zijn geest: flexibel, vindingrijk en communicatief. Je treedt op als intermediair, makelaar en tussenpersoon.


VISSEN (19 feb.-20 maart): Mensen die niet veel van astrologie afweten, zeggen soms dat Vissen slap zijn. Dat is een leugen. De waarheid is dat Vissen meestal niet onverschillig staan tegenover hun chaotische wirwar van mogelijkheden. Zij zijn stelselmatig verliefd op de wereld en de mysteries die met haar verweven zijn. Regelmatig voelen zij tedere ijver en diep ontzag. Zij zien en voelen hoe alle ogenschijnlijk afzonderlijke fragmenten van het leven zich aaneenrijgen tot een lichtende bundel van verwondering.

Ik hoop dat je hierover nadenkt, want de komende weken zijn perfect om van die superkrachten van jou te genieten – en ze maximaal in te zetten.


Huiswerk van deze week

Doe iets concreets om het verdriet te verminderen dat je voelt over je grootste spijt.

freewillastrology@freewillastrology.com

veel gelezen
Geen tijd om 943 kranten wereldwijd bij te houden?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Onze nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.
inschrijven