‘Streef naar 75 procent liefde!’

Free Will Astrology | Californië | 7 oktober 2021

Dit voorspellen Brezny en de sterren voor de week van 7 tot 14 oktober.

RAM (21 maart-19 april): Ram en dichter Anna Kamieńska zei dat haar ziel geen licht uitstraalde, maar was gevuld met ‘heldere duisternis’. Ik vermoed dat die beschrijving de komende weken op jou van toepassing kan zijn. Heldere duisternis zal een van je primaire kwaliteiten zijn. En dat is maar goed ook! Je bent misschien geen baken van stralende vrolijkheid, maar je verlicht schaduwen en geheimen. Je zorgt voor een dieper bewustzijn van verborgen agenda’s en nalatig gedrag. Je zult zien, en anderen helpen inzien, welke situaties transparantie ontberen. Bij voorbaat gefeliciteerd!


STIER (20 april-20 mei): ‘Het heeft iets helends, geruststellends zelfs, om het einde van een illusie mee te maken – een valse hoop.’ Dat verklaarde auteur Sue Miller, en nu deel ik het met jou, Stier – vlak voordat aan ten minste een van je illusies een einde komt. (Het kunnen er ook twee zijn, zelfs drie.)

Ik hoop dat je misvattingen of verkeerd afgestemde fantasieën je goed van pas zullen komen nadat ze voorgoed zijn opgelost. Ik vertrouw erop dat ze een uitstekende meststof zullen zijn die je helpen bij het ontwikkelen van geïnspireerde visies die tot toekomstig succes leiden. Mijn voorspelling: binnenkort weet je meer over wat niet echt is, zodat je beter kunt evalueren wat wel echt is.


TWEELING (21 mei-20 juni): De Afghaans-Amerikaanse romanschrijver Khaled Hosseini schrijft: ‘De meeste mensen hebben het bij het verkeerde eind. Ze denken dat ze leven zoals ze dat zelf graag willen. Maar wat hen echt leidt, is waar ze bang voor zijn – wat ze niet willen.’ 

Geldt dat voor jou, Tweeling? De komende weken zullen een uitstekende tijd zijn om je in die vraag te verdiepen. En als je merkt dat je ernaar neigt je leven meer uit angst dan uit liefde in te richten, wil ik erop aandringen je best te doen om die situatie te veranderen! Zorg ervoor dat liefde ten minste 51 procent is en angst niet meer dan 49 procent. Maar ik denk dat je nog beter kunt dan dat. Streef naar 75 procent liefde!


KREEFT (21 juni–22 juli): ‘Soms is dromen wijzer dan wakker zijn.’ De Oglala Lakota-medicijnman Black Elk zei dat, en nu geef ik het aan jou door. Het is natuurlijk niet altijd zo dat dromen wijzer is dan wakker zijn, maar ik vermoed dat het de komende weken wel voor jou zal gelden. De avonturen die je beleeft terwijl je slaapt, kunnen cruciale aanwijzingen opleveren voor beslissingen in je wakkere leven. Ze zouden je moeten helpen af te stemmen op bronnen en invloeden die je de komende maanden zullen leiden. 

En nu zal ik een gewaagde voorspelling doen: je dromen zullen je hersenchemie veranderen op manieren die je in staat stellen om waarheden te zien die tot nu toe onzichtbaar waren of onbereikbaar. 

(PS: ik moedig je aan om ook alert te zijn op intrigerende inzichten en fantasieën die opborrelen als je moe bent of aan het luieren.)


LEEUW (23 juli-22 aug.): ‘Hoop op niet meer dan je bereid bent om voor te werken’, adviseert auteur Rita Mae Brown. Dus laat me je vragen, Leeuw: hoe hard ben je bereid te werken om je dromen waar te maken, je ideale leven te creëren en de persoon te worden die je graag wilt zijn? Als je die vraag eerlijk beantwoordt, weet je precies hoeveel hoop je kunt koesteren. 

Ik ben verheugd je te kunnen mededelen dat de komende weken een gunstige tijd zullen zijn om je inzet voor dit doel te vergroten, en daarmee ook je recht op hoop.


MAAGD (23 aug.-22 sept.): ‘Om echt visionair te zijn, moeten we onze verbeelding wortelen in onze concrete realiteit, terwijl we ons mogelijkheden voorstellen die verder gaan dan die realiteit.’ Dit slimme advies is afkomstig van de auteur bell hooks (die haar naam zonder hoofdletters schrijft). 

Je beschikt over extra kracht om je fantasieën te benutten en praktische veranderingen teweeg te brengen

Ik denk dat dit de komende dagen centraal moet staan ​​in jouw ontwikkeling. Waarom? Omdat je nu een buitengewoon potentieel hebt om creatieve innovaties te bedenken die je beperkingen erkennen maar tegelijkertijd overstijgen. Je beschikt over extra kracht om je fantasieën te benutten en praktische veranderingen teweeg te brengen.


WEEGSCHAAL (23 sept.-22 okt.): ‘Sommige mensen zijn stomdronken van rottige nuchterheid’, schreef aforist Daniel Liebert. Ik vertrouw erop dat je daar niet een van bent. Maar als dat wel zo is, vraag ik je met klem je gewoontes de komende drie weken te veranderen. Volgens mijn lezing van de astrologische voortekenen heb je de verheven opdracht om meer dan de gebruikelijke hoeveelheden grillige uitbundigheid, zoete afleidingen, verheffende obsessies en heilig amusement te zoeken. Je gezondheid en succes vereisen de komende maanden dat je geniet van een periode van geconcentreerde vreugde en plezier. Wees fantasierijk en innovatief in je zoektocht naar prikkels.


SCHORPIOEN (23 okt.–21 nov.): De Schotse bekroonde dichter Jackie Kay, geboren onder het sterrenbeeld Schorpioen, schrijft: ‘Vroeger was privacy voor iedereen vanzelfsprekend en begrepen we impliciet wat voor soort dingen iemand graag privé zou houden. Nu heeft iemand het reglement over privacy verscheurd en is er een soort ieder voor zich ontstaan, en maar weinig mensen weten van nature hoe ze dat kostbare goed, privacy, moeten bewaken.’ 

Voel je alsjeblieft niet schuldig over je verlangen geheimen te hebben!

De komende weken zullen een goede tijd voor je zijn om dit onderwerp te onderzoeken, Schorpioen, om het serieuzer te nemen dan je ooit hebt gedaan. Ik hoop dat je in het proces zult identificeren wat je echt graag voor jezelf wilt houden, en vervolgens de nodige aanpassingen in gang zult zetten. (P.S.: Voel je alsjeblieft niet schuldig over en schaam je niet voor je verlangen geheimen te hebben!)


BOOGSCHUTTER (22 nov.-21 dec.): ‘Al ons westerse denken is gebaseerd op de weerzinwekkende aanname dat pijn de juiste prijs is voor iets goeds,’ schreef auteur Rebecca West (1892-1983). Ik ben erg blij te kunnen melden dat je huidige stortvloed van goede dingen NIET vereist dat je de prijs van pijn betaalt. Integendeel, ik verwacht dat deze fase van genade en geluk je zal leren hoe je nog meer genade en geluk kunt cultiveren; dat deze je zal inspireren om genereus te zijn op manieren die vrijgevigheid op je pad brengen. 

‘Kansen vermenigvuldigen zich naarmate ze worden gegrepen’

Zoals verwoord door de oude Chinese filosoof Sun Tzu, is het volgende principe van kracht: ‘Kansen vermenigvuldigen zich naarmate ze worden gegrepen.’


STEENBOK (22 dec.-19 jan.): ‘Als je niet vraagt, is het antwoord altijd nee’, verklaart auteur Nora Roberts. In die geest en in overeenstemming met de astrologische voortekenen, dring ik er bij je op aan om de komende weken vrijmoedig en helder te zijn in vragen naar wat je verlangt. Daarnaast moedig ik je aan om veel indringende vragen te stellen om ervoor te zorgen dat je krijgt wat je wilt.

Als je bedreven bent in het uitvoeren van deze strategie, zul je een innemende mix zijn van ontvankelijkheid en agressiviteit, onschuldige nederigheid en ingetogen zelfvertrouwen. En dat is cruciaal in je campagne om exact te krijgen wat je wilt.


BOOGSCHUTTER (20 jan.-18 feb.): ‘Weinig mensen genieten van echte vrijheid’, schreef dichter Alfred de Musset. ‘We zijn allemaal slaven van ideeën of gewoonten.’ Dat is het slechte nieuws. Het goede nieuws is dat oktober Supercharge Your Freedom Month is voor jullie Watermannen. Ik nodig je uit om al je vindingrijkheid te gebruiken om je drang naar bevrijding te verdiepen, vergroten en verfijnen. 

Het leven zegent je met de mogelijkheid om te vieren

Wat zou je kunnen doen om te ontsnappen aan de gevoelloosheid van de routine? Hoe zou je de greep van beperkende overtuigingen en remmende patronen kunnen verminderen? Welke bekrompen verwachtingen zijn van invloed op je motivatie? Het leven zegent je met de mogelijkheid om te vieren en te cultiveren wat romanschrijver Tim Tharp ‘het spectaculaire nu’ noemt. Wees een vrolijke, grootmoedige vrijheidsstrijder.


VISSEN (19 feb.-20 maart): De briljante Vissen en componist Frédéric Chopin (1810-1849) schreef: ‘Ik wou dat ik de gedachten die mijn geluk vergiftigen van me af kon gooien, maar ik schep er een soort van genoegen in eraan toe te geven.’ 

Wat?! Dat is gek! Als hij dapper genoeg en eigenzinnig genoeg was geweest om geen plezier meer te beleven aan zijn giftige gedachten, hadden ze misschien hun vermogen om hem te demoraliseren verloren. 

Met dit in gedachten vraag ik je te onderzoeken of je, net als Chopin, ooit een geheim soort opwinding krijgt door je eigen vreugde en succes te ondermijnen. Zo ja, dan zullen de komende weken een gunstige tijd zijn om van die slechte gewoonte af te komen.


Huiswerk van deze week:

Houd je eigen hand vast en vertel jezelf wat je gaat doen om een ​​einde te maken aan een voortslepend ongemak in je leven. freewillastrology@freewillastrology.com

veel gelezen
Geen tijd om 943 kranten wereldwijd bij te houden?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Onze nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.
inschrijven