‘Wees je eigen Randomizer’

Free Will Astrology | Californië | 23 september 2021

Dit voorspellen Brezny en de sterren voor de week van 23 tot 30 september.

RAM (21 maart-19 april): Ram en auteur Steve Maraboli zegt: ‘De beste manier om van iemand te houden, is hem niet te veranderen, maar hem in plaats daarvan te helpen de beste versie van zichzelf te vinden.’ Als die strategie je aanspreekt, zijn de komende acht weken een uitgelezen moment om er maximaal gebruik van te maken. Je komt in een fase waarin je een bijzonder gunstig effect kunt hebben op de mensen om wie je geeft. Je bent beter dan ooit in staat om hen te helpen sluimerende mogelijkheden te ontketenen en toegang te krijgen tot onbenutte bronnen. 


STIER (20 april-20 mei): Dit is een goed moment om na te denken over dingen waarvan je zou willen dat ze deel uitmaakten van je leven, terwijl ze dat niet zijn. Het is verstandig om bewuster in contact te staan met weemoedige fantasieën over onmogelijke dromen. En wel hierom: je zou je wel eens kunnen realiseren dat sommige schijnbaar onmogelijke dromen niet zo onmogelijk zijn. 

Overweeg deze voorbeelden om in de stemming te komen: ‘Ik wou dat ik een hele dag kon besteden aan het ontdekken van goede nieuwe muziek. Ik wou dat ik een paard en een boot had en een vintage bruin-en-oranje gestreept bohemien vest uit de jaren zeventig. Ik wou dat ik de namen van alle bloemen kende. Ik wou dat ik me meer op mijn gemak voelde bij het onthullen van mijn verborgen schoonheid. Ik wou dat ik erachter kon komen hoe ik onnodige stress uit mijn leven kon bannen.’


TWEELING (21 mei-20 juni): Dichter, essayist en vertaler Anne Carson noemt haar man Robert Currie de ‘Randomizer’. Zijn rol in haar leven als creatief kunstenaar is om eigenzinnige aanbevelingen te doen die haar helpen voorkomen dat ze te voorspelbaar wordt. Hij stuurt haar in een richting die ze zelf niet had kunnen bedenken. 

Een voorbeeld: op een bepaald moment in haar carrière bekende Carson dat ze verveeld was in haar schrijven. De Randomizer stelde voor: ‘Laten we er dansers in stoppen.’ Als reactie hierop werkte ze de sonnetten waaraan ze had gewerkt om tot een live theatervoorstelling met veel dansers. 

Ik denk dat je er baat bij hebt om de komende weken een Randomizer in je leven te hebben. Ken je iemand die als zodanig zou kunnen dienen? Zo niet, zoek er dan een. Of wees je eigen Randomizer.


KREEFT (21 juni-22 juli): Als je dat wil, kun je naar München reizen en ijs met biersmaak eten. Of je kunt naar Rehoboth in Delaware gaan voor ijs met baconsmaak. Als je in Taiwan bent kun je genieten van ijs met ananas-garnalensmaak, en in Londen hebben ze ijs met haggissmaak, gemaakt van ingewanden van schapen. 

Maar mijn advies op dit moment is om vast te houden aan klassiekers zoals chocolade-, vanille- en aardbeienijs – die nog altijd heerlijk zijn, ook al zijn ze niet exotisch. Wat ik daarmee wil zeggen? Over het algemeen suggereren de astrologische aspecten dat je de komende weken zult gedijen op betrouwbare ervaringen die je kent en vertrouwt.


LEEUW (23 juli-22 aug.): De gevierde romanschrijver Jane Austen (1775-1817) schreef: ‘Soms hield ik mijn gevoelens voor mezelf, omdat ik geen taal kon vinden om ze in te beschrijven.’ Mensen die minder welbespraakt zijn als Austen, ervaren dat probleem nog vaker dan zij. 

Communiceer met vriendelijk evenwicht en vrolijke overgave

Het goede nieuws, Leeuw, is dat je de komende weken extra vaardig zult zijn in het uiten van je gevoelens en gedachten – zelfs als je ze in het verleden moeilijk onder woorden kon brengen. Ik nodig je uit om maximaal te profiteren van deze respijtperiode. Communiceer met vriendelijk evenwicht en vrolijke overgave.


MAAGD (23 aug.-22 sept.): ‘Als je weet wat belangrijk is, is het een stuk makkelijker om uit de weg te gaan wat dat niet is’, schrijft auteur en life coach Marie Forleo. Laten we deze gedachte de komende weken tot de basis maken van je werk en spel.

Krijg helder een helder beeld van wat voor jou van grote waarde is, welke invloeden het beste in jou naar boven halen en welke mensen het je gemakkelijk maken om jezelf te zijn. Stel vervolgens een tweede lijst op van triviale situaties die van ondergeschikt belang zijn, invloeden die je gevoelloos maken en mensen die je niet volledig waarderen. Vervolgens, Maagd, formuleer je langetermijnplannen om je geleidelijk te ontdoen van de elementen op de tweede lijst, terwijl je steeds meer nadruk legt op de geneugten die je in de eerste lijst hebt opgesomd.


WEEGSCHAAL (23 sep.-22 okt.): Fijne verjaardag binnenkort, Weegschaal! Als cadeau heb ik zes handige mini-orakels verzameld waar je je de rest van 2021 over kunt buigen. Ze zijn allemaal geschreven door Weegschaal en aforist Yahia Lababidi.

Wonderen zijn trotse wezens; zij zullen zich niet openbaren aan degenen die er niet in geloven

1. Hoop is geduldiger dan wanhoop en overleeft dat dus.

2. Wonderen zijn trotse wezens; zij zullen zich niet openbaren aan degenen die er niet in geloven.

3. Een goede luisteraar is iemand die ons helpt onszelf af te luisteren.

4. Een definitie van succes zou kunnen zijn dat we onze eetlust verfijnen, terwijl we onze honger vergroten.

5. Met raadselachtige helderheid geeft het leven ons elke keer dat we haar dezelfde vraag stellen een ander antwoord.

6. Verleiding: zaden die we geen water mogen geven, die overgoten zijn met regen.


SCHORPIOEN (23 okt.-21 nov.): De baanbrekende psycholoog Carl Jung schreef: ‘Als ik volledig wil zijn, moet ik ook een duistere kant hebben.’ Maar het is belangrijk om hieraan toe te voegen dat sommige duistere kanten destructief en demoraliserend zijn, terwijl andere vruchtbaar en interessant zijn. De meesten van ons hebben van beide wat. 

Mijn lezing van de planetaire voortekenen suggereert dat jullie Schorpioenen nu extra kracht hebben om je relatie met de vruchtbare en interessante aspecten van je duistere kant te verbeteren. Ik hoop dat je er je voordeel mee doet! Dit is een mooie kans om je volledigheid te verdiepen en uit te breiden.


BOOGSCHUTTER (22 nov.-21 dec.): Boogschutter en dichter Rainer Maria Rilke was een gecompliceerd persoon met veel mysterieuze emoties en ingewikkelde gedachten. En toch schreef hij ooit dat het leven hem af en toe ‘grenzeloze eenvoud en vreugde’ bracht. Ik vind het verbazingwekkend dat hij ooit in zo’n staat terecht kon komen. Hulde voor hem!

En jij, beste Boogschutter? Ben je in staat om te herkennen wanneer grenzeloze eenvoud en vreugde in je buurt rondzweven, klaar om te grijpen? Wees dan de komende twee weken extra alert. Ik verwacht een bezoek of twee. Misschien zelfs drie of vier.


STEENBOK (22 dec.-19 jan.): Baltasar Gracián was geen eenentwintigste-eeuwse New Age-zelfhulpleraar. Hij was een zeventiende-eeuwse jezuïetenfilosoof geboren onder het sterrenbeeld van de serieuze, ijverige Steenbok. Ik hoop dat je de komende weken extra ontvankelijk bent voor zijn advies.

Hij schreef: ‘Ken je belangrijkste kwaliteiten, je uitstekende gaven. Cultiveer ze. Gebruik ze dubbel zoveel.’ Een van de belangrijkste kwaliteiten die hij als voorbeelden gaf, waren gedisciplineerde scherpzinnigheid en veerkrachtige moed.

Ik breng zijn gedachten onder je aandacht omdat de komende weken een interessante tijd zullen zijn om zijn raad ter harte te nemen. Geef overvloedig uitdrukking aan je belangrijkste kwaliteiten.


WATERMAN (20 jan.-18 feb): Na bestudering van de genen die veren creëren bij vogels, ontdekten wetenschappers dat mensen alle noodzakelijke genen hebben om veren te groeien (ik las erover in National Geographic). Dus waarom kweken we dan geen veren? 

Nou, dat ligt ingewikkeld. In feite zijn de verenmakende genen niet volledig geactiveerd. Wie weet? Misschien komt er ooit een technologie waarmee we die genen kunnen inschakelen. Ik wed dat mijn Waterman en vriend Jessie, wiens lichaam dertig tatoeages en zeventien piercings heeft, daar dankbaar gebruik van zou maken. 

De komende weken zou het leuk voor je kunnen zijn om je voor te stellen dat je vogelachtige eigenschappen hebt

De komende weken zou het leuk voor je kunnen zijn om je voor te stellen dat je vogelachtige eigenschappen hebt. Je gaat een hoogte- en vliegfase in – een tijd voor boven jezelf uitstijgen, expansie en overzicht vanuit verheven uitkijkpunten. 


VISSEN (19 feb.-20 maart): Zijn er sensuele en erotische daden die je nog nooit hebt geprobeerd en waar je nieuwsgierig naar bent? Zijn er experimentele benaderingen op de grens van je verlangens die interessant zijn om te overwegen? Misschien zijn er wellustige ervaringen die je je nooit hebt voorgesteld of waarvan je niets weet, maar die leuk kunnen zijn om te verkennen?

Volgens mijn analyse van de astrologische voortekenen zullen de komende weken een gunstige tijd zijn om dergelijke mogelijkheden te onderzoeken. Blijf uiteraard veilig en voorzichtig. Wees niet onverantwoordelijk of onvoorzichtig. Maar wees ook bereid om je opvattingen over je seksualiteit uit te breiden.


Huiswerk van deze week:

Het is tijd voor pochtherapie. Stuur me je trotse en glanzende opschepperij. 

Newsletter.FreeWillAstrology.com

veel gelezen
Geen tijd om 943 kranten wereldwijd bij te houden?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Onze nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.
inschrijven