‘Vereer je glorieuze sterrenkracht’

© Pixabay
Free Will Astrology | Californië | 15 september 2022

Dit voorspellen Brezny en de sterren voor de week van 15 tot en met 22 september.

RAM (21 maart-19 april): Hier is een goede tip van lezer Monica Ballard, speciaal voor jullie Rammen: ‘Als je niet verwachtingsvol uitkijkt naar de geschenken die het universum voor je in petto heeft en ze met vreugde ontvangt, dan zal je waarschijnlijk genoegen moeten nemen met prullen.’ Altijd nuttig voor jullie, Rammen!

Schenk hier de komende weken aandacht aan. Hier is nog een goede metafoor om jullie aan te sporen: laat je niet verleiden door junkfood of extravagante hapjes. Laaf je in plaats daarvan aan gastronomische feesten met gezonde, verrukkelijke voorgerechten.


STIER (20 april-20 mei): Ik wil dat je niet vergeet dat je bij je geboorte een potentiële superkracht hebt gekregen en dat het je natuurlijke recht is om die te ontwikkelen: jij kunt mensen helpen om te handelen naar de diepste waarheid en sterkste liefde. Jij kunt ze zelfs leren hoe. Heb je dat talent in 2022 al laten rijpen? Stond het in je omgang met je naasten op de voorgrond? Ik hoop het.

De komende maanden zullen jou de uitgelezen kans bieden om deze gave nog meer tot uiting te brengen. Beloof jezelf om de diepste waarheid en de sterkste liefde te koesteren in al je gedachten en omgang met anderen; het zal je geen windeieren leggen.


TWEELINGEN (21 mei-20 juni): Je geest is soms een weelderig en mooi doolhof waarin je verdwaalt. Is dat een probleem? Zo nu en dan wel, ja. Maar net zo vaak is het een vermakelijke zegen. Terwijl je ronddwaalt tussen de weelderige pracht, niet helemaal zeker van waar je bent of waar je heen gaat, doe je vaak ontdekkingen die je sluimerende potentieel opwekken. Je stuit op inzichten waarvan je niet wist dat je ze moest weten.

Mijn advies: haast je niet om uit het doolhof te ontsnappen

Ik geloof dat de beschrijving die ik zojuist heb verwoord, past bij je huidige zwerftocht door het verbazingwekkende doolhof. Mijn advies: haast je niet om eruit te ontsnappen. Sta deze duizelingwekkende maar oogverblindende expeditie toe om je al zijn rijke leringen aan te bieden.


KREEFT (21 juni-22 juli): ‘Poëzie is een kracht die het leven koestert,’ zei Pulitzer Prize-winnaar Mary Oliver, die drieëndertig dichtbundels publiceerde en honderden andere dichters las. Haar verklaring geldt natuurlijk niet voor iedereen. Om het punt te bereiken waarop het lezen van poëzie onze ziel van voeding voorziet, moeten we misschien hard werken om het te leren waarderen. Sommigen van ons hebben daar geen tijd of temperament voor.

Hoe dan ook, Kreeft, welke krachten in jou koesteren het leven? Welke invloeden inspireren jou om aan te voelen wat de meest dierbare momenten in dit leven op aarde zijn? Dit kan een uitstekende tijd zijn om die schatten te overdenken – en om ze ook met tedere vindingrijkheid te koesteren.


LEEUW (23 juli-aug. 22): Beloof me alsjeblieft dat je de komende weken je glorieuze sterrenkracht zult respecteren en vereren. Ik vind het belangrijk, zowel voor jou als voor degenen wiens leven je aanraakt, dat je juicht en jubelt over je relatie met je magnifieke zelf. Leef je uit in de kunst om majestueus, vorstelijk en soeverein te zijn; de mensen in je omgeving zullen er baat bij hebben.

Volg je meest heilzame verlangens, hartstochtelijke dromen en prikkelende hoop

Om dit goed te kunnen doen, moet je weg blijven van triviale verlangens, vluchtige fantasieën en futiele trek. Geef jezelf over aan grootsheid. Volg je meest heilzame verlangens, hartstochtelijke dromen en prikkelende hoop. 

MAAGD (23 aug.-22 sep.): Perfectie bestaat niet. Het is niet gezond of productief om geobsedeerd te zijn door perfectionisme. Dat weet je zelf maar al te goed, beste Maagd. Je kunt het je niet veroorloven om te verzanden in gepieker, streberigheid en gladstrijkerij – zoveel is duidelijk.

Als je op je best bent, sublimeer je juist zulke manische driften. Je transformeert ze in de elegante intentie om te verhelderen, te verfijnen en te verfrissen. Met gratie en zorg kies je voor nuttige schoonheid in plaats van dat je wil streven naar hyperzuivere precisie. Ik geloof dat je de komende weken deze vermogens onder de knie gaat krijgen en er jezelf en anderen mee van dienst zult zijn.  


WEEGSCHAAL (23 sep.-22 okt.): Voor jou heb ik een citaat van Weegschaal en dichter T.S. Eliot: ‘Wat wij het begin noemen, is vaak het einde. En een einde maken is een begin maken. Het einde is waar we beginnen.’ Laat deze gedachte je de komende dagen leiden, Weegschaal.

Je staat op het punt om een datum te plannen voor een lancering of grandioze opening

Je bent bijna klaar om een frisse start te maken; je staat op het punt om een datum te plannen voor een lancering of grandioze opening. Nu hoef je alleen nog maar een grote, frisse leegte te creëren waarin de volgende fase voldoende ruimte krijgt om te ontkiemen. De beste manier om dat te doen is om het oude proces zo volledig mogelijk af te ronden.


SCHORPIOEN (23 okt.-21 nov.): Soms heb je zo’n fase waarin je kunt doorslaan naar ofwel zelfbeschadiging ofwel zelfontdekking. Je balanceert op het koord waar gestreden wordt voor je ondergang of zelfcreatie. Als je in een dergelijke situatie terechtkomt, dan is het belangrijk om jezelf deze vragen te stellen: Is er een strategie die je kunt toepassen om ervoor te zorgen dat de balans overslaat naar zelfontdekking en -creatie? Is er een richtinggevende gedachte die je weglokt van de perverse verleiding om jezelf te beschadigen of te vernietigen?

De antwoorden op deze vragen zijn altijd JA! – Als je de liefde als je hoogste prioriteit beschouwt en als je de zaak van de liefde dient boven elke andere overweging.


BOOGSCHUTTER (22 nov.-21 dec.): ‘Soms is serendipiteit gewoon een ontmaskerde intentie,’ zei Boogschutter en auteur Elizabeth Berg. Ik vermoed dat haar theorie de komende weken voor jou waar zal zijn. Je hebt handig werk verricht door je intenties te formuleren en alle informatie te verzamelen die je nodig hebt om ze uit te voeren. Het lijkt me nu raadzaam om je focus los te laten.

Geef het leven ruim baan zodat het kan reageren op je vlijtige voorbereiding. ‘Ik geloof sterk in geluk,’ zei mijn oom Ned. ‘Ik heb gemerkt dat hoe harder ik werk, hoe meer geluk ik heb.’ Hij had gelijk, maar het is ook waar dat geluk soms je kant op komt als je eventjes een werkpauze inlast.


STEENBOK (22 dec.-19 jan.): Tips om het beste uit de komende zes weken te halen:

1. Wees de voorzichtig optimistische stem van de rede. Wees de methodische motivator die prikkelt en inspireert. Breng mensen samen terwijl je ze opbeurt. Moedig anderen aan terwijl je aan efficiëntie werkt.

2. Beschouw de schijnbare domheid of grofheid van andere mensen niet als persoonlijke beledigingen. Probeer te begrijpen hoe het lijden dat ze hebben doorstaan tot hun gedrag kan hebben geleid.

3. Wees je eigen vader. Leid jezelf zoals een wijze en welwillende mannelijke ouderling zou doen.

4. Zoek nieuwe manieren om euforie en betovering te ervaren, met de nadruk op die genoegens die je ook gezonder maken.


WATERMAN (20 jan.-18 feb.): Dit is het advies voor schrijvers van Richard Ford, Waterman en zelf ook auteur: ‘Zoek uit wat je hart in vervoering brengt. Zoek een manier om daarover te schrijven.’ Ik pas zijn raad aan zodat jullie niet-schrijvers er ook wat aan hebben.

‘Verleid me, verbaas me, verblijd me, fascineer me en wek me op om diepe, heerlijke gevoelens te voelen.’

Volgens mijn berekeningen is de tijd rijp om eens op een vrolijke en eerlijke manier de opwinding in je hart onder de loep te nemen. Onderzoek waar die vandaan komt. Waarom juist nu? Omdat het je de weg wijst naar de juiste beslissingen die je de komende maanden moet nemen. Terwijl je je aan dit heilige huiswerk houdt, stel ik voor dat je de volgende uitnodiging aan het universum richt: ‘Verleid me, verbaas me, verblijd me, fascineer me en wek me op om diepe, heerlijke gevoelens te voelen.’


VISSEN (19 feb.-20 maart): ‘Ik ben eenzaam, maar niet elk gezelschap voldoet,’ merkt Vissen en auteur Anaïs Nin op. ‘Sommigen vullen de gaten, terwijl anderen juist mijn eenzaamheid versterken,” concludeert ze. Volgens mijn lezing van de astrologische voortekenen, Vissen, is het nu jouw taak om te ontdekken welke mensen je eenzaamheid versterken en welke de hiaten echt opvullen.

Cultiveer vervolgens je contact met de gatenvullers. Soms heeft eenzaamheid een positieve kant: het helpt je om de gemeenschap met je diepe zelf te vernieuwen en te verdiepen. Maar ik geloof niet dat dat op dit moment je opdracht is. In plaats daarvan doe je er verstandig aan om intimiteit te ervaren die je gevoel verrijkt dat de wereld je thuis is. Zoek het gezelschap van mensen die je liefde voor het leven zoeter maken. Ik weet zeker dat je dan zult floreren.


Huiswerk van deze week

Ik nodig je uit om een zegen te sturen naar iemand die je als een uitdaging beschouwt om te zegenen.

veel gelezen
Geen tijd om 943 kranten wereldwijd bij te houden?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Onze nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.
inschrijven