‘Verzin een geheime identiteit’

© DarkmoonArt / Pixabay
Free Will Astrology | Californië | 31 maart 2022

Dit voorspellen Brezny en de sterren voor de week van 31 maart tot en met 7 april.

RAM (21 maart-19 april): In 1904 was het nog legaal om prestatieverhogende middelen te gebruiken tijdens de Olympische Spelen. Hardloper Thomas Hicks was er niet vies van toen hij de marathon moest lopen. Hij pepte zich op met strychnine, een gif dat in kleine doses een stimulerende werking heeft. En met brandy. Met als gevolg dat hij hallucinerend richting de finish strompelde. Zijn trainers moesten hem het laatste eindje dragen, en zo werd hij tot winnaar uitgeroepen.

Ik raad je aan om hem de komende weken als je inspirerende rolmodel te zien. Misschien moet je toch overwegen om vals te spelen voor die ene grote overwinning. 1 APRIL! Het is zeker waar dat er een belangrijke overwinning binnen je bereik ligt, maar als je die behaalt, dan louter omdat je integer en volgens de regels handelt, zonder stimulerende middelen te gebruiken.


STIER (20 april-20 mei): Wil Wheaton, fijnproever van sciencefiction, beweert dat iedereen het volgende zou moeten hebben: 1. Een aartsrivaal; 2. Een kwade tegenpool; 3. Een geheim hoofdkwartier; 4. Een ontsnappingsluik; 5. Een partner in crime; 6. Een geheime identiteit. Mijn beste Stier, ik geloof niet dat jij hier ook maar iets van tot je beschikking hebt. Ga er daarom als de sodemieter achteraan! Deadline: 21 april.

Haha, 1 APRIL, kikker in je bil! No way dat je op zo’n korte tijd al die dingen aan je repertoire kunt toevoegen. Hoe dan ook, je kunt op z’n minst proberen een geheime identiteit en een partner in crime te bemachtigen. Tijd om er kwaadaardig genoegen in te scheppen je potentie en effectiviteit te vergroten.


TWEELINGEN (21 mei-20 juni): ‘Ik haat het om me van mijn beste kant te laten zien’, schreef Tweelingen en auteur Colleen McCullough, ‘want het haalt het slechtste in mij naar boven.’ Hopelijk trap jij de komende weken niet in de val die McCullough beschrijft en laat je het uit je hoofd je beste kant te tonen.

Aardig, gul en redelijk zijn, wordt de komende tijd je geheime wapen

Neem een voorbeeld aan Tweelingen en filmmaker Clint Eastwood, die zei: ‘Ik heb geprobeerd om redelijk te zijn maar het viel me zwaar tegen.’ 1 APRIL, leugentje om bestwil! Dit is de echte waarheid: aardig, gul en redelijk zijn, wordt de komende tijd je geheime wapen. Waar je dat doet, gebeuren er onverwachte en interessante dingen met je.


KREEFT (21 juni-22 juli): Tumblr-blogger Alyssa klaagt: ‘Ik vind het irritant dat ik nog steeds niet kan vliegen of met mijn geest voorwerpen in brand kan steken.’ Misschien herken je dat gevoel, Kreeft. Dan heb ik goed nieuws: je zult het vermogen verwerven om te kunnen vliegen en met je mentale kracht voorwerpen in brand kunnen steken – tijdelijk, althans. Toch smeek ik je om verstandig met je gaven om te gaan.

1 APRIL! Waarschijnlijk zal je niet op korte termijn kunnen vliegen of dingen met je geest doen ontbranden maar je kunt wel superkrachten verwerven die iets minder tot de verbeelding spreken. Zo kun je waarschijnlijk wel een koppige relatie op andere gedachten brengen. Of een groot, verborgen geheim aan het licht brengen. Misschien kun je zelfs een wond genezen waarvan je dacht dat die nooit zou helen. Nog meer superkrachten nodig?


LEEUW (23 juli-22 aug.):  Alleen leeuwen, zo vermoed ik, zouden filmmaker en leeuw Stanley Kubrick gelijk geven, die ooit beweerde: ‘Weet je, het gaat heus niet altijd op dat betweters niet geliefd zijn.’ In de sterren staat geschreven dat jij het gelijk van Kubrick aan jouw kant kunt hebben: jij kunt die ene betweter zijn van wie anderen wél houden.

Ik hoop van ganser harte dat jij die ene wijsneus bent op wie iedereen absoluut en helemaal dol is

Grapje, 1 APRIL! Ik hoop van ganser harte dat jij die ene wijsneus bent op wie iedereen absoluut en helemaal dol is, de wijsneus die een inspiratiebron is voor zijn omgeving.


MAAGD (23 aug.-22 sept.): Ter ere van het feit dat je in de meest lyrische en soulvolle fase van je cyclus bent aanbeland, heb ik hier het advies van dichter Richard Jackson voor je: ‘Dit is het geheim: schilder je eigen cijfers op de klok en veeg het spinrag van het wilde thuisland van je ziel. Laat je ster maar fladderen tussen de bloemen van zon en maan, zoals de woorden die je nooit hebt uitgesproken maar die toch altijd in je gedachten blijven hangen.’

1 APRIL! Volgens mij moet je niet je eigen cijfers op de klok gaan schilderen maar alle andere dingen die Jackson zei, zijn honderd procent van toepassing op jou en kunnen je nog eens van pas komen.


WEEGSCHAAL (23 sept.-22 okt.): ‘Ik wil opwinding in mijn leven’, sprak Weegschaal en romancier F. Scott Fitzgerald, ‘en het kan me niet schelen op welke manier of wat het me kost, zolang het mijn hart maar sneller doet kloppen.’ Ik hoop dat dit jouw motto wordt de komende weken.

1 APRIL, kikker in je bil! Hoewel ik voorspel dat je een schat aan spannende momenten zult verzamelen, hoop ik niet dat je zo extreem in je streven zult zijn als Fitzgerald. Er zullen zich genoeg redenen tot opwinding aandienen, die gelukkig niet te riskant zijn en niet te duur. 


SCHORPIOEN (23 okt.-21 nov.): ‘Wie zichzelf al te serieus neemt, heeft niet het recht om anderen belachelijk te maken’, zei komiek Joan Rivers. Helemaal mee eens! Als je een onweerstaanbare drang voelt opkomen om je sarcasme de wereld in te slingeren en een diepe behoefte hebt om met je medemens de spot te drijven, wees dan bereid om eerst jezelf op de korrel te nemen en je sarcastische pijlen op jezelf te richten.

Anderen mag je nooit ofte nimmer voor paal zetten

1 APRIL! Niets hiervan is waar. Anderen mag je nooit ofte nimmer voor paal zetten. Hopelijk doe je het de komende tijd juist andersom en ga je gul met complimenten en loftuitingen strooien. Oefen om te beginnen op jezelf.


BOOGSCHUTTER (22 nov.-21 dec.): In de klassieke Chinese opera van de provincie Sichuan hield men van magische effecten. Een truc bestond erin dat de spelers razendsnel van masker wisselden. Het was de kunst om dat zo behendig te doen dat het publiek er niets van merkte. De beroemde maestro Peng Deng Huai was in staat om in vierentwintig seconden veertien verschillende maskers op te zetten.

Dit capriool lijkt mij de moeite waard voor jou om eens uit te proberen. Hoe vaker je van alter ego en uiterlijk wisselt, hoe populairder en succesvoller je wordt. 1 APRIL, kikker in je bil! Ga er lustig op los experimenteren met je imago en varieer uitbundig in presentatiestijl maar overdrijf niet.


STEENBOK (22 dec.-19 jan.): Voedingsexpert Mark Haub waagde een poging om af te vallen op een dieet van louter suikerhoudende producten. Tien weken lang leefde hij op junkfood zoals koekjes, cake en zoete ontbijtgranen. Aan het eind was hij ruim twaalf kilo kwijt. De voortekenen zijn gunstig voor jou om in metaforische zin dit voorbeeld na te volgen. Je kunt bijvoorbeeld het contact met je relaties verdiepen door ze te betrekken in oppervlakkige conversaties over onbenullige zaken. Wellicht kun je je lichamelijke conditieoefeningen downsizen door je benen afwisselend naast elkaar te zetten en te kruisen terwijl je televisiekijkt.

1 APRIL, leugentje om bestwil! Hier dan je echte horoscoop: zorg de komende weken beter voor je lichaam en relaties dan ooit. Maak er een punt van te ontdekken wat dat inhoudt en koester je lijf en liaisons tot op het bot.


WATERMAN (20 jan.-18 feb.): Giordano Bruno (1548-1600), geboren in het teken van de Waterman, betoonde zich een moedige ketter, niet alleen waar het zijn activiteiten als filosoof, poëet, en wiskundige betrof maar ook als broeder. Hij haalde zich de woede van de Katholieke Kerk op de hals met zijn onorthodoxe opvattingen over Jezus en Maria en zijn geloof in reïncarnatie. Hij praktiseerde occulte magie en beweerde dat er naast onze aarde nog meer sterren om de zon heen draaien. Uiteindelijk zetten de autoriteiten hem op de brandstapel voor zijn grensverleggende ideeën. Hoed je voor eenzelfde lot wanneer je je ongewone eigenschappen tot uitdrukking brengt.

Ik moedig je aan zo excentriek te wezen als je zelf maar wilt

1 APRIL! Gelukkig volgt er geen straf als je de komende weken je bijzondere eigenschappen in al hun glorie aan de buitenwereld laat zien. Dat is een opluchting, en daarom moedig ik je aan zo excentriek te wezen als je zelf maar wilt.


VISSEN (19 feb.-20 maart): Het leven is te ingewikkeld om het ten volle te begrijpen. Er is nog zo veel wat we niet weten en daarom is het onmogelijk om echt verstandige en doordachte beslissingen te nemen. De beste strategie is nog dat je een munt opgooit, de teerling werpt of een tarotkaart trekt.

1 APRIL, ik houd je voor de gek. Toegegeven, het is een feit dat het leven te complex is en nauwelijks te bevatten is voor onze bewuste geest, maar we hebben oneindig veel meer bronnen tot onze beschikking, zowel op bewust als onbewust niveau, waaronder onze diepere ziel en ons hogere zelf. Nu is dan ook het uitgelezen moment aangebroken om die goudmijn aan te boren.


Huiswerk

Wat is de sympathiekste grap die je kunt uithalen?   

freewillastrology@freewillastrology.com

veel gelezen
Geen tijd om 943 kranten wereldwijd bij te houden?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Onze nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.
inschrijven