Waarschuwing: Geloof niet alles wat u in deze horoscoop leest

© DarkmoonArt / Pixabay
Free Will Astrology | Californië | 1 april 2021

Uw voorspellingen van 1 tot 8 april. Het huiswerk van de week vindt u onderaan dit bericht.

RAM (21 maart –19 april): Toneelschrijver August Strindberg (1849–1912) was een buitenbeentje en vernieuwer die graag experimenteerde met plot en taal. Een van zijn verhalen speelt zich af in een droom en de held is de Christusachtige dochter van een Vedische god. Hij zei ooit dat hij ‘een enorme behoefte voelde om een ​​wilde te worden en een nieuwe wereld te creëren’.

U hoeft geen wilde te worden. Het is zelfs beter als u dat niet doet

Gezien uw huidige astrologische potentieel, Ram, vermoed ik dat dat op dit moment een toepasselijk motto voor u is. 1 APRIL! Ik heb half gelogen. U hoeft geen wilde te worden. Het is zelfs beter als u dat niet doet. Maar de komende weken zullen zeker een goed moment zijn om te beginnen met het creëren van een nieuwe wereld.


STIER (20 april–20 mei): Wie zegt dat alle Stieren zachtaardig, risicomijdend, verstandig en betrouwbaar zijn? Stier en auteur Mary MacLane (1861–1929), beter bekend als de ‘Wilde Vrouw van Butte, Montana’, schreef schokkende, schandalige boeken.

In Ik wacht op de komst van de duivel [in het Nederlands vertaald door Janne Van Beek], getuigde ze: ‘Ik ben niet goed. Ik ben niet deugdzaam. Ik ben niet vrijgevig. Ik ben slechts een wezen met een intense hartstocht. Ik voel… alles. Het is mijn genialiteit. Het brandt me op, als vuur.’

Kan ik u overtuigen, Stier, om haar de komende weken tot uw rolmodel voor te maken? 1 APRIL! Ik vind niet dat u PRECIES zoals MacLane moeten worden. Sla alstublieft het gedeelte ‘Ik ben niet goed. Ik ben niet deugdzaam. Ik ben niet vrijgevig’ over, evenals het gedeelte ‘Ik wacht op de komst van de duivel’. Maar wees een wezen met een intens hartstoch. Laat uw gevoelens uw genie zijn, brandend in u als een vuur.


TWEELING (21 mei –20 juni): Dichter Emily Dickinson had een goed gevoel voor humor, dus ze maakte waarschijnlijk een wrange grap toen ze schreef: ‘De mooie bloemen brengen me in verlegenheid. Ze doen me betreuren dat ik geen bij ben.’

Maar wie weet? Misschien meende Emily het ook wel een beetje. In elk geval raad ik u aan om een ​​lijst te maken van alle dingen waarvan u betreurt dat ze er niet zijn – alle kwaliteiten en bezittingen die u zou willen hebben, maar niet hebt. Het is een gunstige tijd om u in wroeging te wentelen.

1 APRIL! Volledig gelogen! Ik hoop zelfs dat u het tegenovergestelde doet: neem deel aan een orgie van zelfwaardering en vier vol overgave dat u bent wie u bent.


KREEFT (21 juni–22 juli): Provocatiespecialist Lydia Lunch is een zangeres en dichteres die bedreven is in het opwekken van interessant onheil. Ze getuigt: ‘Mijn dagelijks bestaan ​​is een strijd van extreme fluctuaties waar chaos apathie overweldigt, die depressie verslaat die volgt op prikkelbaarheid die overgaat in woede die extase verduistert die veel te vaak door mijn vingers glipt.’

In de komende weken, Kreeft, raad ik u aan om haar melodramatische benadering van het intense leven over te nemen. 1 APRIL! Ik loog. Wees in de nabije toekomst alstublieft niet zoals Lydia Lunch. Integendeel: cultiveer koninklijke elegantie, soevereine evenwichtigheid en dynamische gelijkmoedigheid.


LEEUW (23 juli–22 aug.): In 1692 werd een Zweedse man genaamd Thiess van Kaltenbrun berecht omdat hij een weerwolf was. Hij beweerde echter een nobele weerwolf te zijn. Hij zei dat hij regelmatig naar de hel ging om een ​​heilige strijd tegen de duivel te voeren.

Ik stel voor dat u hem de komende weken tot u inspirerende rolmodel maakt. Wees zo vreemd als u moet zijn om te vechten voor wat goed en juist is. 1 APRIL! Ik heb half gelogen. Wat ik eigenlijk wilde zeggen was: wees zo raar als u moet zijn om te vechten voor wat goed en juist is, maar zonder in een weerwolf, zombie, vampier of ander bovennatuurlijk monster te veranderen.


MAAGD (23 aug–22 sept.): ‘Ik wil rauwe muziek horen, tegen lichamen schuren, vurige benedictijnen drinken’, schreef auteur Anaïs Nin. ‘Mooie vrouwen en knappe mannen wekken heftige verlangens in me op. Ik wil dansen. Ik wil drugs. Ik wil perverse mensen leren kennen, intiem met ze zijn. Ik wil in het leven bijten.’

Dat klinkt allemaal als een perfecte raad om op dit moment over na te denken, beste Maagd! 1 APRIL! Ik loog. De uitbundige getuigenis van Nin zou een interessant perspectief kunnen zijn om mee te flirten – als het coronavirus volledig was getemd. Maar dat is het niet. Dus ik moet u in plaats daarvan voorstellen dat u manieren vindt om deze levendige, weerbarstige energie op veilige en gesublimeerde manieren tot uitdrukking te brengen.


WEEGSCHAAL (23 sept.–22 okt.): Hier zijn enkele uitspraken die u de komende dagen goed van pas zullen komen. 1. ‘Ik ben bereid fouten te maken als iemand anders bereid is ervan te leren.’ 2. ‘Ik ben dankbaar dat ik niet zo veroordelend ben als alle kortzichtige, zelfingenomen mensen.’ 3. ‘Ik neem de volledige verantwoordelijkheid voor mijn daden, behalve die welke de schuld van iemand anders zijn.’ 4. ‘Een goede zondebok is even welkom als een oplossing voor het probleem.’

1 APRIL! Alle voorgaande affirmaties zijn totaal mesjogge! Waag het niet om ze te gebruiken. Gebruik deze in plaats daarvan: 1. ‘Ik neem graag verantwoordelijkheid voor mijn daden.’ 2. ‘In plaats van mij over te geven aan de reflex om anderen de schuld te geven, richt ik mijn aandacht op het oplossen van het probleem.’ 3. ‘Niemand kan me iets laten voelen wat ik niet wil voelen.’ 4. ‘Ik geloof niet in de beelden die mensen van mij hebben.’


SCHORPIOEN (23 okt.– 21 nov.): Zoals auteur Kahlil Gibran schreef: ‘Als we allemaal in een kring zouden zitten en onze zonden zouden belijden, zouden we elkaar uitlachen wegens gebrek aan originaliteit.’

Maar ik daag jullie Schorpioenen uit om die theorie de komende dagen te weerleggen. Omwille van uw gezond verstand en gezondheid moet u hoogst originele zonden begaan – hoe meer, hoe beter.

1 APRIL! Ik loog. Bewaar uw nieuwe, fantasierijke zonden voor later. De waarheid is dat dit een uitstekende tijd is om de vreugdevolle en gezonde praktijk te ontdekken van het buitengewoon deugdzaam zijn. Neem een voorbeeld aan auteur Susan Sontag: ‘Mijn zonde: ik verlangde naar goedheid. Ik wilde het hier, nu, absoluut, steeds meer.’ 


BOOGSCHUTTER (22 nov.–21 dec.): De komende maanden zouden een goed moment kunnen zijn om u eigen universiteit te beginnen en uzelf vervolgens een doctoraat toe te kennen in Drugsloze genezing van wiskundige reïncarnatie van politieke metafysica – of een ander onderwerp waarin u graag als expert zou worden gezien. Zeg, waarom zou u uzelf eigenlijk niet drie doctoraten geven en tot emeritus hoogleraar benoemen?

1 APRIL! Ik maak maar een grapje. De komende maanden zullen inderdaad een buitengewoon gunstige tijd zijn om u opleiding voort te zetten, maar door echt te leren, zonder valse referenties.


STEENBOK (22 dec.–19 jan.): Nadat zijn Nirvana-bandgenoot Kurt Cobain zelfmoord had gepleegd, was Steenbok en drummer Dave Grohl maandenlang depressief. Om zichzelf op te vrolijken, schreef hij nummers voor een album en nam die op, waarbij hij bijna alle instrumenten zelf bespeelde: drums, leadgitaar, slaggitaar, bas en zang.

Ik denk dat u de komende weken een soortgelijke spectaculair heroïsche solotaak moet proberen uit te voeren. 1 APRIL! Ik loog. Hier is mijn echte en oprechte advies: dit is een tijd waarin u alle steun, hulp en samenwerking moet verzamelen die u maar kunt krijgen voor de realisering van een interessant project.


WATERMAN (20 jan.–18 feb.): De Argentijnse dichter Alejandra Pizarnik vertelde haar psychoanalyticus León Ostrov dat als ze iets zou stelen, het ‘de façade zou zijn van een bepaald ingestort huis in een klein stadje genaamd Fontenay-aux-Roses [in de buurt van Parijs]’. Wat was er zo bijzonder aan deze gevel? De ramen waren gemaakt van ‘magisch’ lilakleurig glas dat ‘als een mooie droom’ was.

In overeenstemming met astrologische voortekenen, nodig ik u uit om te beslissen welk wonder u zou stelen

In overeenstemming met de astrologische voortekenens, nodig ik u ook uit om te beslissen welk wonder u zou stelen – en het dan ook daadwerkelijk te doen! 1 APRIL! Ik heb half gelogen. Ja, beslis wat u zou stelen – het is belangrijk om uw verbeeldingskracht toestemming te geven tot buitensporig gedrag – maar steel het niet echt.


VISSEN (19 februari–20 maart): Ik heb de aantrekkingskracht van singer-songwriter Morrissey nooit begrepen, vooral niet toen hij zijn steun begon te geven aan onverdraagzame extreemrechtse politici. Ik wil u echter aanraden de houding aan te nemen die hij ooit in een brief aan een vriend verwoordde. ‘Het was een vreselijke klap om te horen dat je echt hebt gewerkt’, schreef hij. ‘Het is zo ouderwets om te werken. Ik zou veel liever de hele dag in huis rondhangen en er fascinerend uitzien.’

Wees zo in de komende weken, Vissen! 1 APRIL! Ik loog. In feite zou u een dwaze fout maken door er fascinerend uit te zien. Het is een zeer gunstige tijd voor u om manieren te vinden om harder en slimmer te werken.


Uw huiswerk voor deze week:

Stuur de geheimen op die u alleen aan een vreemde kunt vertellen. Truthrooster@gmail.com

veel gelezen
ANP 488691596

Iran gaat Hamas niet redden

The Wall Street Journal | New York
ANP 490612032

Wereldbeeld: Bidden en baden

360 Magazine | Amsterdam
GettyImages 916117516

Lokale journalistiek is onmisbaar

The New York Times | New York
Geen tijd om 943 kranten wereldwijd bij te houden?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Onze nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.
inschrijven