Theodore Gioia is een criticus woonachtig in San Francisco. Hij heeft diverse functies bekleed, van presentator bij de Olive Garden tot redactiemedewerker bij McSweeney's. Zijn werk over eten en cultuur is verschenen in The Believer, The American Scholar, BBC, Los Angeles Review of Books en de Virginia Quarterly Review. Theodore werkt momenteel als programma- en ontwikkelingsdirecteur bij Arion Press.
Deze website gebruikt cookies. Door de site te gebruiken gaan we er vanuit dat je ze accepteert. OK
Manage consent
Over onze cookies
Deze website gebruiks cookies die de gebruikservaring verbeteren. De cookies die we als noodzakelijk categoriseren worden opgeslagen door je browser en zijn essentiëel voor een goede werking van de basisfuncties van deze website. We gebruiken ook third-party cookies die ons helpen te analyseren hoe deze website gebruikt wordt. Deze cookies kunnen ook voor marketingdoeleinden worden gebruikt. Ze worden alleen door je browser opgeslagen als je daar toestemming voor geeft.
Onze noodzakelijke cookies zijn essentiëel voor het goed functioneren van deze website. De basisfuncties en beveiliging van deze website zijn hiervan afhankelijk. Deze cookies slaan geen persoonlijke informatie op.