Mobiele fabriek voor tomatensaus

Kort wereldnieuws | La Repubblica  | 19 September 2020 - 13:0019 Sep - 13:00

Het Italiaanse Mutti uit Parma, dat al 120 jaar tomatensauzen en -concentraten produceert, begint met een nieuw productieproces dat Sul Campo, ‘Op het Veld’, is gedoopt.

Op een oppervlak van slechts 1000 vierkante meter kan een complete mobiele verwerkingsfabriek tomaten op het juiste moment van rijpheid in 20 minuten, in plaats van enkele uren, verwerken tot een passata met behoud van alle eigenschappen, die direct gebotteld kan worden.

Het mobiele fabriekje verricht alle noodzakelijke stappen, van wassen tot verpakken en identificeren van herkomst, met inachtneming van alle gezondheids- en hygiënevoorschriften en heeft slechts zes werknemers nodig voor bediening en logistiek.

La Repubblica | Rome

» Geen tijd om 943 kranten wereldwijd bij te houden? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze selectie in uw inbox.

Plaats een reactie